Bi de egitim durumumuzu sorun ediyorum diye bana kızan arkadaşlar olmus. Sorun burda eğitim durumu degil hic bi zaman insanları dış gorunuslerine yada okudugu okullara gore degerlendiren biri olmadm. Ama kultur seviyesi zevkler hobiler birbirini tutmuyo bu da sorun oluyo. Mesela en basitinden ben dizileri alt yazılı orjinal sesiyle izlerim dublaj olunca zevk alamıyorum. Ama o turkce dublaj izliyo hem alt yazıyı okuyp hem filmi takip edemedigi icin. Bu gibi sorunlar var aramzda. Bunlar kucuk onemsiz asılabilecek seyler mi yoksa ilerde daha mı cok problem olur hersey ustuste gelince bunu merak ediyorum
anlasmazligin ne olduguna bagli.. sevginin cozmesi demissin ya, ona cevaben konusuyorum.. esin calisip didiniyodur ama maddi olarak skntilisinizdir, sevdigin icin yaninda durursun, sevgi ustesinden gelir evet, sarilinca da gecer..Ben sevgilimi gerçekten seviyorum ama evlendigimizde sanki sonu bosanmaya kadar gitcekmis gibi geliyo. Diğer taraftan onun ahını alırsam onu mutsuz edersem baskasyla mutlu olabilirmiyim bunu bilmiyorum. Biz bu iliskiye basladıgmzda ben daha cok kucuktum 15 yasndaydm o da benden 3 yas buyuk. Dogal olarak karakterim değişti o da surekli sen cok degistin diyo. Ama bu benim elimde olan bisey degil malesef. Son bi yıldır falan anlasamyoruz hep ite kaka gidiyo onu cok sevdigim icin devam etti simdiye kadar. Ben hoslandgm cocukla daha yeni tanstm. Yani anlasamamzn sebebi kesinlikle o degil. Ask herseyin üstesinden gelir mi? Sadece sevgiyle yurur mu bi evlilik? Gece koynuna girip sarldgmda anlasamadıgmz herseyi unuturmuyuz? Bunlar benim icin gercrkten önemli çünkü bizi birbirmizr baglayan asktan baska hic biseyimiz yok
hayatim boyu asik oldugum tek adamdan, tek celsede bosandim :) sirf ilerisi karanlik oldugu icin..Dun aksam ayrıldım kızlar canm nasl yanyo bi bilseniz. Allahm gecer mi bu acı?
Ask birgun biter , ailenin onaylamayacagini dusundugun biriyle cok zor bence mutlu olabilecekmisin acaba? Ustelik bence egitim durumunuzda cok onemli cunku sosyal cevreniz ona gore sekillenecek. Diger yandan mantiginin uydugu insandan hoslaniyorsunda yani vicdanı bi kenara bırak sen nasil mutlu olucaksin en onemlisi bu . Sevgiler :)Cok büyük bi ikilemin icindeyim nolur bana yardım edin. Elestirelere açığım ama lutfen cok kırıcı olmayın.
Benim 4 yıllık bi iliskim var onu seviyorum ama birbirimize pek uygun değiliz acıkcası egitim olarak. Ilerde ailem acısından sorunlar cıkacak. O lise mezunu ben unv okuyorum.
Ikincisi de son zamanlarda o kadar cok kavga ediyoruzki artık hic anlasamaz olduk. Bu da ikimizi de yıpratıyo.
Ama onu bunlara ragmen hala seviyorum eskisi kadar cok olmasa da hala ona asgım onsuz yapamam gibi geliyo cok alıştım. O da ben sensiz yapamam nolur beni brakma bi daha baskasını sevemem hayatta hic mutlu olamam tarzı seyler soyluyo. Bu zamana kadar hep evlilik hayalleri kurduk onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabndan ölürüm heralde. Ama evlenirsek de mutlu olabilirmiyiz emin degilim. Benim hayallerimdeki gibi toz pembe bi evlilik olmayacagını anladm.
Diğer tarafta yeni tanıştgm bi cocuk var bana ilgisi var hissediyorum. Bende ondan cok hoşlanıyorum.Yanındayken zaman cok guzel geciyo gayet iyi anlasıyoruz. Mantıgıma da cok uygun. Ama yanından gittigimde sevgilim aklıma geliyo ona olan sevgimin ne kadar cok oldugunu anlyorum.
Biliyorum yaptıgım cok yanlıs hayatımda olan bunca zaman iyi anımda kotü anımda yanımda olan bana hep destek olan adama bunu nasıl yaparım? Ben boyle biri degilim gercekten.
Sonuc olarak bi tarafta bunca yıldır beni cok seven benimde onu cok sevdigim yarı yolda bırakrsam inanılmaz vicdan azabı duyacagm ama artık eskisi gibi anlasamadıgımz ve ailemin onaylamayacagı sevgilim, diger tarafta hoslandıgım sevebilecegim ve mantık olarak da bana uyan yeni cocuk. Sizce ben ne yapaym ? Bi heyecan arayısı ugruna bunca yılımı heba etmeyryim mi? Iki gundur gozume uyku girmiyo
Cok tesekkur ederim ama su an o kadar kotu durumdaym ki napcagmı bilemiyorum nefes alamyorum sanki. Hem bi insann hayallerini yıkmaya ne hakkm vardı. Cıkp dese ki ben cok mutluyum baska birini seviyorum o zaman cok daha iyi hissederim heraldeAsk birgun biter , ailenin onaylamayacagini dusundugun biriyle cok zor bence mutlu olabilecekmisin acaba? Ustelik bence egitim durumunuzda cok onemli cunku sosyal cevreniz ona gore sekillenecek. Diger yandan mantiginin uydugu insandan hoslaniyorsunda yani vicdanı bi kenara bırak sen nasil mutlu olucaksin en onemlisi bu . Sevgiler :)
Bide soyle dusun senin kafanda soru isaretleri var baskasi var yani buda haksizlik degilmi ? Eminim oda kendine uygun birini bulur zamanla. Herseyden once kendin icin yasa arkadasim.Cok tesekkur ederim ama su an o kadar kotu durumdaym ki napcagmı bilemiyorum nefes alamyorum sanki. Hem bi insann hayallerini yıkmaya ne hakkm vardı. Cıkp dese ki ben cok mutluyum baska birini seviyorum o zaman cok daha iyi hissederim heralde
Pardon kimi kandırmısm ben? Kandırmamam icin baskasına en ufak bisey hissettigim anda ayrıldm işte. Yorum yapmadan once duzgunce okuyun isterseniz bi.Sen istediğin kadar üniversite oku bu kafayla hiçbir yere varamazsın. Resmen kandırıyorsun çocuğu.
Dun aksam ayrıldım kızlar canm nasl yanyo bi bilseniz. Allahm gecer mi bu acı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?