merhaba kızlar..
şu an o kadar kötüyüm ki kalbim kut kut atıyor ağlamak istiyorum yediremiyorum.
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini cikti

inandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
önceleri bu kızla da öyle takıldığını düşündüm ama kız sevgili gibi davranıyor.
ajan gibi takip ettiğimi soylemicem fotoğraflardan bahsetmicem.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.