Doğuma Hazırlık Ikili test hcg sonucu 50 ve üzeri olanlar bebeğiniz kız mı olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
11+2de 60 çıkmıştı.kızım olacak dedim oldu:)
üstelik 12.haftayı geçince pekte fazla bi anlamı yok.önemli olan 11.hafta civarı yaptırmakmışşşşş

glupcum iki gündür görünmüyorsun, inşaAllah bi aksilik yoktur
kontrolüne gittin mi canım? bilmiyorumkismile

Gıymatlım, iki gündür annemdeydim. Ve başka bir hastanede 3. başka bir doktora göründüm. Nihayet bebeğimin kesin kız olacağını öğrendim kaydirigubbakcemile3 ıkinci kızım geliyor !!!!! Aylardır ikilemdeydim nihayet rahata erdim. Tam yumurtlama gününe denk getirmiştim ve tüm belirtiler erkek gösteriyodu hislerimde dahil kaydirigubbakcemile3 hepsi büyük bir yanılgıymış meğerse. ıki tane canım kızım olacak artık. 22.haftada ayrıntılı ultrasona giricem ve artık tüm önemli testler bitmiş olacak hayırlısıyla.Sonrasındada keyfime bakıcam

ah canım ne güzel MaşaAllah kızlarına. bunun ayrıcalığını hep yaşayacaksın.. inşaAllah birbirlerine ve sana gerçek hâldaş olurlar... Rabbim hakkında hayırlı olanı bu şekilde tayin etmiş, kimbilir ne hikmetler gizli de biz bilemiyoruz.. hayırla sağlıkla kavuşursunuz inşaAllah.. gönül bağınız hiç kopmasın canım... a.s.

ınşallah canım. Çok ama çok mutluyum gerçekten. kaydirigubbakcemile3 Hep hayalimdi iki kız olmaları. Benimde iki kızkardeşim var ve iyiki olmuşlar. Birbirimize çok bağlıyız çünkü. ınşallah benim kızlarımda iyi-kötü günde hep birbirlerine destek olurlar. Allah hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah

ilk kızıma hamileyken yaptırdığım test değerlerini hatırlamıyorum ama 2. hamileliğim 17. haftamdayım. 12. haftada Dr. erkeğe benziyor demişti. 2 gun önce en son kontrolde kız dedi:) 2 li testte değer 24. tü:) bende tutmadı

benim de 2li testim 55 çıktı dr kıza benziyor dedi bakalım doğrumu çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…