- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
sevip aşık olmana hiçbir lafım yok
ama insan biraz onurlu olmalı.
Eski konularına da bakabilirsiniz. Neler demedi arkadaşlar, hiç bişey fark etmiyor ki bayan için.hakketten ya..evli oldugununda farkındasın.yanlıs oldugununda.sınırımızı mı zıplatıcan
Bilmez miyim
Mıh gibi çakılı kaldı nickin aklımda
Ama hiç iyi şeyler çağrıştırarak değil
Adam karım evde yok bana gel demişti sana değil mi ?
Sonrada karısıyla tatile çıktı diye zoruna gitmişti
Gitmedim etmedim deme vajinismusuna kadar adama anlatmıştın her özelini, icraata dökemedin diye masum sayılmıyorsun
Kötüsün hemde çok.
İkimizde eşlerimizi seviyoruz ne demek ya iyice iğrençleşmeyin
Boşanın, ne halt ediyosanız edin
Ama adam karımı seviyorum demişti yani boşanmaz diye sende vajinismusuna anlayış gösteren eşini yedekte tutuyosun kısaca
eşinizden beklediğiniz ilgi mi???? çok acaip siz adamla beraber bile olmuyorsunuz ve adam çıtçıkarmadan sizi bekliyor,hem de kaç senedir...buna rağmen eski sevgili ile görüşüyırsunuz ve adamın sizden sadece beklentisinin sevişmek olduğunu bile bile..
daha ne diyelim ki size??
Aslında adam önce farkında değilmişnereye kadar gideceği çok açık.
görüşeceksiniz sevişeceksiniz bitecek.
o zaman allah uzak tutsun boylelerınden.Eski konularına da bakabilirsiniz. Neler demedi arkadaşlar, hiç bişey fark etmiyor ki bayan için.
Sürekli kendini haklı çıkarma derdinde, zavallıyım modunda. Adamı öz karısından bile kıskanıp triplere giriyor. Sonra da ben kocamı seviyorum diyor.
Amin arkadaşım. Evlerden, yuvalardan ırak olsun, hem kadın hem erkek versiyonları.o zaman allah uzak tutsun boylelerınden.
sizin gibi sadakatsiz insanlar yüzünden boşanma davaları rövanşda sadece evlilik bitse yine aldatilma psikolojisi,cocuk varsa onun piskolojisi ama siz de birsey yok birgün üzül tersi gün hayat devam ediyor. Karşındaki insanın da kimseye güveni kalmıyor. Madem böyle yapacaksınız diğer insanların gunahina niye giriyorsunuz. Hadi eşleriniz öğrendi allah bu ya razi olur mu sonunda ne olacak bu vebalin günahın altından nasıl kalkacaksiniz hiç vicdaniniz sizlamiyor arkadaş bu ne genişlik çocuğun varsa onun yüzüne nasıl bakıyorsun sen sadece eşine değil yuvana çocuğuna da ihanet ediyorsun. Yazık sana ve o insana yazık çok yazık eşleriniz ne olursa olsun hiç hak etmediği bir olayla karsiyalarIyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
yok cnm bole daha fantastik oluyo ondan bosanmaz.gizli gızlı daha cazıbelıikinizde boşanın o zaman. böyle gizli gizli takılacağınıza rahat rahat ilişkinizi yaşarsınız. diğer insanları da aptal yerine koymayın daha fazla..
Iyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?