Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Şu anda tek duam aşık olduğum adam bir süre sonra bana bunu yapmasın. Düşünse bile enazından aşkım sorunlarımız var diyebilecek kadar yürekli olsun!!! Sizede yazıklar olsun!

Eski konular uçmuş okumayı isterdim sizin konularınızı
Ben sizin gibi hemcislerim olduğu için utanıyorum, nasıl bir insansınız madem mutlu değilsin boşan, hiçmi utanma arlanma yok sizde.
Arkadaşlar yazmış bende daha fazla, sinirlenip strese sokmayayım kendimi, allah sizin gibileri islah eylesin

Bi daha açacaksa aynı konuları
Ne diye sildiriyor
Yöneticilerden ricam artık silmesinler Mune
Aynı hataları ve konuları sürüyor zaten
Hoş silinse bile hafızalarımızda kazılı nadir üyelerden kendisi

sıtedekı yasanan sorundan sanırım
sıtenın yedegı varsa eskı konular gerı gelır
bıcok acılan konular sılınmıs...

Bir karikatür vardı "geldi yine tipini s......im" diye. Bu üyenin adını görünce o karikatür geliyor hep aklıma ben de eski konularını çooook iyi hatırlayanlardanım. Adamın karısına durumu anlatacağım diye planlar yapıyordu. Kadın facete kocasıyla tatil resimlerini paylaşınca kendi haline bakmadan neler söylemişti. Hey Alla'm ya. Kocası öğrense bunu boşasa da, biz de rahat etsek

Eski konuları da aynı bunun gibiydi
Hatta bi ara kendini esas kişi sanıp karısını nasıl öper diye kızıyodu : )
Sonracıma adam buna karım bugün yok eve gel demişti
Konu sahibi gidememiş te mesaj mı yazmıştı neydi
Adam da sallamamış karımla tatile gidiyoruz dönünce görüşürüz diye mesaj atmıştı
O derece emin yani, karımla tatil yapayım da sen nasılsa ikinci kadın olmaya layıksın ve dönüşte de elimin altında olursun gibisinden

Aklı olan şu paragrafı 1 kere olmadı 3 kere okur ayılır
Ama konu sahibinde o yok

Konuların silinmesi site ile alakalı konuyu tamamen silemez içerik silebilir ancak, konu sahibinin konuları tamamen uçmuş.

kız belki adam vajunismuslu bir fantazi istiyordur

Sizi nasıl unuturuz
Ahlaksızlıkta en birinci kim denince hemen akla geliyorsunuz
Ayy bir de çok kötü hissediyormus ahh Yazık canım Kıyamam sana

O adamla İLGİNİZİ kesip eşinize o ilgiyi gösterirseniz aradığınız o ilgiyi alacaksınız eşinizden,
Yanlış olduğunu biliyorsunuz ve bunu yapmak hoşunuza gidiyor ''pesss''
Eşlerimizi her ikimizde seviyoruz demişsiniz ,''seven adam ALDATMAZ ''demek isterim,

Kötüsün de zaten madem böyle düşünüyorsunuz boşan bitsin o insanların ne suçu var ayıp ya ayıp.

Ben yeni üyeyim ama sık sık okurum açılan forumları... buna benzer bi konu okumuştum sanki daha önce... Eşlerini seven insanlar böyle hareket etmez bayan... Sevme şekliniz çok ilginç....

Hepsinden geçtide eşlerin durumuna acıdım her iki tarafında eşlerine sizin gibilerle evli olduklarıiçin ne kadar şanssızlar.Sizede en kısa zamanda Allah akıl fikir versin.Boşanın ve ne yapacaksanız öyle yapın.

bence bu adama vajınısmus oldugunuda
bak esımle bıle olmadım senle olabılırım benı ıstedıgın gıbı sevebılırsın baskasına aıt degılım evlı olsamda anlamında mı soyledı acaba !
bu kadından herseyı beklerım

aynen buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…