- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Iyi geceler. Görümcem 23 yaşinda nişanlanmak istiyor. Ama nişanli adayimiz okulunu uzatmiş yarim dönem. Oraya gitmeden nişan olsun istiyorlar. Eşimde gidip gelsin ondan sonra hala nişan istiyorsaniz nişanlanirsiniz dedi. ( Görümcem biraz şıpsevdi )
Görümcemde yok şimdi olsun bende yanina gidip geleyim gelir gelmezde dügün yapalim diyor.
Buraya kadar tabiki banane kendi aile meseleleri kendi aralarinda halletsinler ama mesele burda basliyor. Görümcem eşimi ikna etmemi istiyor. Ben karişmam dedikce israr ediyor.
Bende cocuk gidip gelsin ondan sonra nişan olsun taraftariyim tabii bunu sadece gorumceme soyledim daha iyi olur dedim.
Oda yok gelince dugun olsun direk dedi.
Eşimin babasi da abini ikna et önce demiş.
Hiç karişmamak en iyisi degil mi kizlar ?
Görümcemde yok şimdi olsun bende yanina gidip geleyim gelir gelmezde dügün yapalim diyor.
Buraya kadar tabiki banane kendi aile meseleleri kendi aralarinda halletsinler ama mesele burda basliyor. Görümcem eşimi ikna etmemi istiyor. Ben karişmam dedikce israr ediyor.
Bende cocuk gidip gelsin ondan sonra nişan olsun taraftariyim tabii bunu sadece gorumceme soyledim daha iyi olur dedim.
Oda yok gelince dugun olsun direk dedi.
Eşimin babasi da abini ikna et önce demiş.
Hiç karişmamak en iyisi degil mi kizlar ?