• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili oynuyor ne yapmaliyim

Siz belanızı mı arıyorsunuz? Ne demek geçicidir diye bir şey demesem mi?
Be yAni bu kadar mı düştünüz? Kendinize hiç mü saygınız yok? Ki adam size bir umut dahi vermemiş.
Şaka gibi.

haklısınız cok.. bunu neden kendime yapıyorum bilmiyorum.
ben kendime saygı duymuyorum başkası mi saygı duyacak.

merhaba kızlar..
şu an o kadar kötüyüm ki kalbim kut kut atıyor ağlamak istiyorum yediremiyorum.
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini cikti:KK43: inandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
önceleri bu kızla da öyle takıldığını düşündüm ama kız sevgili gibi davranıyor.
ajan gibi takip ettiğimi soylemicem fotoğraflardan bahsetmicem.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.

Acaba uzak durusu seni kendine cekmis olmasin ama bi yorumunu okudumda bende baba sevgisinden uzak buyumus biriyim

Bende arada yas farki fazla olan erkwklerden hoslaniyirum ve etkusinin oldugunu dusunuyorum

Ama bence senin durumun imkansizligin cazip gostermesi olabilir

Bu arada kisinin meslegini merak ettim sakincasi yoksa soylermisin

Birde kac yas fark var

o şimdi kasım kasım kasılıyordur gencecik kız peşimde pervane diye..
eee tecrübeli de ne kadar ulaşılmaz görnürsem o kadar peşimden koşar modunda ego tatmini yapıyo...
salla gitsin..

dediginiz doğru.. zaten hoşlandığımi söylediğimde şasirdida.. uzun süre inanamadı.

Acaba uzak durusu seni kendine cekmis olmasin ama bi yorumunu okudumda bende baba sevgisinden uzak buyumus biriyim

Bende arada yas farki fazla olan erkwklerden hoslaniyirum ve etkusinin oldugunu dusunuyorum

Ama bence senin durumun imkansizligin cazip gostermesi olabilir

Bu arada kisinin meslegini merak ettim sakincasi yoksa soylermisin

Birde kac yas fark var

pilot ve 11 yaş var. fotoğrafcı olduğum için ilk tanıdığım pilot değil daha genç ve yakışıklıları da tanıyorum ama bunun çok iyi biri olduğunu düşünmüştüm.. kendim gözümde buyurmuşum.

pilot ve 11 yaş var. fotoğrafcı olduğum için ilk tanıdığım pilot değil daha genç ve yakışıklıları da tanıyorum ama bunun çok iyi biri olduğunu düşünmüştüm.. kendim gözümde buyurmuşum.

Bende yasimdan buyuklerden hoslandigim icinbyas farki bana abartili buyuk gelmedi ama bi sure hic ilgilenmeseniz hsyatiniz gayet yolunda keyfiniz iyiyniste akliniza gelmiyormus gibi yapsaniz hic umursamazsaniz sizden hoslaniyorsa o size donus yapacak eger hic donus yapmazsa zaten size karsi hissi yoktur onu umursamayisinizda cokta ilgilenmezse zaten ilgisi yoktur

Erkeklerde ne yazikki ego olayi cok fazla birde sizin ondan cok kucuk olmaniz egisunu sisirmistir muhtemelen ilgisixliginiz bence egisunu dobdyrmeye yardimci olabikir

Bir hafta 10 gun disinizi sıkın benceyazmayin aramayin hatta hayatiniz cok yolundaymis izlenimi verin

Bende yasimdan buyuklerden hoslandigim icinbyas farki bana abartili buyuk gelmedi ama bi sure hic ilgilenmeseniz hsyatiniz gayet yolunda keyfiniz iyiyniste akliniza gelmiyormus gibi yapsaniz hic umursamazsaniz sizden hoslaniyorsa o size donus yapacak eger hic donus yapmazsa zaten size karsi hissi yoktur onu umursamayisinizda cokta ilgilenmezse zaten ilgisi yoktur

Erkeklerde ne yazikki ego olayi cok fazla birde sizin ondan cok kucuk olmaniz egisunu sisirmistir muhtemelen ilgisixliginiz bence egisunu dobdyrmeye yardimci olabikir

Bir hafta 10 gun disinizi sıkın benceyazmayin aramayin hatta hayatiniz cok yolundaymis izlenimi verin

1 ay hiç cevap vermedigim bile oldu ona ama sonra hep ben özür diledim:( o kadar özgüven eksikliği oldu ki kendimi en iyi ona sosyal medyada gösterebilirim ama onu yüzünden kendimi çok çirkin buluyorum tüm fotoğraflarımı kaldırdım hiç bi yerde fotoğraf paylaşmıyorum. kendimi tanıyamıyorum.

evet sevgili değiliz ama onu sevdiğimi biliyor kaç kez sordum hoşuma mi uğraşıyorum diye her seferinde boşuna değil ama iyice görüşmeliyiz zamanı var vs gibi cevaplar aldım yada hep geçiştirdi. ben de hep bi umut bekledim nerdeyse 1 yıl olcak.
Hatayı orda yapmışsın zaten boş boş beklenirmi bir yıl.adam yüzyüze görüşmeden bilemem demiş burda haklı.e isteseydi o görüşmeyi bi şekilde ayarlardı sen adamın iki kelimesine umutlanıp bir yıl bekledim diyosun yazık günah zamanına

1 ay hiç cevap vermedigim bile oldu ona ama sonra hep ben özür diledim:KK43: o kadar özgüven eksikliği oldu ki kendimi en iyi ona sosyal medyada gösterebilirim ama onu yüzünden kendimi çok çirkin buluyorum tüm fotoğraflarımı kaldırdım hiç bi yerde fotoğraf paylaşmıyorum. kendimi tanıyamıyorum.
Bence kendinize haksizlik ediyorsunuz dusunsenize siz 30 yasinizdayken kadinlarin en guzel oldugu yastayken o erkeklerin yasliliga adim attigi donemlerde olacak 30ve 41

Bence kendinizi bu kadar kucumsemeyin aksam bi fotografinj alin iyice bakin kusursuz mu diye inceleyin en guzel ve yakisikli insan bile kusursuz degil

Sizi uzmek istemwm ama anladigim kadariyla siz onun umurunda degilsiniz bosverin gitsin emin olun unutulmayan hicbirsey yoktur yani once gunu her saniyesi aklina gelecek sonra dakika sonra saat sonra gunde bi kac defa aklina gekecek sonra bi bakmissin unutmussun

Ne güzel bi hobin varmis onunla zamam gecirsen hobinle ilgilenen kisilerle tanissan belki kafan biraz daha dagilir ama inan seni umursamayan biri icin uzuldugun icin gecen zamanina hayiflanirsin

Bu arada yaslariniz kac bi sakincasi yoksa tabi

Hatayı orda yapmışsın zaten boş boş beklenirmi bir yıl.adam yüzyüze görüşmeden bilemem demiş burda haklı.e isteseydi o görüşmeyi bi şekilde ayarlardı sen adamın iki kelimesine umutlanıp bir yıl bekledim diyosun yazık günah zamanına

bi kere yemekte yüzyüze görustuk. ama inanın kaç kere bitirdim konuşmayı ama dayanamayip yine yazdım hep isim var yoğunum izin alamıyorum gibu bahaneleri buldu. birde sehirlerimiz uzak şuan ben yazın memlekete gidince mesafe kısalıyor o zaman gelirim dedim. bende de salaklık var kabul ediyorum kendim kanmak istedim

Bence kendinize haksizlik ediyorsunuz dusunsenize siz 30 yasinizdayken kadinlarin en guzel oldugu yastayken o erkeklerin yasliliga adim attigi donemlerde olacak 30ve 41

Bence kendinizi bu kadar kucumsemeyin aksam bi fotografinj alin iyice bakin kusursuz mu diye inceleyin en guzel ve yakisikli insan bile kusursuz degil

Sizi uzmek istemwm ama anladigim kadariyla siz onun umurunda degilsiniz bosverin gitsin emin olun unutulmayan hicbirsey yoktur yani once gunu her saniyesi aklina gelecek sonra dakika sonra saat sonra gunde bi kac defa aklina gekecek sonra bi bakmissin unutmussun

Ne güzel bi hobin varmis onunla zamam gecirsen hobinle ilgilenen kisilerle tanissan belki kafan biraz daha dagilir ama inan seni umursamayan biri icin uzuldugun icin gecen zamanina hayiflanirsin

Bu arada yaslariniz kac bi sakincasi yoksa tabi
onun okadar iyi bi insan olduğuna inanmıştım ki. yoksa kel beyaz saçlı göbekli yaşından da büyük gösteriyor ama ben çok beğeniyordum. umrunda değilim dediğimde umrumda olmasan konuşmam demişti hep ben de inandım:( ben 24 o 35 yasinda

merhaba kızlar..
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini cikti:KK43: inandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.
Kacan kovalanir misali. Ulassaniz bu kadar dusunmezdiniz.

onun okadar iyi bi insan olduğuna inanmıştım ki. yoksa kel beyaz saçlı göbekli yaşından da büyük gösteriyor ama ben çok beğeniyordum. umrunda değilim dediğimde umrumda olmasan konuşmam demişti hep ben de inandım:KK43: ben 24 o 35 yasinda
Bak su sekilde dusun kirmak istemiyirum sadece gercegi gormen icin soyluyorum bu adamin bosluklarini dolduran birisin hayatinda kimse olmadigi zaman konusacak birini aradigi zaman nobetci arkadas gibi biseysin seni kaybetmek istemiyir cunku hickimsesi olmadiginda hayatinda olman hosuna gidiyor o yuzden hayatindanda cikartmak istemiyor

Ama hayatinda zamanini gecirecek biri oldugundada sana ihtiyac duymuyor ve seninle zaman kaybetmek istemiyir

Lutden kendini onemse Allah bilir senin gozun ondan baskasini gormezken sana asik kac kisiyi girmezden geldin

Şakın ilk buluşmada götünü kaldırma hiç bişey değilsiniz Sonuçta hoşlandın kıskanıyorsun ama belli etme kıza Face hesaptan ulaş

Bak su sekilde dusun kirmak istemiyirum sadece gercegi gormen icin soyluyorum bu adamin bosluklarini dolduran birisin hayatinda kimse olmadigi zaman konusacak birini aradigi zaman nobetci arkadas gibi biseysin seni kaybetmek istemiyir cunku hickimsesi olmadiginda hayatinda olman hosuna gidiyor o yuzden hayatindanda cikartmak istemiyor

Ama hayatinda zamanini gecirecek biri oldugundada sana ihtiyac duymuyor ve seninle zaman kaybetmek istemiyir

Lutden kendini onemse Allah bilir senin gozun ondan baskasini gormezken sana asik kac kisiyi girmezden geldin

teşekkür ederim cevabınız için çok haklisiniz. mesela şuan biri bana yazıyor o da benim gibi bıkmadan usanmadan yazıyor bana. ben ona en başka benden bi sey beklemesi gerektiğini soyledim hala bi umut yazıyor. asla kaba davranmıyorum. ama açıp msjlarini dahi okumak istemiyorum. bide bu şekilde kandırdım kendimi istemese msj atmaz aramaz. oysa o bi sey yapmamış hep ben kandırmışım kendimi.

merhaba kızlar..
adamla aranda bir sey yok ki adamin hayati ustedigi kisilerle gorusur

adamla aranda bir sey yok ki adamin hayati ustedigi kisilerle gorusur
haklısınız ama onu sevdiğimi biliyor onunla bosunami ilgilendiğimi sorduğumda hayır zamanı var daha çok yüzyüze vakit geçirmeliyiz diyordu. sevgilin var mı diye sorsam emin olun hayir yok der. ben de sevgilisi olan bi adamdan uzak dururum zaten.

s
merhaba kızlar..
sakın ama sakın sorma arkana dönmeden kaç git cnm. aynı şeyi 1 aya yakındır ben de yaşıyorum. kızlarla çok samimi bir beyefendi bir sıcak bir soğuk dengemi bozdu onun yüzünden instagram hesabımı kapattm

Back
X