Ikili tarama testim çok yüksek geldi down sendromlu olabilir mii

İnşallah alacaksınız içini ferah tut sonuçlanınca beni de etiketlersen sevinirim dualarım seninle

İnşallah alacaksınız içini ferah tut sonuçlanınca beni de etiketlersen sevinirim dualarım seninle
Çok teşekkür ederim bu platformu bu yüzden seviyorum birbirimize destek oluyoruz dua ediyoruz ve o duaya destege ihtiyacı olana o kadar iyi geliyor ki
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırız inşallahhh o güzel mutlu haberi paylasacagim bebegimiz saglikli diye seni etiketleyecegim

Sayfada dolaşırken sonucunuzu gördüm benimkiyle aynı 1.197 kombine risk çok zor zamanlar geçirdim ikili tarama yaptığıma bin pişman olmuştum ve fetal DNA ambiyosentez falan da yaptırmadım 7 ay hamileliğim çöp oldu dua sabır ve tevekkül bebeğim şuan 18 aylık sadece biraz minik bir bebek olması dışında herhangi bir problemi yok hamd olsun Rabbime inanın sizinde bebişiniz sağlıklı doğacak inşallah beklemesi çok zor bilirim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Görüp yazdığınız icin o kadar teşekkür ederim ki... gercekten beklemesi o kadar zor ki bu süreçte yani bunu ne yazik ki yaşayan biliyor. Çok sevindim yavrunuzun sağlıklı olmasına ve bu benim icinde umut oldu gercekten. Keyifsizce foruma girmistim mesajinizi okumak bana bir isaret gibi geldi
İnşallah bizim yavrumuzda sağlıklıdır ve sapasaglam doğar Allaha sığınıyoruz yavrumuz Allahıma emanet zaten İnşallah saglikli fetal dna sonucu gelecek sonra da 9 ayımız dolunca sağlıkla kucagimiza alcaz amin güzel duanız dileginiz icin teşekkür ederim

İnanın bebişiniz sağlıkla doğacak Allah’ın izni ile fetal DNA sonucunuzu temiz diye yazacaksınız inşallah ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız yaşayan bilir bu süreçleri sürekli fetih süresi okuyun ve ya Kuddüs esmasını çekin o kadar rahatlatıyor ki

Ayy amin amin aminn
Allahıma emanet yavrumuz zaten. Allahım yavrumuzu sağlıkla kucağımıza aldiracak buna sonsuz inanıyorum zaten.. fetal dna sonucumuz da inşallah sağlıklı diye gelecek amin amin amin
Insallah ben eşim ve bebegimde bu süreçten bebegimizin sağlıklı oldugu haberiyle çıkarız Allahım bu zor hisleri kimseye yasatmasin...
Cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin dikkate alacagim. Desteginiz icin cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…