- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Iyi gunler arkadaslar,
Eski konulardan bilenler bilir.
Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.
Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.
ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.
Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Kendi gibi birine de
İçinden geldiği gibi yaşa diye de akıl veriyodu
Hani aklı o kadar çok yani
yok bence asıl sorun orda zaten...bi yapabilse aklı doğru çalışır belki de):vajınısmusun gectı mı
Keşke içinden geldiği gibi yaşasaİçinden geldiği yaşasın da görsün gününü İnşallah
Bence de bu adama eski sevgiliyiz kem küm bu ara bir de vajiyim deyip kendi kaşınmış
Adam da ahlaksız tamam ama ilk başlatan ve kendine bu muameleyi layık gören kendisi
Sevgilisini seviyoÇok saçma
Sen birinin sevgisinden şüphe ediyorsan eğer o kişiyi sevmiyorsun demektir
Kusura bakma ama kocanı da eski sevgilini de sevmiyosun sevsen emin olurdun gelir buraya yazmazdın.
Kafanı topla derim bi an önce. Kocana yazık.
Hatırlıyor musun burada üyeler kendisine kızıp laf söyleyince bir de buradaki üyelere çemkiriyordu. "Belki içinizden birinin kocasıdır, onun karısı da bu foruma üye, kendi eşiniz olmadığını nereden biliyorsunuz" diye. Bu kadar da arsızda. Hatırladıkça şartellerim atıyor
Yok ya sevseydi birinde dururdu. Yani ya kocasıyla olurdu sevgiliyle hiç bulaşmazdı y a da sevgilisi ile olcaksa kocayı kandırmazdıSevgilisini seviyo
Ama o başkasıyla evlenmiş ve mutluymuş diye çomak sokayım demiş
Ve işe de yaramış
Sevgilisi de sazanmış atlamış hemen
Abovv
Birde bunumu demiş ban nasıl kaçırmışım bu hamının konusunu hep bu işler yüzünden kk ye daha çok zaman ayırmam lazım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?