neslihan1983 evlilik yıldönümünüz nasıl geçti canım.eşinle birlikte sevgiyle daha nice yıllara inşallah.
bugün aşılamamın 2. günü.(yapıldığı günü sayarsak 3.gün).göğüslerim acayip şişti ve sancıyor.kasıklarımda nadiren sancı oluyor.bunların dışında herşey normal gidiyor.
kendimde 3 şey keşfettim.eğer bunlar oluyorsa hamile değilim demektir.bakalım bu ay bunlar olacakmı.
1-midemde sancı varsa
2-karnım ağrıyorsa
3-canım tatlı istiyorsa regl olacağımın habercisi.
nerden mi biliyorum.benim normalde regl olmama 3 gün kala midem ağrır,canım tatlı ister ve karnım acayip ağrır.hamile kaldığımda (malesef düşükle sonuçlandı) ne midem ağrıdı,ne karnım ağrıdı.bide tatlıdan nefret ettim.gerçi karnım regl günüm geçtikten sonra ağrımaya başladı ama ben yine de sayıyorum.
canım sen ilaç olarak ne kullanıyosun vajinal jel mi progestanmı?belirtileri takip etmemek daha ii sanırım yani farklılık gösterebiliyor benimde tutan aşılamalarımda çok ağrım oldu tutmayanda ise hiçbir belirtim olmadı ,,,
bu arada kızkardeşim muğla üniversitesi hemşireliği kazandı ,:lepi:, sonuçlar bugün açıklandı ,, çok mutluyuzz seninlede paylaşmak istedim...
bendeki belirtiler 3 gün kala oluyor .kendimi öyle iyi tanıdım ki.yumurta ne taraftan geliyor,ne zaman çatlayacak anlayabiliyorum:))))
neslihancım seni çok seviyorum,yürekten.Allah tuttuğun oruçları ve dualarını kabul etsin
canım ya çok sevindim.bakarsın bizede bakar.:)))
şimdi ben bu durumda inş. mı demeliyim kestiremedimkaydirigubbakcemile3 onun okul 4 sene 4 sene onu bekliyecezzkaydirigubbakcemile3
amannnn o kadar beklemeyiz inşallah.
umarım ağrılar iyiye işarettir.:Saruboceq:..inş. hayırlısıyla tututnuyodur bebeğin...
neslihancım bugün eşim bir haber verdi.bizden sonra evlenen arkadaşı vardı.eşi hamileymiş dedi.o anki duygularımı anlatmam imkansız.kıskançlık değil,isyan değil,hiç birşey değil ama ben gözyaşlarımı tutamadım.çok ağladım.aslında sevdiğim insanlar,mutlu bile oldum hamile olmasına ama neden böyle oldum bilemiyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.herşeyin Allah tan olduğunuda, zamanı gelmeden hiçbirşeyin olmayacağını da,rabbimin bize her zaman herşeyin hayırlısını nasip ettiğinide biliyorum.ama bu bambaşka bir duygu.
canım seni çok ii anlıyorum bende nerde bir hamile haberi ya da doğum haberi duysam içim cız ediyor ,, kıskançlık isyan değil elbette ama insan kendininde olsun istiyor ,,Rabbim banada tattır o duyguyu diyorsun ,,,bide sen malum bugünlerde daha yoğun yaşıyorsun bu duyguyu bu bekleme süreleri insanı mahvediyor ,aşılamanın en zor aşaması beklemek ,,,Rabbim inş. bu sefer bebeğini sana gönderir canım keşke elimden daha fazlası gelsede yapabilsem...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?