İkili test yaptıranlar, sonuçlarımızı yazalım.

sarxixzambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
125
2
96
Çorum
arkadaşlar ikili test vaktimiz geldi bende bugün yaptırdım

sonuçları dr.a vermedim sonuçlarımızı yazalım hepimiz

ense kalınlığı:1 mm
CRL: 57,5

ikili test 1/4790

yazıyo testte sizinkiler ne merak ettim
inşallah herkesinki süper çıkar :1hug:

canım ben yaptırdım dr um çok güzel çıktıgını söyledi ense kalınlıgı bend e2 mm çıktı kan degerlerim de çok güzelmiş

Arkadaşlar bende bu hafta ikili testimi yaptıracağım. inşaallah bende sizin gibi iyi sonuçlarını alırım bebeğimin.İkili testte doktorumun dediğine göre detaylı ultrasonlada bakılıyormuş.Bu ultrasonda bebeğimizin cinsiyeti belli olurmu acaba?

canım belkı gorebılır ama solermı bılmıyorum
benım cınsıyetı ıkılı testte gordu dr soyledı bıze sen ozellıkle sor bakalım

canım belkı gorebılır ama solermı bılmıyorum
benım cınsıyetı ıkılı testte gordu dr soyledı bıze sen ozellıkle sor bakalım

Evet ayticim;benim ikili testtede doktorum cinsiyetini gördü.yüzde yetmiş kız dedi.Ama Allahtan hayırlısı artık.Aslında görmeleri çok normal ikili testi yaptıranlar bilirler, o kadar detaylı bir ultrasonki bebeğin mide doluluğunu bile görülüyor.El parmaklarına kadar yani hala hayret içindeyim.7 yaşındaki oğluma hamileyken böyle bir teknolojiyi hiç hatırlamıyorum.Neyse ultrason sonuçlarım dr dediğine göre çok iyiymiş,şimdi kan sonucunu bekliyoruz.Bayram sonrası belli olacak;İnşaallah ondada iyi sonuçları alırız.

Bu arada bütün herkezin Kurban bayramını kutluyorum.yerimseniben

arkadaslar adiniza sevindim .ben temmuz annesiyim ama guzel bir baslik goz atamadan gecemedim..bizimde 3 hafta sonra testimiz var..sonuclariniz cok guzel..saglıkla dogarlar insallah

arkadaslar adiniza sevindim .ben temmuz annesiyim ama guzel bir baslik goz atamadan gecemedim..bizimde 3 hafta sonra testimiz var..sonuclariniz cok guzel..saglıkla dogarlar insallah

Benim de testim 3 hafta sonra... İnşallah güzel çıkar. İnsan endişeleniyor biraz. Hidennisko sanırım aynı dönemlerde doğum yapacağız. Benim tahmini doğum tarihim 25 Temmuz... Ya seninki?

bende dün gittim doktoruma.ense kalınlığı 1.1 imiş .kan değerleri sonucunu henüz bilmiyorum .dört hafta sonra üçlü test yapılacakmış.yalnız içime bir efham aldı: şu an 12.haftadayım ama terimlerden çok anlamıyorum kendime göre anlatayım en iyisi plesantanın rahim ağzına doğru olan yeri kapadığını yüksek ihtimalle ilerde bunun değişip yukarıya doğru gelişebileceğini soyledi.aksi takdirde minumum ihtimal ilede olsa durum değişmez ise ilerleyen haftalarda kanama olabileceğini son olarakda doğuma doğru sezaryen yolunun tek seçenek olabileceğini ifade etti :çok üzgünüm::uhm::sm_confused:

arkadaşlar ense kalınlığı ölçerken ayrıntılı ultrasondan mı baklılıyor ben bugun ıkılı test yaptırdım ense kalınlığı 1.4 cıktı ama ayrıntılı ultrasondan bakmadı normal ultrasondan baktı bılgı verırsenız sevınırım

arkadaşlar çok heycanlıyım bu gün ikili test günübayramın bitmesini iple çektim desem yeridir.inşallah bi aksilik çıkmaz .zor kavuştugum bi hamilelik aksilik çıkıvericek diye aklım gidiyo valla . allah hepimize saglıklı bebegimizi elimize almayı nasip etsin inşallah. sevgiler gönderiyorum size gebişler

ense kalınlıgı ölçümü yapıldı cumartesi günü 2mm çıktı normalmiş13 haftada gittimkan sonuçlarını bekliyorum şimdi1 hafta içinde belli olacakmış oda.çok uzun geldi süre bana sizlerin kan sonuçları ne kadar zamanda çıkmıştı.yazarsanız sevinirim sevgiler

selam canlarım bende yeni geldim dr dan.2 li testimizi yaptık 2mm çıktı doktor normal dedi.12+5 de gittim.kan tahlilide 2 gün sonra çıkca hayırlısı olsun hepimiz için.allahım meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…