• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili oynuyor ne yapmaliyim

s

sakın ama sakın sorma arkana dönmeden kaç git cnm. aynı şeyi 1 aya yakındır ben de yaşıyorum. kızlarla çok samimi bir beyefendi bir sıcak bir soğuk dengemi bozdu onun yüzünden instagram hesabımı kapattm

ben de ona bakmamak için kapatmak istiyorum ama donmuyor tekrar anasayfaya atiyor:(

merhaba kızlar..
şu an o kadar kötüyüm ki kalbim kut kut atıyor ağlamak istiyorum yediremiyorum.
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini cikti:KK43: inandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
önceleri bu kızla da öyle takıldığını düşündüm ama kız sevgili gibi davranıyor.
ajan gibi takip ettiğimi soylemicem fotoğraflardan bahsetmicem.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.

Bence sen kendi kendine gelin guvey olmussun gibi sanki

Bence sen kendi kendine gelin guvey olmussun gibi sanki
haklısınız..
sorduğumda bana benden bi sey bekleme aramızda bir şey olamaz deseydi uzak dururdum.. aslında çok neden var ama uzak durmam için ben de istemedim uzak durmak. şimdide kahroluyorum.

merhaba kızlar..
biriyle tanıştım sosyal medyada hayalim olan mesleği yapıyor ben de o mesleğe sahip olamadım ama fotografliyorum. birkez yüzyüze fotoğrafcı grup toplantısında geldik merhaba merahaba..
sosyal medyada konuşmaya başladık son derece soğuk ve mesafeli ama mesleği gereği hep öyle olduğunu söyledi gerçekten de fake hesaplardan denedim öyleydi:) ben hoşlandığımı soyledim o da yüzyüze görüşmeden bir şey söyleyemem dedi.bu arada ben hoslandim dedim baska memlekete tayini cikti:KK43: inandim sabrettim hepte sosyal medyada ajan gibi takipteydim. bir kızdan şüphelendim burası da ayrı mevzu uzun uzun anlatmayım. kızla çok samimi fotoğraflarını gördüm kızın hesabında.. yıkıldım tabi kaç gündür bana soğuk ne msj atıyor ne arıyor.
bu arada bazen bazı kızlarla görüştüğünü tahmin ediyordum bilmesem de ama ciddi değil diye çok umursamıyordum.
yarın konuşmada sevgilisi olup olmadığını sorsam mi? bu da geçicidir diye beklesem mi ki bu bana zarar verir ama kendimi alamiyorum. yada hiiç umrumda olmasın hayatımdan çıkarıyım mi nolur akıl verin. ben 24 yaşındayim 0 35 kel bi sey ama etkilendim cok.. biraz uzun oldu ama çok ihtiyacım var.. ben onu cok buyuttum sanırım gozumde.
hiçbir şey yooken kendni coook kaptırmışsın. aklın karşısık demek ki. lütfen önce aklını normal hale getir sonra bir başkası ile sevgili olmaya bak.

inşallah başarabilirim hala netlestirmedim ne yapmalıyım..
yahu adamı hafiye gibi araştıran sensin. kafası karılşık olan sensin. kendine kendine gelin güvey olan sensin. adam 1-e1 görüşmeden birşey bekleme demiş. e hali ile biri ile sevgili olmuş ki paylaşım içinde oldugu biridir kesin.
şimdi hal böyle olunca senin o adamın hayatında yerin yok ki...
adam sana kibarlık edip kırılma diye birşeyler yazıp çizmiş o kadar.
daha da görüşme . bırak adamı.

yahu adamı hafiye gibi araştıran sensin. kafası karılşık olan sensin. kendine kendine gelin güvey olan sensin. adam 1-e1 görüşmeden birşey bekleme demiş. e hali ile biri ile sevgili olmuş ki paylaşım içinde oldugu biridir kesin.
şimdi hal böyle olunca senin o adamın hayatında yerin yok ki...
adam sana kibarlık edip kırılma diye birşeyler yazıp çizmiş o kadar.
daha da görüşme . bırak adamı.

hepsi doğru söylediklerinizin..
ama ben ona beni böyle bi durumda bırakmamasını kac kez soyledim. biriyle görüşürsün benden saklama açık ol dürüst ol diye çok soyledim. daha perşembe geçti bu konuşma. her seferinde beni kafamda kurmakla suçladı.
hafiyelik yaptığımı da söyleyemezdim tabi.
yinede bunlar beni haklı yapmaz güvenmediğim hafiyelik yaptım ee ne bekledim güvenmediğim adamdan.

hepsi doğru söylediklerinizin..
ama ben ona beni böyle bi durumda bırakmamasını kac kez soyledim. biriyle görüşürsün benden saklama açık ol dürüst ol diye çok soyledim. daha perşembe geçti bu konuşma. her seferinde beni kafamda kurmakla suçladı.
hafiyelik yaptığımı da söyleyemezdim tabi.
yinede bunlar beni haklı yapmaz güvenmediğim hafiyelik yaptım ee ne bekledim güvenmediğim adamdan.
yahu kafası karışık konu sahibi
adamla birşeyiniz yok ark. bile degilsiniz. sana neden sevgilim vart yok desin. sana ne? der sana.
ayrıca erkekleri sen bilmiyor musun? kendin istedi benle olmayı der. öper bırakır seni.

merhaba kızlar..
Demek ki neymiş. 35 yaşında kel bişey dedigin adam seni değil başkasını tercih edebiliyormuş

yahu kafası karışık konu sahibi
adamla birşeyiniz yok ark. bile degilsiniz. sana neden sevgilim vart yok desin. sana ne? der sana.
ayrıca erkekleri sen bilmiyor musun? kendin istedi benle olmayı der. öper bırakır seni.

ama bu haksızlık değil mi.. ben sonuçta belki bir şey olur aramızda diye uğraşiyorum o da bunu çok iyi biliyor. söylemesi lazim. tabiki erkek milleti yada kötü insan..

Back
X