canim uzak durmayi denesen inan bunu gercekten istersen basarrirsin bunu sende biliyosun
ama soyledigin gibi Icicinden birseyler akip gidiyor
daha fazla hata yapmaman icin bir an once kararini ver
canım ya nettin öyle...ikisini de gelecekte eşin olarak görmüyorsun,ikisini de yeteri kadar sevmiyorsun ama kendi kendine bir okul bitince evlenmem lazım psikolojisiyle yedekte tutuyorsun...belki bu çocuklar senle geleceği olabileceğini düşünüp umut ediyor,onlara da yazık...anladığım kadarıyla arkadaşım diye bahsettiğin kişiye de ufak tefek umut verici davranışın var...sana da yazık vallahi,bitir ikisini de,çıkar elbet dosdoğru biri karşına...o kişi karşınaçıkınca acaba yerleşsem mi başka şehre diye düşünmezsin bile önemli olan birlikte olmak olur! Merak etme turşu kurulacak yaşa gelmene çoook uzun yıllar var.
ya ben okulu btrnce 26 yasında olccam.benm derdm erken anne olmak.ya 30 ma gelmeden anne olmak ıstıorm cunku
30 dan sonra anne olan kadınlarda meme kanserı rıskı artıo
ınfertılıte artıo
hepsnden önemlısı anne ıle cocuk arasnda 1.5-2 jenerasyon oluo.cocugum dha 2sınde ıken ben 50mde olmak ıstemıorm onunla arkds gbı olmak ıstıorm.butun arkdlarımın annessı 45 48 yasında.benmkı 56.ne kadr ömru kaldı kı torun göremıcek ben bunları dusunuorm cok detaya ınıorum ama mantıklı dusundugumde kafama yatıo bunlar.
ya ben okulu btrnce 26 yasında olccam.benm derdm erken anne olmak.ya 30 ma gelmeden anne olmak ıstıorm cunku
ınfertılıte artıo
hepsnden önemlısı anne ıle cocuk arasnda 1.5-2 jenerasyon oluo.cocugum dha 2sınde ıken ben 50mde olmak ıstemıorm onunla arkds gbı olmak ıstıorm.butun arkdlarımın annessı 45 48 yasında.benmkı 56.ne kadr ömru kaldı kı torun göremıcek ben bunları dusunuorm cok detaya ınıorum ama mantıklı dusundugumde kafama yatıo bunlar.
ınfertılıte artıo
Bende nedense böyle düsünüyorum canım hatta aynılarını benim annemde 50 yasında ama ben daha 20 yasındayım..Hic anlayamadık birbirimizi hep özenirim arkadaslarıma bu konuda
Ama bu secmece gibi oluyor sanki..Bence ikisiyle de olmaz ayrıca sevgilinden ayrılmalısın suan bu hislerle onu aldatmıs oluyorsun.Aldatmak illaki ten teması degildir..Sen suan duygularını engelleeyemiyorsun cünkü..Gördügüm kadarıyla uzak ta duramıyorsun bu kisiden..
Ya sevgilinden ayrıl olacak mı,olmayacak mı diye bir dene..Yada hic bulasma..Ama sunuda merak ettim simdi diyelim bu cocukla arkadas olarak devam ettin ve okulun bitti cocukta memleketine gitti. Sevmesen de hala sevgilinlesin ve evlenecekmisin??:hulya:
of of of , sen neler düşünüyorsun böyle? hepimizin aklında böyle planlar vardır ama şu yaşımda evlenicem şu yaşımda anne olacağım vs. diye planlar yapsan bile, hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir unutma.
Ayrıca 30 yaşından sonra anne olan birçok insan var, madem diş hekimliği okuyorsun bu konu ile az çok bilgin vardır, 30 yaşından sonra kadın daha zor hamile kalır ama hayat şartları doğrultusunda şehirli ve kariyer sahibi kadınlar daha geç anne olmayı tercih edebiliyor.Tıp da bu konuda çok ilerledi, kaldıki sen 50 yaşından sonrasından değil sadece 30 yaşından bahsediyorsun.Annen de daha 56 yaşında, ne demek torun göremeyecek? Çok takıntılı düşünceler bunlar.
hangısını sectın de evlendın cok merak ettım..
bu kadar kısa surede bır secım yapıp evlenmıssın
:roflol:
Bende saf saf okuyorum..Derdi neymiş diye..Sonra bi baktım evli yazıyor.şok şok şok..bu ne hız3-4 ayda evlenmişsin bende merak ettim şimdi bi başkasıyla mı evlendin yoksa seçim mi yaptın ikisinmin arasından... :)
İkisiyle de evlenmiş :lepi:
Toptan çözüm... sempatiksalakcinni
Hiç birinden eksik kalmamış. kaydirigubbakcemile3
Nasıl ama? aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?