Aşılama ikinci aşılama günlüğüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün aşılamamın 2. günü.(yapıldığı günü sayarsak 3.gün).göğüslerim acayip şişti ve sancıyor.kasıklarımda nadiren sancı oluyor.bunların dışında herşey normal gidiyor.

kendimde 3 şey keşfettim.eğer bunlar oluyorsa hamile değilim demektir.bakalım bu ay bunlar olacakmı.
1-midemde sancı varsa
2-karnım ağrıyorsa
3-canım tatlı istiyorsa regl olacağımın habercisi.

nerden mi biliyorum.benim normalde regl olmama 3 gün kala midem ağrır,canım tatlı ister ve karnım acayip ağrır.hamile kaldığımda (malesef düşükle sonuçlandı) ne midem ağrıdı,ne karnım ağrıdı.bide tatlıdan nefret ettim.gerçi karnım regl günüm geçtikten sonra ağrımaya başladı ama ben yine de sayıyorum.

neslihan1983 evlilik yıldönümünüz nasıl geçti canım.eşinle birlikte sevgiyle daha nice yıllara inşallah.

sağol canım Allah razı olsun ,,, akşam eşim dayısına gitti ,bir iş için yardıma çağırmış dayısı,, :mymeka: bende yine oruçluydum iftardan sonra anneme çaya gittim ,, anlıyacağın sıradan bir akşamdı bizde öle özel günlerin bir anlamı kalmadı sanırımCADIARZU

canım sen ilaç olarak ne kullanıyosun vajinal jel mi progestanmı?belirtileri takip etmemek daha ii sanırım yani farklılık gösterebiliyor benimde tutan aşılamalarımda çok ağrım oldu tutmayanda ise hiçbir belirtim olmadı ,,,

bu arada kızkardeşim muğla üniversitesi hemşireliği kazandı ,:lepi:, sonuçlar bugün açıklandı ,, çok mutluyuzz seninlede paylaşmak istedim...

bugün crinone jel başlıycam.1.de de vermişti.belirtileri takip etmiyorum canım.benim b u sayfayı açmamdaki amaç insanları bilgilendirmek neler olduğunu anlatmak.ilk aşılamamda böyle bişeyler okumak istedim ama bulamadım.o yüzden baştan başlayarak yazıyorum.belki bir faydam olur.şimdiden bir belirtinin olması imkansız biliyorum.göğüslerdeki şişme ve hassasiyet iğnelerden kaynaklanıyor.aşılamadan önce de vardı bende.kendimi iyi ifade edememişim galiba özür dilerim.

bendeki belirtiler 3 gün kala oluyor .kendimi öyle iyi tanıdım ki.yumurta ne taraftan geliyor,ne zaman çatlayacak anlayabiliyorum:))))
neslihancım seni çok seviyorum,yürekten.Allah tuttuğun oruçları ve dualarını kabul etsin

canım benim bende seni seviyorum :1hug:,,özür dileyecek bişey yok ortada ben sadece hani belirtilere kapılıp üzülmeni istemediğim için öle dedim ,,, tabi sende haklısın gün gün ne hissediyorsan yazmalısın aynı şeyleri yaşayanlara umut olsun ,,,mesela bende test günü yaklaştıkça alttan bıçak saplanması tarzında ağrım oluyordu bu beni çok korkutuyordu bu konu hakkında aynı şeyleri yaşayan birini bulamamıştım ,,

bugün aşılamadan sonra 3. günüm.dün akşamdan beri adet sancısı gibi bir sancım var.sanırım bu oluyormuş bazı kişilerde.ama iyiyemi işaret kötüyemi bilemiyorum.hayırlısı olsun.

umarım ağrılar iyiye işarettir.:Saruboceq:..inş. hayırlısıyla tututnuyodur bebeğin...

umarım ağrılar iyiye işarettir.:Saruboceq:..inş. hayırlısıyla tututnuyodur bebeğin...

neslihancım bugün eşim bir haber verdi.bizden sonra evlenen arkadaşı vardı.eşi hamileymiş dedi.o anki duygularımı anlatmam imkansız.kıskançlık değil,isyan değil,hiç birşey değil ama ben gözyaşlarımı tutamadım.çok ağladım.aslında sevdiğim insanlar,mutlu bile oldum hamile olmasına ama neden böyle oldum bilemiyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.herşeyin Allah tan olduğunuda, zamanı gelmeden hiçbirşeyin olmayacağını da,rabbimin bize her zaman herşeyin hayırlısını nasip ettiğinide biliyorum.ama bu bambaşka bir duygu.

canım seni çok ii anlıyorum bende nerde bir hamile haberi ya da doğum haberi duysam içim cız ediyor ,, kıskançlık isyan değil elbette ama insan kendininde olsun istiyor ,,Rabbim banada tattır o duyguyu diyorsun ,,,bide sen malum bugünlerde daha yoğun yaşıyorsun bu duyguyu bu bekleme süreleri insanı mahvediyor ,aşılamanın en zor aşaması beklemek ,,,Rabbim inş. bu sefer bebeğini sana gönderir canım keşke elimden daha fazlası gelsede yapabilsem...:1hug:

canım benim derdimi anlaman bile benim için çok büyük bir nimet.Allah razı olsun.kimseye anlatamadıklarımı anlatıyorum sana ve buradaki tüm arkadaşlara.annem babam bile bilmiyor.çok büyük bir sırrı paylaşıyoruz.daha ne yapacaksınki.

bugece çok güzel bir rüya gördüm.bir erkek bebek 9 aylık vardı.kel kafalı beyaz tenli,tombul yanaklı,çok sevimli bir bebekti.içimden dedim ki,artık kendi bebeğime bakma vaktim geldi.yeter artık başkalarının baktığı.ve başlıyorum sevmeye.çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.harika bir duyguydu.

bu hafta sonu antalyaya gidiyoruz.o yüzden yazamayacağım.doktora uçağın ve denizin sakıncalı olup olmadığını sordum.hiçbir sakıncası yok dedi.

Herkese Çooook gÜzel bır haftasonu dılıyorum.pazartesı gÖrÜŞmek Üzere(ınŞallah).Şımdılık byeeeeeeeeeeeeee

bu arada nedense ıÇımden bır ses bu sefer olacak dıyor.belkıde rÜyadandır bılmıyorum.sonuÇ pozıtıf olursa burada bırlıkte bayram yaparız bayramdan Önce sÖzmÜ?halay Çekerız hep beraber.hayırlısıyla ınŞallah.

Günlüğünü takip ediyorum:))) ,inşallah rüyan gerçek olur,sevincini paylaşırız hep birlikte ,çifte bayram olur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…