İkili test yaptıranlar, sonuçlarımızı yazalım.

selam bende ikili testimi yaptırdım.ense kalınlığı 1.4 çıktı.kan sonuçlarımda normal çıktı.İnşallah hepinizin sonuçları problemsiz çıkar.

maşallah suzancımmmm gözünaydın ama bizi bu ara çok ihmal ediyosun merak ediyoruz seni ve bebişiniii

merhaba arkadaşlar dün ikili testimin sonucunu aldım ve yıkıldım ense kalınlığı 1.08mm çıktı ne anlama geliyor normal mi değil mi bilmiyorum. birde bu kan sonuçlarım yüksek çıkmış doktor amiyosentez (karnımdan sıvı) yapılacakmış.çok korkuyorum aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?

Canım mesajini atalı epey olmuş ama durumunu merak ettim inşallah bi sıkıntın yoktur gelişimini yazsana....

canım ben de bugün aldım kan sonuçlarımı ve risk çıktı.aynı durum bende de mevcut ve ben de moralmen çok iyi olduğumu söyleyemem...bakalım....
ense kalınlığı :1.2
kombine risk : 1/281
ikili test: 1/50
yaş riski : 1/759
trisomy18 + NT : 1/10000 senağlama

merhaba ikili test sonucum yüksek riskli çıktı. 1/235 çok endiişeliyim amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum.yaptıran varmı

merhaba 2007 eylül doğumlu bir kız annesiyim. onda ikili test sonucunda riskim 1/85 gibi çok yüsek bir değer çıkmıştı. ve amniosentenz apıldı. allah şükür sonuçlar temiz çıktı. şimdiçok sağlıklı zehir gibi bir zekaa sahip bir kızım var.

şimdi 15 haftalık 2. bebeğime hamileyim. bu sefer ense ölçümü 0.25 mm çıktı. riskte 1/340. yine amniosentez yapılacak. umarım yine güzel sonuçlar alırız.

bu siteyi tesadüfen buldum. riski yüksek çıkan kişilere umut olmak için yazdım.

slm arkadaşlar doktorum benden de ikili test istedi. 12. haftada yaptırmamı istedi bu testi yaptırmak zorunda mıyım? isteğe bağlı mı yapılıyor bu test yoksa her hamilelikte yapılması gereken test mi? lütfen cvp...

dr um benden de ikili test istedi bugün, bebişimin ense kalınlığı 1,5 mm cıktı kısmetse yarın ikili testi yaptırmayı düşünüyorum ama biras tedirginim inşallah bir sorun cıkmaz tüm gebe arkadaşlara hayırlı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve eli ayağı düzgünn coook sağlıklı bebişler diliyorumm

arkadaşlar merhaba. bende ikili test sonuçlarımı aldım. ense kalınlığı 1,9 risk de 1/51 çıktı. kendi doktorum yurtdışında cuma gelicek,ama kime sorduysam amniyosentez dedi... risk bu şekilde çıkıp amniyosentez de kötü çıkan oldumu hiç.. ya canım çok sıkıldı... mafoldumben

gerçekten bu testler sırf insana stes yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor. doktorum ultrason görüntülerinde bi anormallik görmediği için ikili testi tekrar yaptırmamı istedi. testi iki hafta arayla tekrarladım. ilkinde 1/51 çıkan test ikincisinde 1/740 çıktı. amniyosenteze gerek yok dedi doktor. içim rahatladı ya...

arkadaşlar benimde ikili testsonucumda risk yüksek çıktı dr ısrarına rağmen amniosentezde yaptırmadık çünkü Allah muhafaza ondada sonuç kötü çıksa bebeğimi aldırmayacaktım sabırla 9 ay bekledim hep dua ettim çok şükür Allaha sağlıklı bir evlat nasip etti yeni doğum yaptım ve her gün şükür ediyorum Allaha. doktorlar bu konuda biraz ısrarcı oluyorlar doktorum beni her kontrole gittiğimde amniosentez yaptırmadım diye moralimi bozup gönderiyordu ama sabır ve tevekkül ile doğuma kadar bekledim ve mukafatımı aldım sizlere tavsiyem sabır ve dua edin.

arkdaşlar ben geçen hafta ikili test yaptırdım dün doktorum aradı (sonuçlar daha elime geçmedi) her şey çok güzel tüm değerlerin iyi dedi ( test yapmadan öncede ense kalınlığının iyi oduğunu söylemişti) 1 ay sonra 3 lü testte görüşürüz dedi hem iyi dedi hem 3 lü test istedi 2 gündür çok kötüyüm testler elimde olmadığı için değerleride göremiyorum ama çok korkuyorum. kötü bişey mi var neden 3 lüyüde istediniz diye sorduğumda garanti olması açısından dedi ama kendimi rahatlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…