son 5 saatim.ne yazıkki soruma da cevap alamadım.en iyisi doktora sormak galiba.bana dua edin arkadaşlar.duaya çok ihtiyacım var.
dün muayenem yapıldı seçilmiş yumoş 18.5 mm olmuş.bugün 17.00 da çatlatma iğnesini vuruldum.doktor bu sefer farklı birşey uygulayacakmış.normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyor biliyorsunuz.1. aşılamamda öyle olmuştu.ama bu sefer 24 saat sonra yani yarın 17.00 da aşılamam yapılacak.sanırım 12 saat sonrada ilişki olacak.
yalnız kafama takılan birşey var:önceki aşılamamda mukus denen sıvı(yumurta akı gibi olan)çatlatma iğnesinden önce geldi.bu seferkindede çatlatma iğnesinden 1 saat sonra geldi.bu sıvının gelmesi yumurtanın atılmasındanmı acaba.eğer öyleyse yine gitti galiba..bu konuda fikriniz varsa yazarmısınız.
canım doktorun en iyiysini bilir ama o mukus yumurtlamanın olacağına işaret sanırım ancak mukustan ne zamn sonra yumurta hazır hale gelir bilmiyorum ALLAH YARDIMCIN OLDUN şimdiden aşılaman hayırlı olsun benimde bugün son kontrolüm iğnelerim bitti sıra çatla iğnesinde onuda bugün vurdururu heralde artık beraber gün sayarız umarım hamileleik içinde konuşuruz burdan ALLAHA EMANET OL.
canım yumurta atılmıyor ,, bu mukus ii bir işaret yumurtanın olgunlaştığının habercisi yani,rahat ol canım ii haberlerini bekliyoruz ,,,
bir sorum olcak eşin ne kadar cinsel perhizde bulundu sperm için ?
canım çok teşkler.eşim 3 günlük perhiz yaptı.az sonra 14.30 da sperm vericek.17.00 da aşılama yapılıcak.eşimle en son perşembe gecesi ilişkiye girdik.bugün 4. gün oluyor sanırım.
canım şu an muhtemelen aşılaman yapılmak üzere ,, bugün oruçluyum ve senin için de dua ediyorum inş. hakkında hayırlısı olur ,Rabbim dualarımızı kabul eder inş..
bu duan için Allah razı olsun canım. , bu güzel dileklerinden dolayı inan çok duygulandım.tuttuğun orucu ve dualarını rabbim kabul etsin.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
amin canımm ,,, ee nasıl geçti aşılaman ,kendini nasıl hissediyorsunn?
canım herşeyin yolunda gittiğine sevindim benimde az pembe lekelerim oluyordu,,, elinizden geleni yaptınız bundan sonrası dualara kaldı Rabbim inş. bu sefer hayırlısıyla gönderir bebeğini...geçen sefer baya sancılı olmuştu.bu sefer hiçbir şey hissetmedim.doktor geçmiş olsun diyince : aa bittimi diye sordum.daha kolaydı.bu sefer eve geldiğimde kanama olmadı .çok hafif bi pembelik vardı.öncekinde acayip kasık ağrım olmuştu,bu sefer var yok arası bir sancı var.ama kendimi iyi hissediyorum.hemşire: inşallah bu sefer olur dedi,ben de hayırlısı olsun,biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah'ın dedim.aynen öle.en azından şunu da yapsamıydık acaba sorusu yok kafamda.hayırlısı olur inşallah.
canımsın kıyamam,, bugün evleneli tam 7 yıl oldu ,,, ve yaklaşık 7 yıldır hep bu tedavilerin içindeyim,çok ii bilirim böyle anlarda insanın ne büyük stres yaşadağını,,umarım bugünleride dualarla aşacağız..Rabbim hayırlısını versin...neslihan1983 canım dün beni öyle duygulandırdınki, eşime senin yazdığın yazıyı okuttum(kusura bakma,çok hoşuma gittiği için).ikimizin de gözleri doldu.tanımadığımız birinden böylesine içten bir dua almak ne kadar güzel.Allah razı olsun canım.sen benim dua arkadaşımsın artık.ben de bundan sonra senin için dua edeceğim elimden geldiğince.
geçen sefer baya sancılı olmuştu.bu sefer hiçbir şey hissetmedim.doktor geçmiş olsun diyince : aa bittimi diye sordum.daha kolaydı.bu sefer eve geldiğimde kanama olmadı .çok hafif bi pembelik vardı.öncekinde acayip kasık ağrım olmuştu,bu sefer var yok arası bir sancı var.ama kendimi iyi hissediyorum.hemşire: inşallah bu sefer olur dedi,ben de hayırlısı olsun,biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah'ın dedim.aynen öle.en azından şunu da yapsamıydık acaba sorusu yok kafamda.hayırlısı olur inşallah.
canım aşılaman hayırlı olsun iyi geçmesine sevindim sonucuda hayırlı olur işallah benimde yarın 18.30 da olucak kısmetse aramızda 2 gün var bu ayın sonuna kadar gün sayarız artık hayrılısı olsun herkez ,için
Rabbim sana bu evlilik yıldönümünde minicik bir mucize göndersin.hayırlı bir evlat olsun.ömrü uzun ,kusursuz bir evlat olsun.
canım şuan öyleduygulandımki ağlıyorum.seni çok iyi anlıyorum.çok şükür ki inançlıyız.yoksa bu kadar sabredemezdik.eminim ki olsada olmasada hakkımızda hayırlısını Allah çok iyi biliyor.elimden geleni yapıp tevekkül ediyorum.eminim sende öylesin.ama sonuç ne olursa olsun bizim için en iyisi olacak bundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?