ikilemde kaldım ask mı mantık mı?

sonra neden aldatan kadın öldürülüyor deniliyor en başlıca sebebi sizsiniz sevgiliniz var başka erkekle konuşuyorsunuz
Ben oldurulmeyi hakettim yani ? Naptm ben adam mı oldurdum, cocuklara tecavuz mu ettim naptm? Yaptıgmn yanls oldugunu biliyorum ama bunun icin oldurulmeyi haketmiyorum kusura bakmayn. Nasıl sıg bi bakıs acınız var. Aldatan erkeklere bunu yazmazsnz en fazla kınar gecersiniz onlar oldurulmeyi haketmez ama ben bi bayan oldugum icin hakediyorum yani. Yazıklar olsun..

anlamadım. şimdi siz her ikisiylemi de çıkıyorsunuz. peki 2ci çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor mu
Hayır tabi ki ikisiyle birden cıkmyorum. Sevgilim var ama diger çocuğun da bana ilgisi oldugunu hissediyorum. Iki kisiyi birden falan idare etmiyorum yani.

Ilkine asıgm ama mantık olarak uymuyor malesef. Fakat sırılsıklam bi ask degil bu onceden oyleydi ama kavga etmekten cok yıprandk. Okurken yanlıs ve mantıksız geldiginin farkındayım ama hepimiz insanız iste dusmez kalkmaz bi allah. Diğerinden de hoslandm ne yazık ki =( cok uzgunum

kendinin ve bu 3 adamin yaslari kac?

Birisine aşık olanın gönlü blr başkasına kaymaz bence duygularınızdan emln değilseniz daha fazla ümit vermeyin yol yakınken ayrılın sırf vicdan azabı çekerim diye evlenirseniz hem kendinize hemde karşı tarafa çok büyük haksızlık etmiş olursunuz.

Bence senin kafan karışmış,biraz kendini dinle ve ayrılırsan başkası için ayrılma işte o zaman vicdan azabı duyarsın o nedenle diğer çocukla görüşmeyi kes,kalbinin sesini dinle kararını öyle ver o zaman pişman olmazsın..gerçekten istemiyorsan 4 yıl geçirdin diye bi ömür geçirmek zorunda değilsin,acıklamasını yaparsın bi şekilde ama başkası için ayrılma buınun vicdan azabı seni hep üzer,bişey olsa o cocuğun ahını aldım o yüzden oldu dersin

tabiki hata biz insanlara mahsus ama bu durumda sen hayatındaki kisiyi aldatmıs oluyorsun cunku aldatmak illa beraber olmak deil yerine göre bir bakıs bile aldatır insanı..ki aldatmak hata deil kimse yanlışlıkla yapamaz boyle bir seyi o yüzden birinden birini seçip muhakkak uzaklaşman lazım bu sekilde karsındakilere saygısızlıktan cok kendine saygısızlık etmiş olursun..ozaman otur iyice düşün son kararını ver ve ona göre sadece tek bir kişiyle devam et hayatına

Haklısnz en mantıklısı bu galiba

Aldatmak tabi ki hata degil ama insann gonlunun baskasna kayması bi hata mı? Gercekten benim elimde degil bu. Ikisini birden idare etmek gibi bi niyetim de kesinlikle yok zaten o yuzden actm bu konuyu fikirlerinizi almak istedim. Galiba cok bunaldm bu aralar okul stresi sevgiliyle olan kavgalar derken.. bunun üstüne birinden ilgi gormek iyi geldi. Biraz yalnz kalmaya ihtiycam var benim sanrm

Bence 3.çocuk

Bu kisim sizin mantiginizin sesi degil, diger cocuga olan ilgininizin sesi... 4 yillik iliskide simdi mi ailenizin onaylamadigi biri oldugu geldi akliniza ya da lise mezunu oldugu, 4 yildir nerdeydi bu mantik silsilesi... Yeni birine akliniz kaymis simdi de bahaneler uretiyorsunuz... Ustelik 4 yil diger cocukla gecirin bakalim mantiginiz hala uyuyor mu, basta herkes anlasiyor unutmayin...Vicdan yaptiginiz icin evlenmeyin, sevdiginiz biri ile evlenin ama her iliskide sallantilar olur ve siz her seferinde boyle ikilemde kalirsaniz, duze cikamazsiniz...

Bi de egitim durumumuzu sorun ediyorum diye bana kızan arkadaşlar olmus. Sorun burda eğitim durumu degil hic bi zaman insanları dış gorunuslerine yada okudugu okullara gore degerlendiren biri olmadm. Ama kultur seviyesi zevkler hobiler birbirini tutmuyo bu da sorun oluyo. Mesela en basitinden ben dizileri alt yazılı orjinal sesiyle izlerim dublaj olunca zevk alamıyorum. Ama o turkce dublaj izliyo hem alt yazıyı okuyp hem filmi takip edemedigi icin. Bu gibi sorunlar var aramzda. Bunlar kucuk onemsiz asılabilecek seyler mi yoksa ilerde daha mı cok problem olur hersey ustuste gelince bunu merak ediyorum

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bu sorun hep vardı hayatmzda simdiki cocukla alakalı bisey degil. Hatta benden once kendi der hep ailen beni istemycek diye. Diger cocukla belki bi hafta sonra ayrlcaz onun garantisi yok farkndaym

Bir yakınımın başına geldi, yeni çocukla evlendi ve çok mutlu şu an. Ama eski çocuk sorumsuz ve evliliğin sorumluluğunu alabilecek yapıda biri değildi, kız o yüzden ayrılmıştı.

Senin sevgilin nasıl biri?

Bir de yeni çocuktan içten içe mi hoşlanıyorsun, yoksa o da sana açıldı ve aranızda bir şeyler mi olmaya başladı?

Eğer öyleyse zaten sevgilini sevmiyorsundur, daha fazla kandırma onu da, aldatma, yazıktır.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bu sorun hep vardı hayatmzda simdiki cocukla alakalı bisey degil. Hatta benden once kendi der hep ailen beni istemycek diye. Diger cocukla belki bi hafta sonra ayrlcaz onun garantisi yok farkndaym
4 yil uzun bir sure, neden iki tarafinda umutsuz oldugu bir seyi surdurdunuz ki?
Sahsi fikrim, diger cocugun sizi etkilemesi ve en iyi ihtimalle akliniza geldiginizda cozeriz ya seviyorum diye gecistirdiginiz konularin iyice gozunuze batmasi... Empati yapin, simdi o birinden etkilendim ama 4 yillik iliskim var., hangisi karar veremiyorum diye konu acsa, ne hissederdiniz?

Reactions: twe
Icten ice hoşlanıyorum aramzda hic bisey olmadı. Sevgilim evliligin sorumlulugunu alabilcek bi tipte cok iyi olmasa da bi isi de var. Ancak bizim baska sorunlarmz var. Burda anlatmak ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de anlataym. O istiyo ki ben surekli onla ilgileniyim ona naz yapym cilve yapym ben cok odun bi insamsm hic kadn gibi degilmisim cilveli degilmisim evlendigimizde cok sıkıcı olcakmsz o boyle hayal etmemismis falan. Bunun gibi konusmaları cok sık yasyoruz artk. Ben de dogal olarak evlendigimizde mutlu olamycagmzı dusunmeye basladm

Haklısınz ne yazık ki =/ ama bunca yıllık sevigiliden vazgecmek inanın hic kolay değil. Bir de bana surekli beni brakma diye sozler verdiriyoken...

Haklısınz ne yazık ki =/ ama bunca yıllık sevigiliden vazgecmek inanın hic kolay değil. Bir de bana surekli beni brakma diye sozler verdiriyoken...
Bu ikilemde kalmaniz bile iliskinin bitmesi gerektigini gosteriyor sanki...
Iyi dusunun, sevginizi, paylasiminizi, hayattan beklentinizi vs. Eger su anki sevgiliniz bu planlarda egreti duruyorsa ayrilin, yok ben su an sacmaliyorum diyorsaniz da silkelenin su anki kisiye gereken mesafeyi koyun ve iliskinize devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…