İki yuzlu eltim ve bana yasattiklari...

İçindeki çirkeflik çıktı.... aynen canım aynen byby
Daha normal bir şekilde tartışmayı kaldıramayıp,iki de bir laf sokmaya çalışan sen mi bana çirkef diyosun? Gülerim sadece Mesajlar ortada,başından beri kimin üslubunun bozuk olduğu da belli. Senin seviyene indim canım sadece. Hadi işine.

Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.

Bn oyle esime hersyi anltmam bunaltmm onu kadin muhabbetleriyle bilmesi gereken syleri soylerim okadr

Eşiniz medeni bir şekilde konuşarak iletişim kurulabilecek biri olmadığı için olabilir mi acaba?

Ne yaptı mesela eltiniz, eşinizin elini tutup yüzünüze mi çarptı, sizi dövsün diye para mı verdi kocanıza?
İnsan böyle bir şey için de başkasını suçlamaz ya.

Benim eltim de her şeyimi kopyalıyor istisnasız aldığım bardağa yaptırdığım perdeye dolaba kadar ama umrumda değil açıkçası. demek ki zevkim ve tarzım güzel bazen eşim diyor bunlar bizi mi kopyalıyor diye. salla boş ver napıcaksın demek ki zevkliyiz diyorum. dert mi edineyim bunu

Ya ben seni
Anladim aslinda.. yani sevmedigimiz birini surekli gormek
Zorunda
Kalirsak.. ve bu her gun olursa bir birikme
Olur insanda..soyledigi hersey batar.. kocan bisey yapmiyosa onun hatri icin neden katlanacksin ev al cik git o zaman imkanin varsa..

Esin tokat atti ve onun yuzunden oyle mi yani bazen cidden akliniz tutuluyor sanki.. onun yuzunden olabilir ama kocan vurmus yani sonucu degistirmez bu.. kocan adam degil

Senin normal dediğin çirkeflik canım. Bu da senin kanında var. O kadar ki boşsun konuyu kapatmaya rağmen devam ediyorsun işte kişilik meselesi o da sende eksik tek bir şey yazma

Siddet falan gormuyorum . Yedi yillk evliyim sadece bir kere olan birsy onun disinda sakalasrken bile her hareketine dikkat eder bnm esim .fazlasi olsa ne ben nede ailem kabul eder.
Bunun bir keresi on keresi yok. Suratınıza vurmuş, niye o zaman da hareketine dikkat etmemiş? Eltim yüzünden dediğinize göre onu korumak için size vurmuş.

Hiç şaşırtmaz, konu kocaya ve dayağına gelince aslında özünde çok iyi çok mükemmel çıkıyor kocalar. Elti, görümce, kayınvalideler yılan, onlar suçlu. Nolmuş kocam bir kere suratıma vurmuşsa, değil mi?
Önce o eltiyi sonra da kocayı hayattan soğuturum ben. Elti eziklesin, koca vursun ama benim kocam her hareketine dikkat eder. Aynen. İkinci tokatınız eltinin şikayetine bakar, bence iyi geçinin kadınla da kocanız size yine vurmasın.

Senin normal dediğin çirkeflik canım. Bu da senin kanında var. O kadar ki boşsun konuyu kapatmaya rağmen devam ediyorsun işte kişilik meselesi o da sende eksik tek bir şey yazma
Ay laflara bak ya ne kadar varoş ve terbiyesiz birisin sen ya Sana yazmaya bile değmez. Çirkefliğin kitabını yazarsın sen emin ol. Dediğim gibi sadece senin seviyene iniyorum,anladığın dil bu çünkü. Bana nutuk çekene kadar gitte terbiye nedir öğren. Öğrenene kadar da daha benle muhattap olma. Bu da sana son mesajım istediğin kadar kudurabilirsin canım.

fazla muhabbet ... getirir. Onunla gecinmek zorunda degilsin gercekten mesafe cok iyi birseymis bunu gorumcemle gorusmeyerek ogrendim. Dedikodu yok, kavga yok, huzursuzluk yok ohh okadar guzelki. Ilk hata ayni apartmanda oturmak ben bunu hic anlamam neden kabul ettiniz. Kapi deliginden bakmasina falan yorum yapmicam arkadaslar yapmis ama inanki birinden sogudugun zaman onu istemedigin zaman her hali sana batiyor oyle olmasada sana oyle geliyor.

Bana eltin varmı deseler adlarını bile zor hatırlarım bu kadar takmayın ya senin benim gibi bir insan sonuçta hatta benim eltim bana özense hoşuma bile gider demekki zevkim iyiymiş derim gül geç duy geç amann

Amma izliyorsunuz kadını ya, onun sizinle bu kadar derdi yoktur, varlığı dert olmuş kadının, nasıl iş bu?

Onun yuzunden yasamadigim sey kalmadi bnle iyi olmaya calisyo bn istemiyorum onu yuzunden esimden tokat yedim bunu asla unutamiyorum.
Ay öyle bir yazmışsınız ki, sanki damınıza kar yağdı aşağı süzüldü buz yaptı. Koca olunca böyle oluyor demek ki. Ama elti nefes alsa wowowowo. Ohal ilan edeceksiniz nerdeyse.

Tesekkurler

Bn oyle esime hersyi anltmam bunaltmm onu kadin muhabbetleriyle bilmesi gereken syleri soylerim okadr
Böyle kısa kısa yazıp Türkçesi olmayan kadınların sinsi olmama ihtimali yok hauaja ya siz kimsiniz siz ne eğitimi aldınız sizi kim niye kıskansın ya bence siz kiskaniyorsunuz.

Böyle kısa kısa yazıp Türkçesi olmayan kadınların sinsi olmama ihtimali yok hauaja ya siz kimsiniz siz ne eğitimi aldınız sizi kim niye kıskansın ya bence siz kiskaniyorsunuz.
Ben kendini en iyi sekilde ifade edebilicek bir turkceye sahibim .ayrica iki dil biliyorum.Ama size degmez .Biraz anlamaya calisin .bi kahve icip rahatlasaniz keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…