- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Ama obur turlude rısk cıkarsa sadece bıkac ay endişe olur. Rısk cıkmaz ise zaten sorun yok. Bırde yaptırmayanlarında ge belık sonuna kadar endişeli olduklarını dusunuyorum. Belkıde yanlıs dusunyorum bılemıyorum.Orası öyle tabi ama ya sağlıklı doğarsa o zaman bütün hamileliğin boyunca üzüleceksin
Her iki türlü de insanın aklı orda kalacak dediğiniz gibi ama yaptırmayanlar sonucu bilmedikleri için biraz rahat olacaklardırAma obur turlude rısk cıkarsa sadece bıkac ay endişe olur. Rısk cıkmaz ise zaten sorun yok. Bırde yaptırmayanlarında ge belık sonuna kadar endişeli olduklarını dusunuyorum. Belkıde yanlıs dusunyorum bılemıyorum.
Hiç de endiseli olmicamAma obur turlude rısk cıkarsa sadece bıkac ay endişe olur. Rısk cıkmaz ise zaten sorun yok. Bırde yaptırmayanlarında ge belık sonuna kadar endişeli olduklarını dusunuyorum. Belkıde yanlıs dusunyorum bılemıyorum.
Hiç de endiseli olmicam
İnşaAllahGüzel sonuçlarınız olsun inşallah
İşte bende ona dayanaraktan dedımkıneeee belkide yanlış dusunuyorumHiç de endiseli olmicam
10. Haftalığım haftaya gidicem bende ikili test için, umarım bişey cıkmazMerhaba hanımlar ikili testi yaptırmış olup riskli dedikleri halde bebekleri sağlıklı doğan var mı bu test ne kadar yanıltıcı yanılma payı varmıdır bu testi yaptırmayı çok düşündüm ama okuduklarım ve çevremden aldıklarım duyum ile vazgeçtim en yakın ablam mesela onada riskli demişler doğuma kadar içimde bir şüpheyle yaşadım diyor yeğenim de sağlıklı doğdu çok şükür sizler ne düşünüyorsunuz bu test hakkında :)
Ben zor görüyom bu incelikleri bana neon tabela lazımİşte bende ona dayanaraktan dedımkıneeee belkide yanlış dusunuyorumyanı ben bana gore yanlış degılımde senın gıbı dusunenlerı dusunerekten oyle yazdım. İnceliği gördunmu şimdi meroş
Umarım10. Haftalığım haftaya gidicem bende ikili test için, umarım bişey cıkmaz
Sende şu neonu neyı kaldır hele düz konuş düzki daha eyi anıyakBen zor görüyom bu incelikleri bana neon tabela lazımAltıni çize çize bak inceliğe mervoş diyeceksin
Kendi doktorunuz bakıyor ense ve buruna.Merhaba ense kalınlığı ölçümü normal ultrasonla mı ölçülüyor. Ayrıntılı ultrason dedikleri başka bir şey mi? Ense kalınlığını burun kemiğini ölçtürmek için normal kadın Doğum yeterli mi ? Nerde yaptırılmalıdır
Benim kadın doğum doktorum başka ultrason ile ölçüm yapan doktorum başkaydı doçent bir perinatolog baktı bana doktorumun tavsiyesi ile. Normal kadın doğumcu bakmıyor sanırım yada baska da perinatolog kadar anlamıyordur herhalde.Merhaba ense kalınlığı ölçümü normal ultrasonla mı ölçülüyor. Ayrıntılı ultrason dedikleri başka bir şey mi? Ense kalınlığını burun kemiğini ölçtürmek için normal kadın Doğum yeterli mi ? Nerde yaptırılmalıdır
Ben yaptırdım 50/1 çıktı sonucum , 34 yaşındayım , doğuma kadar ağladım kendine zehir ettim her günü hamileliğimin tadını çıkaramadım , ve tabiki bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür . Asla inanmayın o testlere , hepsi boş , detaylı ultrasonda herşey çıkıyor zatenMerhaba hanımlar ikili testi yaptırmış olup riskli dedikleri halde bebekleri sağlıklı doğan var mı bu test ne kadar yanıltıcı yanılma payı varmıdır bu testi yaptırmayı çok düşündüm ama okuduklarım ve çevremden aldıklarım duyum ile vazgeçtim en yakın ablam mesela onada riskli demişler doğuma kadar içimde bir şüpheyle yaşadım diyor yeğenim de sağlıklı doğdu çok şükür sizler ne düşünüyorsunuz bu test hakkında :)
Yaa ne kadar kötü olmuşsundur canım benim çok şükür ki sağlıklı doğmuş işte bende bunun olmasından korkuyorum dediğin gibi detaylı ultrason yaptırcam bir tekBen yaptırdım 50/1 çıktı sonucum , 34 yaşındayım , doğuma kadar ağladım kendine zehir ettim her günü hamileliğimin tadını çıkaramadım , ve tabiki bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür . Asla inanmayın o testlere , hepsi boş , detaylı ultrasonda herşey çıkıyor zaten
Bebeğiniz sağlıklı mı peki orasını anlayamadım sağolun amin inşallahBen olsam 2li testi yaptırır sonuca göre daha ileri testleri yaptırırdım.. Benim için belirsizlik en kötü sonuçtan daha zor çünkü.
Bu arada gebelik sonlandıracağım için falan böyle düşünmüyorum.. Beni neyin beklediğini bilmek ve hayatımı ona göre yaşamak istediğim için diyorum.. Daha önce yaptırdım.. Riskli hatta çok riskli bir 2li testim vardı hemen ardından fetal dna yaptırdım ve maalesef olabilecek seneryoların en kötülerine denk geldim. Ama en azından ne ile yaşayacağımı bildim, hazırlıksız olmadım.. Çok üzüldüm perişan oldum orası ayrı tabi ama diğer türlüsü daha çok yıpratacaktı belki beni..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Hayır canım maalesef bebeğimi 18. Haftasında kaybettim.. Ama zaten yaptırdığım testlerle öğrenmiştim beni neler beklediğini.. Yani pat diye kaybedip hayal kırıklığımı 10 kat fazla yaşamadım.. Biliyordum olacakları .Bebeğiniz sağlıklı mı peki orasını anlayamadım sağolun amin inşallah
Çok geçmiş olsun canım ilk gebelikmiydiHayır canım maalesef bebeğimi 18. Haftasında kaybettim.. Ama zaten yaptırdığım testlerle öğrenmiştim beni neler beklediğini.. Yani pat diye kaybedip hayal kırıklığımı 10 kat fazla yaşamadım.. Biliyordum olacakları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?