Doğuma Hazırlık Ikili test hcg sonucu 50 ve üzeri olanlar bebeğiniz kız mı olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aisse'cim korkuttun beni valla. Erkek bebeklerde düşük çıkmasının sebebinin böyle birşey olduğunu senden öğreniyorum ilk kez. Moralim bozuldu şimdi. ıkili testimde hcg'mi düşük görsem demekki sevincim kursağımda kalacak. ay daraldım valla. yinede verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım opuyorumnanaktan

kromozom bozukluğu olan bebekler de daha çok düşük görülüyor, erkeklerde kromozomal bozukluklar 4 kat fazla e bu da riski arttırıyor..

erkekler, büyüdüklerinde:) kadınlardan daha güçlü, kuvvetli olmalarına karşın bu tür rahatsızlıklara karşı daha zayıflardır..

sevincin kursağında kalmasın canm, bunlar yalnızca ihtimal.. Allah'ın izniyle iyi olur..

benimde 10+3 bugün ben de on gün sonra ikili test olucam benim ki ne acaba çok merak ediyorum öğrenince yazıcam arkadaşlar opuyorumnanaktan

henüz kan sonuçlarımı almadım ama
ikili testteki görüntülerimde
doktor erkeğe benziyo dedi çıkıntı var dedi
rakamları pazartesi alıcam
onuda yazarım buraya

14.5 erkek ,test sonuçlarına 3 dr bakdı ve hepsi çok iyi dedi,kromozom bozukluğu felan yazmış arkadaş,ben böyle bişey duymadım,korktum şimdi

Bence bu tez büyük oranda tutuyor, arada tutmayanlarda olabiliyor ama genellikle doğru. Ve bişey daha okudum bir yerde ikili testteki hcg oranı ne kadar düşükse o kadar erkekmiş. Mesela hcgsi 20nin altında çıkanların kesinlikle ve kesinlikle bebekleri erkek oluyomuş. 30-40 olanlarda da kız olma olasılığı düşükte olsa varmış. Bilmem anlatabildim mi opuyorumnanaktan

benim 20,00 doktor erkeğe benziyo dedi ama daha kontürole gitmedim bakalım hayırlısı olsun arkadaşımın kine baktım 65 ti kızdı onun benim niye düşük dedim doktorum gayet ii dedi merak etme düşük çınca sorun olurmu diye yok dedi çok şükür eli ayağı sağlam olsunda ama cinsiyetinide insan merak ediyo cenabı hak gönlümüze göre versinn.

Bende dün hem muayene oldum ( Dr.erkeğe benziyor dedi) hem ikili test yaptırdım. Ama bu kez karnımdan bakılmadı, sadece kan aldılar ikili test için. . Şaşırdım. Hemşire bu daha etkili yöntem dedi. Sonuçlar pzt. Bakalım hcgm kaç çıkacak??

Tugyann bence seninki kesinlikle erkek canım. Değer ne kadar düşükse erkek ihtşmali o kadar kesinmiş. 30-50 arasında kız olma ihtimali varmı az da olsa ama 50 ye kadar genellikle erkekmiş. Bence seninki yüzde yüz erkek. Ne zaman öğrencen kesin sonucu?

ıkili test sonucumu yarın alıcam. ınşallah sağlıklıdır bebeğim. Bir de hcg sonucumu çok merak ediyorum :CüvCüv:

Benim değer 68.9 çıktı ikili testte. Kız görünüyo değere göre. kaydirigubbakcemile3 Değeri görünce eve gelene kadar güldüm. Çok mutlu oldum birden. Demekki erkekten çok bi kızım daha olsun istiyomuşum dedim. Doktor erkeğe benziyo demişti. Kesin olarak 1 ay sonra artık belli olur artık.

be değer test sonucunda free beta hcg yazan değermi arkadaşlar bende bugün aldım sonucunu 31,250 yazıyo bakalım cinsiyeti belli olunca yazarım tekrar hayırlısı

ya bide bişey daha sorucam doktor bana bir ay sonra rutin kontrole gel dedi 3 lü test y ada 4 lü testden bahsetmedi sordum hatta önümde test felan varmı başka diye yok dedi kafama takıldı şimdi sizdede öyle olan varmı?

ona bence takılmayın derim..benim de 66 idi..ama bi oğlum oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…