- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Bi kere bile görüşmemiştim eski sevgilimle ama artık görüşmeye hazırım der gibi geldi banabumu yani. sonra
oooo sevgilinin bundan haberi var mı pekiEsimle birlikte oldum, vajinismusu atlattim.
inşallah aldatılan koca ve aldatılan kadın bunları öğrenirde ,şunlardan kurtulurlar.Bi kere bile görüşmemiştim eski sevgilimle ama artık görüşmeye hazırım der gibi geldi bana
oooo sevgilinin bundan haberi var mı peki
belki bunu duyunca sana olan aşkı birden biter
yani açılış töreni yapılmış nede olsa eşi tarafındanBi kere bile görüşmemiştim eski sevgilimle ama artık görüşmeye hazırım der gibi geldi bana
Olur mu seyircisiz olmaz.Yaptığınız günaha onlarca insanı şahit tutmayın bari...Gidin kendi günahınız da ikiniz boğulun...
Belki gaza gelip hastalığı daha çabuk yenmiştiryani açılış töreni yapılmış nede olsa eşi tarafından
artık içi rahat bir şekilde sevgilisiyle
Bu kocanın da onca zamandır nasıl ruhu duymuyor nasıl sezmiyor hayretinşallah aldatılan koca ve aldatılan kadın bunları öğrenirde ,şunlardan kurtulurlar.
Başınız sağ olsunbizim eski işyerinden biri beni metroya bıraktı erkek ben kendimi kötü hissettim beni bir erkek bıraktı diye bu derece hassasım benim eşim öldü hala yaşıyor gibi davranıyorum Allah onu unutturmasın
gel ben seni tedavi ederim demesi için heraldeBelki gaza gelip hastalığı daha çabuk yenmiştir
Bilemiyorum ama yoksa insan eski sevgilisine neden vajiden bahseder
bu beni rahatsısz ediyor teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Metroya erkek ya da kız arkadaş bırakabilir fark etmez, böyle düşünmeyin
samimiyete bak. evli kadın eski sevgilisine cinsel hayatını anlatıyor. elin evli barklı adamına . pesBelki gaza gelip hastalığı daha çabuk yenmiştir
Bilemiyorum ama yoksa insan eski sevgilisine neden vajiden bahseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?