Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Allah ikinizide ıslah etsin diyecek başka söz yokk

Eşiniz ilgi göstermiyorsa bu sizin ilgisizliğinizdendir hanımefendi!
Siz ilgi gösteriyorum ama boyle diyorsanız konuşun ağzımız süs olarak verilmedi demi bize!
İlla eşiniz ilgisiz diye eski sevgilinin koynuna mı girmek gerek!
Allah akıl fikir versin size!

yazık gerçekten.
hırs için insan kendini bu duruma düşürmemeli

Hayır
Kırgınçiçekler kendi gibi birinin konusuna yüklenmeyin içinden geleni yapsın canım demişti
Baktık ki kendi de aynı işlere karışmış
Acaba dedim sende mi bu yüzden durun yapmayın diyosun
Yoksa hiç kimseye normal gelmez
Hele de aldatılmışken durun dinleyelim ne demek hangi sebep haklı kılabilir
Kaldı ki durup durup aynı konuları açtığını herkes biliyor
Hep yazıp kaçıyor pişman olsa değişme olurdu hala mesajlaşma varsa ben uygulamaya dökemediği için dertleniyo diye nitelendiririm

eski sevgilin seni sevseydi evlenmezdi. sen eski sevgilini sevseydin evlenmezdin. sana mesaj atıyor çünkü canı hovardalık istiyor. sende ona cevap yazıyorsun çünkü kaşınıyorsun. bu yaptığına eşim ilgi göstermiyor diye kılıf uyduruyorsun. o zaman niye boşanmıyorsun???? ne o, ne de sen eşlerinizi sevmiyorsunuz. yalan söylemeyi ve bahane üretmeyi bırakıp eşlerinizin günahlarına girmeyi bırakın lütfen.

Amac bizlerin yorum yapip onun eglenmesi

Sizin gibiler yuzunden aldatilma korkum tavan yapti.. Kocalarimiza guvenemez olduk.. Kocasini seviyormus.. Banlanmayacagimi bilsem cok sey yazardimda.. Kk ya yeni acilmisken senin yuzunden hasret kalmak istemiyorum

eşlerinizdeki eksiklikleri dışarda arayacağınıza, eşlerinizin bu eksikliklerini gidermelerini sağlasanız daha mantıklı değil mi?
onlarla konuşup sıkıntınızı onlara söyleseniz, belki onlar da düzeltme yoluna gidebilirler.
dışarıda macera aramaktan iyidir.

Kimseyi kinamam, kinamaktan ve buyuk konusmaktan hoslanmam... Allah hicbir evli erkegi sizin gibi bir kadinla karsilastirmasin diyorum... Hadsizlik hat safhada... Madem asiksiniz gercekten diyorum asiksiniz, neden esinize bunu acik yureklilik ile soylemiyorsunuz? Cunku karsinizda sizi bekleyen bir adam yok da ondan (sevgilinizden bahsediyorum) Cok afedersiniz ama Turkce' de buna yasak ask diyorlar haaa soyle de bir durum var ben burada gercek bir ask oldugunu da dusunmuyorum... Kesinlikle tutku ve sehvet otesine gecemez,yani baska bir erkek ile takilma.............vs arzusu!

Ben bu kadının tüm konularını okudum hiç yorum yapmaya tenezzül etmedim bu güne kadar. Ama merak ettiğim bir şey var. Aynı haltı yiyip yiyip gelip buraya konu açıp kaçınca tatmin mi oluyor acaba? Nasıl bir ruh hastasıdır ki 7 cihan bir araya gelse haklı çıkabileceği bir durum olmamasına rağmen periyodik olarak buraya konu açıyor ? Allah ıslah etsin ne deyim.

Yorum yapan arkadaşlar lütfen yormayın kendinizi karşımızda değecek bir insan yok ki.

Dünyadaki bütün kadınlar eşlerinden tüm bekledikleri ilgiyi alıyor mu sanıyorsunuz ? Kimsenin derdi sıkıntısı yok mu? Ne kadar zor hayat yaşayanlar var ,burada mutlaka okuyorsunuzdur,eşlerini geri kazanmak için uğraşıyor insanlar ,her ilgiyi sevgiyi alamayanin esini aldatmasi mi gerekiyor ?Ki aldatmak sadece iliskiye girmekle olmuyor... Çok yanlış yoldasin ,keşke sende eşine ilgisiz kalsaydin yada ayrilsaydinda bunu yapmasaydin ,eşinden bin kat daha suclusun ,konusmaktan kendini alikoyamadigin adam yarın obur gün senden hevesini alınca tehdit ediliyorum diye yazarsan hiç sasirmam... Seninle sadece zaman gecirmek konusan adam esi evde yokken seni cagirmaz Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…