• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikili test lütfen bi seyler söyleyin...

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Ayni konuyu iki yere daha açtım mazur görün cevap alamadikca rahatlayip uyuyamadim.. Ikili test yaptirdim kan sonucum henuz çıkmadı ama usg ye göre ense kalınlığı 2.87 cikti. Ve kalbinin sag tarafinda beyaz parlaklik var dedi hekim.. 22 yasindayim ilk gebeligim. Eger sorun varsa aldırmayi düşünmüyorum ama belirsizlik beni mahvediyor. Aranizda boyle bi sey yaşayan yada tanik olan varsa bana da anlatsin neler oldu neler yasandi sonuc ne.. Simdiden teşekkür ederim

Doktor bu durumun ilerisi için olacağı getiriden bahsetmedi mi? Elbette aldırmayın.

Bu şekilde normalden farklı sonuç alıp, sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kadın var. Lütfen sıkmayın canınızı. Bol bol dua edeceğim size...

Benim kızımın da 3.1 di canım ayrıca dediğin gibi kalbinde bi parlama var kalp dr görsün demişti. Cvs testi yapıldı bu testte bebeğin tüm dna sı inceleniyor. Bebeğin eşinden parça lıyorlar şırıngayla. Velhasıl dr bizi çok korkutmuştu ama sonra sonuç temiz çıktı. Ardından ayrıntılı ultrason zamanı gelidi daha kalp sırası gelmemişti. Bende dra sordum kalbinde bi sıkıntı olabileceği söylenmişti siz de tavsiye eder misin kalp dr nu dedim. Dr da hayır her şey yolunda görünüyor bence gerek yok dedi. Şimdi kızım beşiğinde mışıl mışıl uyuyor. Sağlıklı alla a çok şükür. Allah sana da sağ salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Back
X