Daha normal bir şekilde tartışmayı kaldıramayıp,iki de bir laf sokmaya çalışan sen mi bana çirkef diyosun? Gülerim sadeceİçindeki çirkeflik çıktı.... aynen canım aynen byby
Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
Bn oyle esime hersyi anltmam bunaltmm onu kadin muhabbetleriyle bilmesi gereken syleri soylerim okadr
Senin normal dediğin çirkeflik canım. Bu da senin kanında var. O kadar ki boşsun konuyu kapatmaya rağmen devam ediyorsun işte kişilik meselesi o da sende eksik tek bir şey yazmaDaha normal bir şekilde tartışmayı kaldıramayıp,iki de bir laf sokmaya çalışan sen mi bana çirkef diyosun? Gülerim sadeceMesajlar ortada,başından beri kimin üslubunun bozuk olduğu da belli. Senin seviyene indim canım sadece. Hadi işine.
BybyDaha normal bir şekilde tartışmayı kaldıramayıp,iki de bir laf sokmaya çalışan sen mi bana çirkef diyosun? Gülerim sadeceMesajlar ortada,başından beri kimin üslubunun bozuk olduğu da belli. Senin seviyene indim canım sadece. Hadi işine.
Bunun bir keresi on keresi yok. Suratınıza vurmuş, niye o zaman da hareketine dikkat etmemiş? Eltim yüzünden dediğinize göre onu korumak için size vurmuş.Siddet falan gormuyorum . Yedi yillk evliyim sadece bir kere olan birsy onun disinda sakalasrken bile her hareketine dikkat eder bnm esim .fazlasi olsa ne ben nede ailem kabul eder.
Ay laflara bak ya ne kadar varoş ve terbiyesiz birisin sen yaSenin normal dediğin çirkeflik canım. Bu da senin kanında var. O kadar ki boşsun konuyu kapatmaya rağmen devam ediyorsun işte kişilik meselesi o da sende eksik tek bir şey yazma
Dort sene once oldu agladim zirladim simdiki aklim olsa daha farkli tepki gosterebilirdimEsinize karsi tepkiniz ne oldu?
Bana eltin varmı deseler adlarını bile zor hatırlarımİyi gunler hanimlar .burayi uzun zamandir takip ediyorum fakat yeni uye oldum. Bnm derdim ayni apartmanda yasadigim ve bana hayatimi zehir eden eltimle alakali.Bekarken calisma hayatim oldu cok fazla insan tanidim ama bn bu kadar yalanci iki yuzlu bi insan daha tanimadim .Bir eltimiz daha vr o bundanda beter ama uzakta oldugu icin pek bir onemi yok.herseyi inceleyen dedikodu yapan yalan yere yemin eden kendisini kocasini cocuklarini herseyini oven bi kadin.daha kotusude her konuda beni ornek aliyor.Cocuk bakimindan temizlikten giyimden akliniza gelebilicek her konuda beni ornek aliyor onu gormeye tahammul edemiyorum .okadr cok sey yasattiki bana yazsam kitap olur .inanin abartmiyorum.tek umudum yeni ev alip ondan kurtulmak.Esinin ve cocuklarinnda ondan farki yok.o kadinla arama mesafe koymak istyorum fakat esi her firsatta laf sokuyor neden gelmiyorsunuz tatildemisiniz buyuk bir olay haline getiriyorlar bu durumu .Bana kalsa yok sayarım ama esim arada kaliyo bnm yuzumden huzursuz olsun istemiyorum.kavga gurultu olmadan nasil mesafeli olabilirim fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
Amma izliyorsunuz kadını ya, onun sizinle bu kadar derdi yoktur, varlığı dert olmuş kadının, nasıl iş bu?İyi gunler hanimlar .burayi uzun zamandir takip ediyorum fakat yeni uye oldum. Bnm derdim ayni apartmanda yasadigim ve bana hayatimi zehir eden eltimle alakali.Bekarken calisma hayatim oldu cok fazla insan tanidim ama bn bu kadar yalanci iki yuzlu bi insan daha tanimadim .Bir eltimiz daha vr o bundanda beter ama uzakta oldugu icin pek bir onemi yok.herseyi inceleyen dedikodu yapan yalan yere yemin eden kendisini kocasini cocuklarini herseyini oven bi kadin.daha kotusude her konuda beni ornek aliyor.Cocuk bakimindan temizlikten giyimden akliniza gelebilicek her konuda beni ornek aliyor onu gormeye tahammul edemiyorum .okadr cok sey yasattiki bana yazsam kitap olur .inanin abartmiyorum.tek umudum yeni ev alip ondan kurtulmak.Esinin ve cocuklarinnda ondan farki yok.o kadinla arama mesafe koymak istyorum fakat esi her firsatta laf sokuyor neden gelmiyorsunuz tatildemisiniz buyuk bir olay haline getiriyorlar bu durumu .Bana kalsa yok sayarım ama esim arada kaliyo bnm yuzumden huzursuz olsun istemiyorum.kavga gurultu olmadan nasil mesafeli olabilirim fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
Ay öyle bir yazmışsınız ki, sanki damınıza kar yağdı aşağı süzüldü buz yaptı. Koca olunca böyle oluyor demek ki. Ama elti nefes alsa wowowowo. Ohal ilan edeceksiniz nerdeyse.Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
Nolur cevap verin bize, yanıp yakılıyoruz burda sizin için, bir "Hi!" bile demiyorsunuz aşk olsun.Birilerine saldirmaya yer ariyor gbi bu kotu yorum yapanlar cvp vermiyorum onlara
TesekkurlerCanım topigini okudumda herkes sana demediğini bırakmamış ayıp hanımlar herkes aynı şeyi yaşayacak değil. Kimi eşiyle problemi olurken kimi çocuğuyla kimde eşinin akrabalariyla bunlar gayet normal şeyler. Dört dörtlük bir evlilik yoktur. Kadin sadece derdini anlatmış abartmış abartmamiş biz bilemeyiz orda değiliz sonuçta. Burası bir paylaşım anı sizlerin fikrine ihtiyacı olduğu için yazı yazmış ve fikir beyan etmenizi istemiş siz ise etmediğinizi birakmamişsiniz. Canım sana gelince en büyük yanlış o aptmanda olman. Boşuna dememişler gözden ırak dilden uzak diye. Ayrıca saçma sapan hareketlerine karşılık verme mesafenin koru ne yaprsada takma . Kişiyi onemsememk en büyük cevaptır ona
Böyle kısa kısa yazıp Türkçesi olmayan kadınların sinsi olmama ihtimali yok hauaja ya siz kimsiniz siz ne eğitimi aldınız sizi kim niye kıskansın ya bence siz kiskaniyorsunuz.Bn oyle esime hersyi anltmam bunaltmm onu kadin muhabbetleriyle bilmesi gereken syleri soylerim okadr
Ben kendini en iyi sekilde ifade edebilicek bir turkceye sahibim .ayrica iki dil biliyorum.Ama size degmez .Biraz anlamaya calisin .bi kahve icip rahatlasaniz keskeBöyle kısa kısa yazıp Türkçesi olmayan kadınların sinsi olmama ihtimali yok hauaja ya siz kimsiniz siz ne eğitimi aldınız sizi kim niye kıskansın ya bence siz kiskaniyorsunuz.
Yav he he.Ben kendini en iyi sekilde ifade edebilicek bir turkceye sahibim .ayrica iki dil biliyorum.Ama size degmez .Biraz anlamaya calisin .bi kahve icip rahatlasaniz keske
Aynen çok sahipsin belli ilkokul terk hangi dil mesela sinsice dili mi? HahahahahahBen kendini en iyi sekilde ifade edebilicek bir turkceye sahibim .ayrica iki dil biliyorum.Ama size degmez .Biraz anlamaya calisin .bi kahve icip rahatlasaniz keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?