bugece çok güzel bir rüya gördüm.bir erkek bebek 9 aylık vardı.kel kafalı beyaz tenli,tombul yanaklı,çok sevimli bir bebekti.içimden dedim ki,artık kendi bebeğime bakma vaktim geldi.yeter artık başkalarının baktığı.ve başlıyorum sevmeye.çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.harika bir duyguydu.
bu hafta sonu antalyaya gidiyoruz.o yüzden yazamayacağım.doktora uçağın ve denizin sakıncalı olup olmadığını sordum.hiçbir sakıncası yok dedi.
Herkese Çooook gÜzel bİr haftasonu dİlİyorum.pazartesİ gÖrÜŞmek Üzere(İnŞallah).Şİmdİlİk byeeeeeeeeeeeeee
bu arada nedense İÇİmden bİr ses bu sefer olacak dİyor.belkİde rÜyadandır bİlmİyorum.sonuÇ pozİtİf olursa burada bİrlİkte bayram yaparız bayramdan Önce sÖzmÜ?halay Çekerİz hep beraber.hayırlısıyla İnŞallah.
Günlüğünü takip ediyorum:))) ,inşallah rüyan gerçek olur,sevincini paylaşırız hep birlikte ,çifte bayram olur.......
canım rüyan çok güzel ,, inş. rüyaların gerçek olur ,,, ohh gezmelere gidiyorsun ne güzel ,, hayırlı yolculuklar canım ii tatiller ,,,Şeniz
ben de bugun kesfettim gunlugunu, ne kadar guzel dusunmussun, asilama yaptirirsam ben de ypacagim; herkese tecrube yasadiklarin, ruyalarin cok guzel ben inanirim ruyalara cok, Allah gormemizi nasip ediyor, diye dusunurum. Insallah ruyalarin hayra cikicak, Rabbim saglikli, huzurlu cok mutlu bir bebek nasip eder Insallah.
canım çok iyi düşünmüşsün. ben de önmüzdeki aylarda aşılama yaptırmayı düşünüyorum onun için bu gün bi araştırayım dedim ve şansıma ilk senin konun çıktı karşıma. çok teşekkür ederim.
inşallah aşılaman tutar ve inşallah hamilesindir. Allah hepimize hayırlı salih sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
canım bi de aşılamanı nerde yaptırdın ve kaça mal oldu onların da detaylı bilgisini verirsen çok sevinirim..
neslihancım süper bir tatil geçirdim.2 gündü fakat çok dinlendik ve eğlendik.inan çok iyi geldi bana ve eşime.kafamı dağıttım.hala pozitifim bebek konusunda.inanıyorum ki çok yakında buluşacağız oğlumla.ve inşallah sende en kısa zamanda kızına kavuşacaksın.nedense içimden bir ses kızın olacağını söyledi.bakarsın dünür bile oluruz.:)))
canım hoşgeldinopuyorumnanaktan ...tatilinin ii geçtiğine sevindim ,,inş. benimde içimde hep kız var ama ikiz yerimsenibencanım senden iysinimi bulacam dünür olmak içinkaydirigubbakcemile3 evlatlarımız çok değerli olduğu için anlarsın gelininin değerini üzmessin kızımı:roflol: ayy Allahım ben neler diyorum kaydirigubbakcemile3
hiç üzermiyim ben gelinimi.onun bir anneside ben olucam.:))) sen hiç merak etme annesİ.O BENİMDE BİTANEM OLACAK.
bu arada hiç istemesemde kendimi incelemeye başladım.sanırım göğüslerim biraz küçüldü.bu biraz moralimi bozdu açıkçası.ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş değilmi.hala umutluyum.
canım ne zaman test yapıcaksın sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu. moralini bozma hemen ve düşünme hiç. hiç bişey olmaz bence hamilesin..
kızımın değerini anca senin gibi evlat hasreti çekebilen anneler anlar zatenn:1hug: yok ya ben ona kıyıpta evlendiremem vazgeçtimmdelikafadulden kız evi naz evi:roflol:
oldumu şimdi ya.okadarda umutlanmıştım.ben senin ağzından girer burnundan çıkar yine alırım kızını:)))))
hayırlısı canım bekleyelim ve görelim ...belirtiler yanıltıcı olabiliyor...:sm_confused:
hayırlısı olsun neslihancım.Allah'tan gelen herşeye razıyım.o herşeyin en iyisini bilir.
bir dua buldum sürekli onu okuyorum ve sürekli rüyalar görüyorum o duayı okumaya başlayalı.çok ilginç , çünkü ben uzun zamandır rüya görmüyordum.
dünde rüyamda babaannemi gördüm.kendisini inanılmaz derecede severdim.(rahmetli oldu malesef).rüyamda diyorum ki babaannem hayattayken gideyimde bir göreyim çok özledim diyorum.gidiyorum ,ve o çamaşır yıkıyor o sırada.ona öyle bir sarılıyorum ki ,bir taraftan da ağlıyorum,o da ağlıyor.sonra eşim bizi bi yere götürüyor ,her yer bembeyaz.kar sanıyorum,avucuma alıyorum toz :sinifsinif:gibi bişey.babaannemle bir merdivenden aşağıya iniyoruz. o arada ezan okunuyor.birlikte namaza duruyoruz.bir anda abdest almadığımı hatırlıyorum ve abdest alıp devam ediyorum.
işte böyle canım.rüyalarım beni çok etkiliyor son zamanlarda.yorumda yapamıyorum.ama güzel ve ferah rüyalar olduğunu biliyorum.
ölü görmek her zaman hayra yorulur ,, ölü diri getirir derler ... inş.. sana bebeğini getirir...
duan nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?