ya bide bişey daha sorucam doktor bana bir ay sonra rutin kontrole gel dedi 3 lü test y ada 4 lü testden bahsetmedi sordum hatta önümde test felan varmı başka diye yok dedi kafama takıldı şimdi sizdede öyle olan varmı?
ona bence takılmayın derim..benim de 66 idi..ama bi oğlum oldu...
ikili testin yapıldıysa ve herşey normalse 3lü ve 4 lü tarama testlerini dr un isterse yaptırıyosun..benim dr um herşeyin normalken kurcalayıp kafanı karıştırma bence dedi...gerek görmedi ikili teste çok güveniyo dr lar....bende yaptırmadım..çok şükür sağlıklı bi bebeğim var...
arkadaşlar şimdi şöyle bişi sorucam orada free beta hcg yazan bir yerde 22.7 yazıyor ama hemen yanında mom diye bir yerde de daha yüksek bir rakam yazıyor şimdi hangisi mom mu yoksa free beta hcg mi bilmiyorumkismile
Free bhcg kısmı kasdediliyor, 22,7 olan. Ama dediğim gibi bilimsel oalrak güvenilir bir yöntem değil.[/QUO
benim bir kızım var onun testinde 18 çıkmıştı bu uymadı yani bu sonuca göre erkek olması gerekiyor ama benim bir kızım var bakalım bu ne olacak :CüvCüv:
Kızlar 5 ayım doldu ve halen cinsiyetini öğrenemedim bebeğimin:ecrin_bebek:
Kızlar 5 ayım doldu ve halen cinsiyetini öğrenemedim bebeğimin:ecrin_bebek:
Bu perşembe kontrolüm var gıymatlım ya.. Dr. gene belli değil derse kafayı yerim heralde o zaman ve öğrenene kadar ne kadar hastane varsa giderim aynı gün valla. Kızlar ayrıca ben artık bu testi hiç inandırıcı bulmuyorum. Çünkü hcg değeri 18 çıkanın bile kızı olmuş daha ne diyim. Gıymatlım canım benim sen sakın başlamayasın bebek çalışmaya tamam mı. Düşükten sonra en az 6 ay geçmesi lazım biliyosun dimi. Hem senin hem bebişinin sağlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?