İkili teste göre cinsiyet

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
kızlarr ikili teste göre oğluşum oluyor. İnanılmaz sabırsızım. Nuba göre de erkek dediler. Tutan var mı? :) hadi paylaşın burada benim gibi meraklı anneleri bilgilendirin.

Benim kizin 25 ti, herkes icin belirleyici degil sanirim bu. Ben de cok sey arastirdim ama sanirim 15. Hafta sonrasi ultrason en mantiklisi. Kiminin bi teori tutuyor,kimininki baska...ilk bebeginse farketmez,aslinda digerlerinde de farketmemeli ama insanoglu cok doyumsuz, hersey diledigi gibi olsun istiyor, hem saglikli olsun istiyor hem kizim hem oglum olsun istiyor...istiyor da istiyor...

Benim kizin 25 ti, herkes icin belirleyici degil sanirim bu. Ben de cok sey arastirdim ama sanirim 15. Hafta sonrasi ultrason en mantiklisi. Kiminin bi teori tutuyor,kimininki baska...ilk bebeginse farketmez,aslinda digerlerinde de farketmemeli ama insanoglu cok doyumsuz, hersey diledigi gibi olsun istiyor, hem saglikli olsun istiyor hem kizim hem oglum olsun istiyor...istiyor da istiyor...
Yok kız olsa da erkek olsa da aynı benim için :) ikisi de en değerlim. Sadece oğlum ya da kızım diye sevip ona göre hazırlk yapmak için sabırsızlanıyorum :)

Back
X