Canimm sende nasil belirtiler vardi bize umit olur belki ve yerlesme kanaman oldumu evde test yaptinmi bizi aydinlatirmisin meraktn ölcemYok öyle duş
unme hep pozitif duşun
inşallah olur hayırlısıyla. benimde ikinci aşılamam olucak. ilkinde çok fazla beklentiye girmiştim hayal kırıklığı oldu sonucunda. bu kez nerdeyse hadi olsun da bitsin gibiyim. çok yorucu bi süreç Allah isteyen herkese versin inşallah
Amin cnm allah gonlune gore versin o guzel duyguyu bizde yaşayalim artik hayirlisiyla inşallah allah izin verirse çarsamba aşilamam olacak bu zor zamanlar bitsin artik beklemek cok zorinşallah olur hayırlısıyla. benimde ikinci aşılamam olucak. ilkinde çok fazla beklentiye girmiştim hayal kırıklığı oldu sonucunda. bu kez nerdeyse hadi olsun da bitsin gibiyim. çok yorucu bi süreç Allah isteyen herkese versin inşallah
Kızlar merhaba benim de ilk aşılamam tutmadı cumartesi günü de ikinci aşılamami yaptıracağım ilk aşılamada fostimon diye yumurta geliştirici iğne kullandım ikincisinde ise doktorum iğneyi değiştirdi menegon kullanıyorum inşallah hepimizin bu Son aşılamasi olur o mutlu haberi burada paylaşırız birbirimizle
İnşallah cnm allah gonlune gore versin. Benimde bu hafta ikinci aşilamam olcak inşallah olur bu guzel haberleri burda yazariz gelsin artik bu minnoşKızlar merhaba benim de ilk aşılamam tutmadı cumartesi günü de ikinci aşılamami yaptıracağım ilk aşılamada fostimon diye yumurta geliştirici iğne kullandım ikincisinde ise doktorum iğneyi değiştirdi menegon kullanıyorum inşallah hepimizin bu Son aşılamasi olur o mutlu haberi burada paylaşırız birbirimizle
Amin canım inşallah çok bekletmez artıkİnşallah cnm allah gonlune gore versin. Benimde bu hafta ikinci aşilamam olcak inşallah olur bu guzel haberleri burda yazariz gelsin artik bu minnoş
Bn sürekli esniyordum kasıkda batma vardı.belim ağrıyordu. Rüyalar görüyordum. Bnm kanama falan olmadı. Test konusunda tuttum kendimi ve 15.gun hastanede yaptırdım .Allaha şükür pozitif çıktı.:) rabbim inşallah en erken vakitte size de göstersin.Canimm sende nasil belirtiler vardi bize umit olur belki ve yerlesme kanaman oldumu evde test yaptinmi bizi aydinlatirmisin meraktn ölcem
Amin canimm bnm bugun 10.gunum belim gece cok agriyo goguslermde asilamanin 3.gunu basladi hala agriyo akintm cok az bugn test yaptm negatif yinede bi umut belki yanilmistir test diyorum cok zor beklemek kasiktada sol tarafta bugn agri var zatn tek sol tarafmda iki yumurta olmustuBn sürekli esniyordum kasıkda batma vardı.belim ağrıyordu. Rüyalar görüyordum. Bnm kanama falan olmadı. Test konusunda tuttum kendimi ve 15.gun hastanede yaptırdım .Allaha şükür pozitif çıktı.:) rabbim inşallah en erken vakitte size de göstersin.
Bnm son iki uç gün adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bnce sabret vf zamanı gelince yaptır testiniAmin canimm bnm bugun 10.gunum belim gece cok agriyo goguslermde asilamanin 3.gunu basladi hala agriyo akintm cok az bugn test yaptm negatif yinede bi umut belki yanilmistir test diyorum cok zor beklemek kasiktada sol tarafta bugn agri var zatn tek sol tarafmda iki yumurta olmustu
4gun kaldi hayirlisi insallahBnm son iki uç gün adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bnce sabret vf zamanı gelince yaptır testini
Hayırlısı canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın :)4gun kaldi hayirlisi insallah
Cnm hayirlisi olsun hayirli haberler veririz inşallah bende ikinci aşilamami oldum 4 gun oldu bol bol dinlenitorum ev işi falan hiç yapmiyorum yatiyorum arada yuruyuşte yapiyorum şubatin 10 unda tahlil yapcam çok merak ediyorum ya cok takiyorum acaba olurmu diye olumsuzda bakiyorum ne biliyim işte. İnsallah olur ne diyelim allahin emriKızlar merhaba ben bugun ikinci aşılamami oldum bana ve benim gibi bekleyenlerden de duanizi eksik etmeyin heyecanlı bekleyiş başlıyor inşallah sonucu hayırlı olur
Cnm inşallah olur allah gonlune gore versin mutlu haberlerini beklitoruz bizede umut olursun4gun kaldi hayirlisi insallah
Bugun 14.gunum ve kahve rengi akintilar gelmeye basladi adet oldumCnm inşallah olur allah gonlune gore versin mutlu haberlerini beklitoruz bizede umut olursun
İnşallah Can'ım biraz stresli bir bekleyiş olacak sonucu hayır olsun inşallah bana da doktor 10 şubatta kan testi yap dedi bakalım sende de alt tarafında acıma var mı baya acıyor doktor ilişki önerdi mi sizedeCnm hayirlisi olsun hayirli haberler veririz inşallah bende ikinci aşilamami oldum 4 gun oldu bol bol dinlenitorum ev işi falan hiç yapmiyorum yatiyorum arada yuruyuşte yapiyorum şubatin 10 unda tahlil yapcam çok merak ediyorum ya cok takiyorum acaba olurmu diye olumsuzda bakiyorum ne biliyim işte. İnsallah olur ne diyelim allahin emri
hayir cnm öyle ağrim falan yok sadece ara ara karnim agriyo aşiri gaz var bide. Aşılamamda hiç agrim olmadi doktor bitti geçmiş olsun dedi şaşirdim hiç acı falan hissetmedim. İlk aşilamam canim Cok acımişti. Şu andada hiç birşey hissetmiyorumİnşallah Can'ım biraz stresli bir bekleyiş olacak sonucu hayır olsun inşallah bana da doktor 10 şubatta kan testi yap dedi bakalım sende de alt tarafında acıma var mı baya acıyor doktor ilişki önerdi mi sizede
Bugun 14.gunum ve kahve rengi akintilar gelmeye basladi adet oldumYanii ikinci asilamamda hüsran Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bu hayal kirikliği insallah sizin tutar mujdeli haberlerinizi aliriz
Cnm ya üzülme vakti zamani vardir elbet birgun hepimizinde yavrusu olacak allah hayırlısini versin umudun olsun herzaman inşallah tedavisiz kendiliğinden olur. Yoksa bu bekleme sureci insani cok yipratiyo birde ustune hayal kirikliği off off bilirim bu piskolojiyiBugun 14.gunum ve kahve rengi akintilar gelmeye basladi adet oldumYanii ikinci asilamamda hüsran Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bu hayal kirikliği insallah sizin tutar mujdeli haberlerinizi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?