Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

eşini sevdiğine eminmisin bana buradan öyle görünmedi sanki :/ sizin evliliğiniz sarsıntıda görünüyor yazık etmeyin eşlerinize ne olur!

Tabii at suçu eşine
"eşimden tam olarak ilgi göremiyorum" muş!!
Çok haklısın, biraz ilgi eksildi mi hemen sağa sola bakmalıyız, hele bir de hazırda bekleyen eski sevgili varsa oh ne güzel olur. Kendimize engel olamayıp konuşalım görüşelim belki sevişelim.. Neden olmasın, sonuçta ilgi isteriz biz kadınlar.. İlgi kimden gelirse ona koşalım di mi

bizim eski işyerinden biri beni metroya bıraktı erkek ben kendimi kötü hissettim beni bir erkek bıraktı diye bu derece hassasım benim eşim öldü hala yaşıyor gibi davranıyorum Allah onu unutturmasın
Başınız sağ olsun
Metroya erkek ya da kız arkadaş bırakabilir fark etmez, böyle düşünmeyin

Önceki konunuzu ben de hatırlıyorum.
Allah ikinize de akıl fikir versin.

"İkimiz de eşlerimizi seviyoruz" cümlesine kendin inanıyor musun gerçekten?

Konu sahibi sende var Bi iş.. Ya fakesin kafa buluyorsun ya da hayatın öyle rahat öyle bolluk ki dert arıyorsun kendine ..

Gerçeksen eğer eşini sevmiyorsun o Adamı da bu boşlukta kullanıyorsun.. Onla da beraber olacağın yok bence ..

Valla iyi idare ediyorsun milleti.. Koca salak sevgili saf ..

bence sahte mesaj. delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış...

gerçekse de kocanın numarasını birine ver. adamı arasınlar. aptal durumuna düşmesin.

Bence bu cok kotu bir durum.belki biz yorum yazdikca waaw hepsi konumla nasil ilgileniyor trend oldum diyorsun ama once kendini birz duzelt artik bu sayfa larda boyle seyler gormek istemiyoruz haksizmiyim:''''(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…