var hayatım ben benım bebegım ıkılı testte 12.08 cıktı ama kızzzzzzzzzzzz benımkı tutmadı cın takvımı ve tum hersey erkek dedı ama kıssssssssss hihisırnaşık şey
var hayatım ben benım bebegım ıkılı testte 12.08 cıktı ama kızzzzzzzzzzzz benımkı tutmadı cın takvımı ve tum hersey erkek dedı ama kıssssssssss hihisırnaşık şey
fbhcg olayı doğru ama israilliler etik açıdan uygun olmadığı için açıklama yapmıyorlar yani nasıl nezaman ölçülüyor belli değil.sadece kız yüksek erkek düşük bhcg. bundan başka bi açıklamaları yok olmamalı da zaten. buyüzden bebeğini aldıran cahiller dolu.
hayret ettim kız hele onlu çıkanların%99 erkek.:uhm:. ilk seni duydum.neyse arkadaşlar gerçekten bu bilimsel bi konu isterseniz vikipedia dan ikili test ve cinsiyet konusunu okuyabilirsiniz.ama arkadaş ikili testte 11ile 12. haftada yapılanlar tutuyomuş.acaba sen 14. haftadamı yaptırdın merak ettim arkadaş. fisfisfis.tabi herşey allahtan ama bu bi araştırma kızlar maksat doğruluğunu ıspatlamak.birebir..yazmaya devam edin etrafınızada sorun kızlar gerçeklik payını bulalımCADIARZU
bendeki değerler
AFP 91,9 IU/ml 2,42 Düzeltilmiş MoM
uE3 5,01 ng/ml 2,00 Düzeltilmiş MoM
HCG 14731 mIU/ml 0,72 Düzeltilmiş MoM acaba bu son değermi cinsiyeti belli eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?