- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Allah ikinizide ıslah etsin diyecek başka söz yokkIyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Aslında adam önce farkında değilmiş
Konu sahibi bi konserde adamı ve eşini görmüş
Adam karısını öpmüş
Konu sahibi 'terbiyesiz benim yanımda nasıl karısını öper' diyecek kadar kafayı yemişti
Ne yani gelsin seni mi öpsün sen sadece eski sevgilisisin dedim tabi öper karısını
Yok işte odur budur hırs yaptı en çok beni sevmeli diye
Ayrıca diğer yazdıklarından da anladığım
Adam karım evde yok gel deyip
Asıl tatili karısı ile yapıyormuş
Konu sahibine sen ancak 2.kadın olabilirsin benim için diyo hani
Ama konu sahibi madem öyle bende kocamı yedekte tutayım diyo gibi..
HayırSaçma sapan laflar türetme. Benzer hikayem var evet aldatılan taraf oldum. Ben sadece başka bir sıkıntısı mı var acaba dinleyelim dedim. Burada hakaret edip, yüklenip halledilecek olaylar değil bunlar. Hallolmamışta anladığım kadarı ile. Kadın her derdini yazdığında yüklenmekle oldu mi bişey peki, olmadı. Yaptığını SAVUNMUYORUM. Midem genişde değil. Sadece kadın kurtulmak istiyor ise yardım edelim diyorum. Benim bildiğim bir konusu bu diğerlerini bilmiyorum. onları bilmeden yazdım. Ama bu bana hemen Aynı boku sende mi yiyorsun deme hakkı vermez sana!!!
KesinlikleYine bilmem kaç sayfa olur bu konu cevapta gelmez..
üzerine 3 ay sonra yine açılır...
kısır döngü gibisin konu sahibi....
Amac bizlerin yorum yapip onun eglenmesiselam.
tamam arkadaşım. yardım edelim diyorsun ama bak ağustostaki konusuna. millet 71 sayfa yardım etmeye çalışmış.
tam 71 sayfa.
3 ay geçmiş yine aynı terane.
yardım isteyen ,yardım bekleyen insan o mesajlara kulak verirdi. dinlerdi.
dinlememiş yine aynı benzer içerikle konu aççmış. o zaman amaç ne derler insana
Tehdit etmiyormuydu bu adam seni. Konunu hatırlıyorum.. bile bile çamura çökmek bu olsa gerek..[/QUOTE
Az once yarin obur gun tehdit ediliyorum diye yazarsan sasirmam demistim ,coktan başlamış bile ,ama şimdide çok sevdiği eşi duymasın diye mecburiyetten konuşuyor olabilir kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?