• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikili tarama testim çok yüksek geldi down sendromlu olabilir mii

Bende öyle herşeye hazırlıklıydım Rabbim en güzelini nasip edecek dedim ve bu süreçte bol bol Esma ül hüsna (ya Kuddus) fetih süresi Meryem süresi Yasin süresi bol bol okudum o kadar rahatlatıyor ki insanı size de tavsiyem bol bol dua okuyun ve ben eminim ki sağ Salim alacaksınız bebişinizi kucağınıza Allah’ın izniyle

Gene aynı şeyler cnm detaylı ultrasonda da kesin bir şey demiyorlar doğumu beklicez İnşallah hayırlısı ve sağlık olur

Gene aynı şeyler cnm detaylı ultrasonda da kesin bir şey demiyorlar doğumu beklicez İnşallah hayırlısı ve sağlık olur
DNA testlerinden yaptırmayı düşünmez misin? Belki aslında down olmadığı ortaya çıkacak ve hamileliğiniz size zehir olmayacak. Aldırıp aldırmamak tabi ki sizin kararınız , ana bilinmezlik en zoru değil mi?

Rabbim hayirla saglikla kucağiniza almayi nasip etsin tarama testleri yaniltici olabiliyor zaten ileri testler de eşinizin dedigi gbi para tuzaği oldugunu dusunuyorum bende aldırmayacaksanizda yapmayin kafa karisikligi, benim oğlumda gebeliğin 20. haftasinda detaylı da dudak damak yarığı+ kalp damarlarinin ters oldugunu öğrendik doktor butun ileri testleri yapmamizi istedi hic birini yaptirmadim trizomi 13 18 olma ihtimalinin olabilecegini soylediler sonuç hamileliğim pskolojikmen zor gecse de çok şukur oğlumu saglikla kucagima aldim genetik sorunumuz yok dogumun 5.gunun de kalp ameliyati oldu 8 aylik iken dudak birleştirme oldu 4 temmuz da damak olucak sabrimizin mükâfati arkasindan saglikli bir sekilde kızımi kucagima aldim uzun sure evlat hasreti cektim iki tane cennet kuşumun arkasinda Rabbim bizleri boyle imtihan nasip etti cok şukur sonu guzel oldu☺️

İnşallah bana bize dua edin Rabbim yardımcımız olsun sizede çok geçmiş olsun dualirim hep sizinle bebeğinin operasyonları sağlıklı güzel bir şekilde geçsin İnşallah elbetteki imtihan Rabbimden gelene kapımız açık elimizden birsey gelmez vardır Rabbimin bir bildiği ben Rabbime sığındım beklicez görecez Bklm

Back
X