Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

hakketten ya..evli oldugununda farkındasın.yanlıs oldugununda.sınırımızı mı zıplatıcan
Eski konularına da bakabilirsiniz. Neler demedi arkadaşlar, hiç bişey fark etmiyor ki bayan için.

Sürekli kendini haklı çıkarma derdinde, zavallıyım modunda. Adamı öz karısından bile kıskanıp triplere giriyor. Sonra da ben kocamı seviyorum diyor.

eğer yanlış hatırlamıyorsam siz vajinasmustunuz eşinizle cinsel olarak yaşantınız sorunluydu, ama siz tedavi olmuyordunuz bu bahaneyle de eşim bana ilgisiz eşimden göremediğim ilgiyi yenisinden görüyorum diyordunuz. yazık cidden siz evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsunuz ki elinize almışsınız sazı hep aynı türkü hep aynı türkü.
40 50 sayfa boyunca eski konunuzda insanlar size dil döktü yapma etme yanlış yapıyorsun diye siz hala piskin piskin aynılarını yapıyorsunuz. kk'da aldatılma duygusunu yaşayan yaşamasa da hem cinslerini bu anlamda anlayabilen çok kadın var böyle bir platformda sizin gibi kimseler de yer bulamaz kusura bakmayın.
sizin yaşadığınız bu hayatı benimseyenlerin oluşturdurduğu bir platform varsa oraya gidebilirsiniz.
şunu da söyliyim eşinize de o adamın eşine de çok çok üzüldüm Umuyorum ki inşallah ikisi de doğruları öğrenir. herkes hakettiğini bulur.

ben eski konulara hiç bakmamışım, bi de tutup hayata karşı duruş falan bişeyler yazmışım, peh!

nereye kadar gideceği çok açık.
görüşeceksiniz sevişeceksiniz bitecek.
Aslında adam önce farkında değilmiş
Konu sahibi bi konserde adamı ve eşini görmüş
Adam karısını öpmüş
Konu sahibi 'terbiyesiz benim yanımda nasıl karısını öper' diyecek kadar kafayı yemişti
Ne yani gelsin seni mi öpsün sen sadece eski sevgilisisin dedim tabi öper karısını
Yok işte odur budur hırs yaptı en çok beni sevmeli diye

Ayrıca diğer yazdıklarından da anladığım
Adam karım evde yok gel deyip
Asıl tatili karısı ile yapıyormuş
Konu sahibine sen ancak 2.kadın olabilirsin benim için diyo hani
Ama konu sahibi madem öyle bende kocamı yedekte tutayım diyo gibi..

o zaman allah uzak tutsun boylelerınden.

sizin gibi sadakatsiz insanlar yüzünden boşanma davaları rövanşda sadece evlilik bitse yine aldatilma psikolojisi,cocuk varsa onun piskolojisi ama siz de birsey yok birgün üzül tersi gün hayat devam ediyor. Karşındaki insanın da kimseye güveni kalmıyor. Madem böyle yapacaksınız diğer insanların gunahina niye giriyorsunuz. Hadi eşleriniz öğrendi allah bu ya razi olur mu sonunda ne olacak bu vebalin günahın altından nasıl kalkacaksiniz hiç vicdaniniz sizlamiyor arkadaş bu ne genişlik çocuğun varsa onun yüzüne nasıl bakıyorsun sen sadece eşine değil yuvana çocuğuna da ihanet ediyorsun. Yazık sana ve o insana yazık çok yazık eşleriniz ne olursa olsun hiç hak etmediği bir olayla karsiyalar

Biraz Ahlakla ilgili bir şeyler okuyun belki kendi nefsinizi kınarsınız da utanıp pişman olursunuz bir daha görüşmezsiniz.

eski konularını göremiyorum ben? sildirmiş olabilir..
bırakın yapma demeyin yapsın istediği herşeyi sonuna kadar yaşasın içinde kalmasın hevesinde kalmasın..
kendi düşen ağlamaz... daha fazla onurunu ayaklar altına alsın bırakın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…