ikili test 2015 eylul anneleri

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
33
Artik ikili test zamanlarimiz geliyor. Ben bugun olcumlerii yaptirdim. Ense kalinligimiz 1,5 cikti. 11+4 tteyiz suan kalp atismiz 157 cikti doktorumuz erken bir cinsiyet tahmininde de bulundu ve kiza benzettigiini soyledi :) :) :)
birde kan verim bugun. Tstlerin sonucu 1 hafta sonr cikacakmis. Merkla bekliyprum.

Sizlerinde aranizdan 2 li test yaptirn varsa olcumlerini ve sonuclarini biraya yazarsa sevinirim.

Zeynep kamilde yaptırmak istiyorsanız 182 yi arayıp randevu alabilirsiniz.erkenden ALIN rrandevunuxu zamanı geçmesin ben aramıştım uygun zamana randevu bulamadım

Benim 2 li testim 2 martta daha 2 hafta var inşallah cinsiyeti hakkında yorum yapar doktorum

Artik ikili test zamanlarimiz geliyor. Ben bugun olcumlerii yaptirdim. Ense kalinligimiz 1,5 cikti. 11+4 tteyiz suan kalp atismiz 157 cikti doktorumuz erken bir cinsiyet tahmininde de bulundu ve kiza benzettigiini soyledi :) :) :)
birde kan verim bugun. Tstlerin sonucu 1 hafta sonr cikacakmis. Merkla bekliyprum.

Sizlerinde aranizdan 2 li test yaptirn varsa olcumlerini ve sonuclarini biraya yazarsa sevinirim.
Kismetse bizde bu cumartrsi ense kalinligini olcturmeye gidicegiz minigimizin :KK66: ve ikili test tabiki rabbim saglikli sihhatli bebisler nasip etsin cumlemize insallah

merhaba anneler benimde 4 martta randevum ama ikili test içinmi bilmiyorum 11. haftanda gel bakalım bi dedi doktorum :emir_bebek:

benimki de 2 martta :KK51:
nasıl meraklanıyorum, düşünüyorum, endişeleniyorum, resmen gerginim :KK35:
Allah sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsinhepimize :KK68:
İnşallah aynen öyle merak ediyorumki sağlıkla kucağıma alıcammı o Minicik ellerini tutabilicemmi cennet kokusunu içime çekebilicemmi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

12+3 de yapildi kontrollerimiz ama olcumleri bilmiyorum. Hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi dedigi icin sorma gereksinimi duymadim. Kiz dedi cinsiyetine ama bakalim ilerde ne olucak :)

12+3 de yapildi kontrollerimiz ama olcumleri bilmiyorum. Hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi dedigi icin sorma gereksinimi duymadim. Kiz dedi cinsiyetine ama bakalim ilerde ne olucak :)
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkli bir sekilde rabbim kucagimiza almayı nasip etsin ikili test 12 haftalıkkenmi yapılıyor

Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkli bir sekilde rabbim kucagimiza almayı nasip etsin ikili test 12 haftalıkkenmi yapılıyor
Turkiyede nasil oldugu konusunda hic fikrim yok malesef. bu 12. haftada yapilanin adi ikili testmi onu bile bilmiyorum acikcasi. 12.haftada saglik kontrolu yapiliyor burda down sendromu, acik bel ,olusmamis beyin kalp ve plesentadaki kan miktarini olcuyorlar. birde sansin varsa bebegin cinsiyetini soyluyorlar :)

PAPP-A 511 ng/ml
T-hcg 92.4 IU/ml
NT 1.5 mm
down sendromu 1: 38200
yaş 1:1410
trisımi 18/13 1:99000
11+4 te alınan değerlere göre CLR 50 mm

bunlarda benim ikili test sonuçlarım bugun aldım doktorum çok iyi olduğunu söyledi.

Turkiyede nasil oldugu konusunda hic fikrim yok malesef. bu 12. haftada yapilanin adi ikili testmi onu bile bilmiyorum acikcasi. 12.haftada saglik kontrolu yapiliyor burda down sendromu, acik bel ,olusmamis beyin kalp ve plesentadaki kan miktarini olcuyorlar. birde sansin varsa bebegin cinsiyetini soyluyorlar :)
burdada hemen hemen aynı plasentaya rahim uzunluğuna ense kalınlığına down sendromu riskine vs. Bakılıyor canım.

sonuç kağıdını ve ultrason olcumunde alınan redimleri vermediler mi tatlum.

X