İkili test yaptıranlar, sonuçlarımızı yazalım.

Sonuçlarım bugün çıktı.down sendromu risk oranı 1/6970, trizomi18/13 risk oranı 1/99000.her ikisi içinde düşük risk grubundayım.meraktan ölüyodum neyse ki sorun çıkmadı.sonraki testlerde böyle olur inş.[SUB][/SUB]

İKİLİ TARAMA TESTİ - PAPP-A 33.2 -
HSV TİP II IgM 13.8 NEGATİF AU/mL 0 - 50
BİYOKİMYASAL TRİSOMY 21 RİSKİ <1:10000 -
KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ <1:10000 -
TRİSOMY 18 + NT <1:10000 -

sonuçlarım bu şekilde doktora göstermedim sizce normal mi?

ikiliyi 12 haftalıkken yaptırdım yarın da inş 3 lüyü yaptrıcam ben bakalım artık inş iyi sonuçlar çıkar...

Sizin bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu kızlar bizimki hala saklıyor devlet sırrı gibi :)))

Canım doktora giderken yolda bir tane çikolata ye mutlaka gösterir.Bende ilk hamileliğimde 22 haftada çikolata sayesin de öğrenebildim bizim hanım efendi de saklıyordu ama şu an oğlum olacak hiç merakta bırakmadı beni.....Testlere gelince ben hiçbiri yaptırmadım kızımda da yaptırmamıştım rabbim saglıklısını versin

bizimki de erkekmiş ama inanın 20 . haftada ancak gösterdi kendini ayrıntılıda kesinleşti yani...

hımm hadiya hayırlısı ALLAH sağlıkla kolay doğumla kucağımıza almayı nasip etsin inş.(aminn)geç göstermiş edepli erkek:)

evet çikolatayı bende duymuştum cnm bende bu afta gircem bakalım iili teste inş bi sorun çıkmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…