Ben oldurulmeyi hakettim yani ? Naptm ben adam mı oldurdum, cocuklara tecavuz mu ettim naptm? Yaptıgmn yanls oldugunu biliyorum ama bunun icin oldurulmeyi haketmiyorum kusura bakmayn. Nasıl sıg bi bakıs acınız var. Aldatan erkeklere bunu yazmazsnz en fazla kınar gecersiniz onlar oldurulmeyi haketmez ama ben bi bayan oldugum icin hakediyorum yani. Yazıklar olsun..sonra neden aldatan kadın öldürülüyor deniliyor en başlıca sebebi sizsiniz sevgiliniz var başka erkekle konuşuyorsunuz
Hayır tabi ki ikisiyle birden cıkmyorum. Sevgilim var ama diger çocuğun da bana ilgisi oldugunu hissediyorum. Iki kisiyi birden falan idare etmiyorum yani.anlamadım. şimdi siz her ikisiylemi de çıkıyorsunuz. peki 2ci çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor mu
Ilkine asıgm ama mantık olarak uymuyor malesef. Fakat sırılsıklam bi ask degil bu onceden oyleydi ama kavga etmekten cok yıprandk. Okurken yanlıs ve mantıksız geldiginin farkındayım ama hepimiz insanız iste dusmez kalkmaz bi allah. Diğerinden de hoslandm ne yazık ki =( cok uzgunumaşkta mantık olmaz onu anlarımda.. aşık olduğum mu yoksa mantığımın elverdiği biri mi ikilemini anlamam arkadaşhayatında biri varken ikinci seçenekte ne demek sırf vicdanın rahat olsun diye de evlenirsen ilerde daha cok yanlış düşüncelere kapılırsın
Cok büyük bi ikilemin icindeyim nolur bana yardım edin. Elestirelere açığım ama lutfen cok kırıcı olmayın.
Benim 4 yıllık bi iliskim var onu seviyorum ama birbirimize pek uygun değiliz acıkcası egitim olarak. Ilerde ailem acısından sorunlar cıkacak. O lise mezunu ben unv okuyorum.
Ikincisi de son zamanlarda o kadar cok kavga ediyoruzki artık hic anlasamaz olduk. Bu da ikimizi de yıpratıyo.
Ama onu bunlara ragmen hala seviyorum eskisi kadar cok olmasa da hala ona asgım onsuz yapamam gibi geliyo cok alıştım. O da ben sensiz yapamam nolur beni brakma bi daha baskasını sevemem hayatta hic mutlu olamam tarzı seyler soyluyo. Bu zamana kadar hep evlilik hayalleri kurduk onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabndan ölürüm heralde. Ama evlenirsek de mutlu olabilirmiyiz emin degilim. Benim hayallerimdeki gibi toz pembe bi evlilik olmayacagını anladm.
Diğer tarafta yeni tanıştgm bi cocuk var bana ilgisi var hissediyorum. Bende ondan cok hoşlanıyorum.Yanındayken zaman cok guzel geciyo gayet iyi anlasıyoruz. Mantıgıma da cok uygun. Ama yanından gittigimde sevgilim aklıma geliyo ona olan sevgimin ne kadar cok oldugunu anlyorum.
Biliyorum yaptıgım cok yanlıs hayatımda olan bunca zaman iyi anımda kotü anımda yanımda olan bana hep destek olan adama bunu nasıl yaparım? Ben boyle biri degilim gercekten.
Sonuc olarak bi tarafta bunca yıldır beni cok seven benimde onu cok sevdigim yarı yolda bırakrsam inanılmaz vicdan azabı duyacagm ama artık eskisi gibi anlasamadıgımz ve ailemin onaylamayacagı sevgilim, diger tarafta hoslandıgım sevebilecegim ve mantık olarak da bana uyan yeni cocuk. Sizce ben ne yapaym ? Bi heyecan arayısı ugruna bunca yılımı heba etmeyryim mi? Iki gundur gozume uyku girmiyo
Aman bi de ucuncuyu cıkarmayn basma. Ben 19 onlar 21 ve 22kendinin ve bu 3 adamin yaslari kac?
Aman bi de ucuncuyu cıkarmayn basma. Ben 19 onlar 21 ve 22
tabiki hata biz insanlara mahsus ama bu durumda sen hayatındaki kisiyi aldatmıs oluyorsun cunku aldatmak illa beraber olmak deil yerine göre bir bakıs bile aldatır insanı..ki aldatmak hata deil kimse yanlışlıkla yapamaz boyle bir seyi o yüzden birinden birini seçip muhakkak uzaklaşman lazım bu sekilde karsındakilere saygısızlıktan cok kendine saygısızlık etmiş olursun..ozaman otur iyice düşün son kararını ver ve ona göre sadece tek bir kişiyle devam et hayatınaIlkine asıgm ama mantık olarak uymuyor malesef. Fakat sırılsıklam bi ask degil bu onceden oyleydi ama kavga etmekten cok yıprandk. Okurken yanlıs ve mantıksız geldiginin farkındayım ama hepimiz insanız iste dusmez kalkmaz bi allah. Diğerinden de hoslandm ne yazık ki =( cok uzgunum
Haklısnz en mantıklısı bu galibaBence senin kafan karışmış,biraz kendini dinle ve ayrılırsan başkası için ayrılma işte o zaman vicdan azabı duyarsın o nedenle diğer çocukla görüşmeyi kes,kalbinin sesini dinle kararını öyle ver o zaman pişman olmazsın..gerçekten istemiyorsan 4 yıl geçirdin diye bi ömür geçirmek zorunda değilsin,acıklamasını yaparsın bi şekilde ama başkası için ayrılma buınun vicdan azabı seni hep üzer,bişey olsa o cocuğun ahını aldım o yüzden oldu dersin
Aldatmak tabi ki hata degil ama insann gonlunun baskasna kayması bi hata mı? Gercekten benim elimde degil bu. Ikisini birden idare etmek gibi bi niyetim de kesinlikle yok zaten o yuzden actm bu konuyu fikirlerinizi almak istedim. Galiba cok bunaldm bu aralar okul stresi sevgiliyle olan kavgalar derken.. bunun üstüne birinden ilgi gormek iyi geldi. Biraz yalnz kalmaya ihtiycam var benim sanrmtabiki hata biz insanlara mahsus ama bu durumda sen hayatındaki kisiyi aldatmıs oluyorsun cunku aldatmak illa beraber olmak deil yerine göre bir bakıs bile aldatır insanı..ki aldatmak hata deil kimse yanlışlıkla yapamaz boyle bir seyi o yüzden birinden birini seçip muhakkak uzaklaşman lazım bu sekilde karsındakilere saygısızlıktan cok kendine saygısızlık etmiş olursun..ozaman otur iyice düşün son kararını ver ve ona göre sadece tek bir kişiyle devam et hayatına
Bence 3.çocukCok büyük bi ikilemin icindeyim nolur bana yardım edin. Elestirelere açığım ama lutfen cok kırıcı olmayın.
Benim 4 yıllık bi iliskim var onu seviyorum ama birbirimize pek uygun değiliz acıkcası egitim olarak. Ilerde ailem acısından sorunlar cıkacak. O lise mezunu ben unv okuyorum.
Ikincisi de son zamanlarda o kadar cok kavga ediyoruzki artık hic anlasamaz olduk. Bu da ikimizi de yıpratıyo.
Ama onu bunlara ragmen hala seviyorum eskisi kadar cok olmasa da hala ona asgım onsuz yapamam gibi geliyo cok alıştım. O da ben sensiz yapamam nolur beni brakma bi daha baskasını sevemem hayatta hic mutlu olamam tarzı seyler soyluyo. Bu zamana kadar hep evlilik hayalleri kurduk onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabndan ölürüm heralde. Ama evlenirsek de mutlu olabilirmiyiz emin degilim. Benim hayallerimdeki gibi toz pembe bi evlilik olmayacagını anladm.
Diğer tarafta yeni tanıştgm bi cocuk var bana ilgisi var hissediyorum. Bende ondan cok hoşlanıyorum.Yanındayken zaman cok guzel geciyo gayet iyi anlasıyoruz. Mantıgıma da cok uygun. Ama yanından gittigimde sevgilim aklıma geliyo ona olan sevgimin ne kadar cok oldugunu anlyorum.
Biliyorum yaptıgım cok yanlıs hayatımda olan bunca zaman iyi anımda kotü anımda yanımda olan bana hep destek olan adama bunu nasıl yaparım? Ben boyle biri degilim gercekten.
Sonuc olarak bi tarafta bunca yıldır beni cok seven benimde onu cok sevdigim yarı yolda bırakrsam inanılmaz vicdan azabı duyacagm ama artık eskisi gibi anlasamadıgımz ve ailemin onaylamayacagı sevgilim, diger tarafta hoslandıgım sevebilecegim ve mantık olarak da bana uyan yeni cocuk. Sizce ben ne yapaym ? Bi heyecan arayısı ugruna bunca yılımı heba etmeyryim mi? Iki gundur gozume uyku girmiyo
Bu kisim sizin mantiginizin sesi degil, diger cocuga olan ilgininizin sesi... 4 yillik iliskide simdi mi ailenizin onaylamadigi biri oldugu geldi akliniza ya da lise mezunu oldugu, 4 yildir nerdeydi bu mantik silsilesi... Yeni birine akliniz kaymis simdi de bahaneler uretiyorsunuz... Ustelik 4 yil diger cocukla gecirin bakalim mantiginiz hala uyuyor mu, basta herkes anlasiyor unutmayin...Vicdan yaptiginiz icin evlenmeyin, sevdiginiz biri ile evlenin ama her iliskide sallantilar olur ve siz her seferinde boyle ikilemde kalirsaniz, duze cikamazsiniz...Sonuc olarak bi tarafta bunca yıldır beni cok seven benimde onu cok sevdigim yarı yolda bırakrsam inanılmaz vicdan azabı duyacagm ama artık eskisi gibi anlasamadıgımz ve ailemin onaylamayacagı sevgilim, diger tarafta hoslandıgım sevebilecegim ve mantık olarak da bana uyan yeni cocuk. Sizce ben ne yapaym ? Bi heyecan arayısı ugruna bunca yılımı heba etmeyryim mi? Iki gundur gozume uyku girmiyo
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bu sorun hep vardı hayatmzda simdiki cocukla alakalı bisey degil. Hatta benden once kendi der hep ailen beni istemycek diye. Diger cocukla belki bi hafta sonra ayrlcaz onun garantisi yok farkndaymBu kisim sizin mantiginizin sesi degil, diger cocuga olan ilgininizin sesi... 4 yillik iliskide simdi mi ailenizin onaylamadigi biri oldugu geldi akliniza ya da lise mezunu oldugu, 4 yildir nerdeydi bu mantik silsilesi... Yeni birine akliniz kaymis simdi de bahaneler uretiyorsunuz... Ustelik 4 yil diger cocukla gecirin bakalim mantiginiz hala uyuyor mu, basta herkes anlasiyor unutmayin...Vicdan yaptiginiz icin evlenmeyin, sevdiginiz biri ile evlenin ama her iliskide sallantilar olur ve siz her seferinde boyle ikilemde kalirsaniz, duze cikamazsiniz...
4 yil uzun bir sure, neden iki tarafinda umutsuz oldugu bir seyi surdurdunuz ki?Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bu sorun hep vardı hayatmzda simdiki cocukla alakalı bisey degil. Hatta benden once kendi der hep ailen beni istemycek diye. Diger cocukla belki bi hafta sonra ayrlcaz onun garantisi yok farkndaym
Icten ice hoşlanıyorum aramzda hic bisey olmadı. Sevgilim evliligin sorumlulugunu alabilcek bi tipte cok iyi olmasa da bi isi de var. Ancak bizim baska sorunlarmz var. Burda anlatmak ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de anlataym. O istiyo ki ben surekli onla ilgileniyim ona naz yapym cilve yapym ben cok odun bi insamsm hic kadn gibi degilmisim cilveli degilmisim evlendigimizde cok sıkıcı olcakmsz o boyle hayal etmemismis falan. Bunun gibi konusmaları cok sık yasyoruz artk. Ben de dogal olarak evlendigimizde mutlu olamycagmzı dusunmeye basladmBir yakınımın başına geldi, yeni çocukla evlendi ve çok mutlu şu an. Ama eski çocuk sorumsuz ve evliliğin sorumluluğunu alabilecek yapıda biri değildi, kız o yüzden ayrılmıştı.
Senin sevgilin nasıl biri?
Bir de yeni çocuktan içten içe mi hoşlanıyorsun, yoksa o da sana açıldı ve aranızda bir şeyler mi olmaya başladı?
Eğer öyleyse zaten sevgilini sevmiyorsundur, daha fazla kandırma onu da, aldatma, yazıktır.
Haklısınz ne yazık ki =/ ama bunca yıllık sevigiliden vazgecmek inanın hic kolay değil. Bir de bana surekli beni brakma diye sozler verdiriyoken...4 yil uzun bir sure, neden iki tarafinda umutsuz oldugu bir seyi surdurdunuz ki?
Sahsi fikrim, diger cocugun sizi etkilemesi ve en iyi ihtimalle akliniza geldiginizda cozeriz ya seviyorum diye gecistirdiginiz konularin iyice gozunuze batmasi... Empati yapin, simdi o birinden etkilendim ama 4 yillik iliskim var., hangisi karar veremiyorum diye konu acsa, ne hissederdiniz?
Bu ikilemde kalmaniz bile iliskinin bitmesi gerektigini gosteriyor sanki...Haklısınz ne yazık ki =/ ama bunca yıllık sevigiliden vazgecmek inanın hic kolay değil. Bir de bana surekli beni brakma diye sozler verdiriyoken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?