Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Çoook teşekkür ediyorum. Umarım hayırlı olur. Keşke herkes sizin gibi yaklaşabilse
cocugunuzla arasında 10 yas oldugu ıcın bır ıkı arkadas gıbı yaklasamıyoruz.
gerceklerı soylemek sızın ıyılıgınız ıcın
yoksa sırf agzınızın tadı bozulmasın dıye harıka yuru be dersek sıze faydası olmaz
arkadasın ornek verdıgı yagmur atacan pınar altug ornegınde de pınarın cocugu yoktu ! ayrıca sızın gorustugunuz kısı bıldıgınız nerdeyse ergen sayılır
mevzu yakısıp yakısmamak degıl guzellık bır sıvılceye bakar bız baska seylerden bahsedıyoruz

Teşekkür ederim umarım sizin içinde her şey güzel olur

sizin durumunuza da üzüldüm, başlık sahibinin mesajına da. geçmiş olsun, umarım manevi ve maddi en sorunsuz şekilde atlatırsınız. dışarıdan çok güzel görülebilecek bir evlilik mesela yazdıklarınıza göre ama bitmiş. eğer sebebi özel değilse, bitme sebebini sorabilir miyim(yazdıklarınıza göre herşey uyum içinde görünüyor olduğu için soruyorum)

Resimleri merak edenler 18.sayfada... Bence yakışmışlar konu sahibi aranızdaki yaş o kadar fark edilmiyor benim arkadaslarımın arasında 10 yaş var bir gör kadın daha yaşlı misal... İnşallahhhhhhhhh bir ömür mutlu olursunuz mutlu olmak için sayılara rakamlara bakmayın önce kafa yapılarınız ve mutluluk

Bekar biri iken boşanmış çocuklu biriyle evlendim hata ettim.Simdi hayat felsefem şudur: Eşit olacaksın,
bosanmis =boşanmış
Çocuklu=çocuklu

Çocuk sayısı bile eşit olmalı artık bana göre

Kuzum benim canım tatlım çocukken kendini yük olarak hissettirildigin için böyle hissediyorsun .Lütfen böyle yapma .Evlen hayatının tadını çıkar .

Bunu okuduğumda hikaye okuyormusum gibi geldi fazla türk filmi
Değilse yanlisdan geri dönün

7 fazla bir fark değil , kadınlar kendinden küçük erkekle daha iyi ilişki kurabiliyor.

2. Bahar olamaz cocuk daha ergenlikten yeni cikmis, 21 yas nedir yahu, erkek icin evlilik yasi asla degil, kiz icin bile degil de neyse, senin buyuk olman degil sikinti, onun bi heves bu işe dalip 3 gün sonra sorumluluktan daralip disari kayacak olmasi

Yo ben 93 doğumluyum o 1999 doğumlu. 16 yaşında çocukla nasıl olayım soyadım bile belli değil neden yalan konuşayım o zaman tavsiyenin ne anlamı var
Oglunu dogurdugunda evlenecegin cocuk 11 yasindaymis yahu aklinizi basiniza alin yasiniza uygun birini bulun erkek kadin fark etmez yok erkek yapikca iyi muhabbetine hic girmeyin ikisinede karsiyim belli bir yaşa gelince o genc oglan sizi begenmemeye gözü kendi yasinda hatta kendinden kucuklere kayacak ne gerek var boyle sonu belli olmayan ise girismeye ailesine hakli ayrica

21 yasinsa erkek hala ergen gibi oluyor, evlilik icin cok erken, kendi yasitiyla evlense bile erken. Evlenmeyi biraz zamana birakip, bir sure daha flort etseniz daha iyi olmaz mi? Ailesiyle arasini bozmamis olur.

6-7 yas buyuk bir fark degil ama cocugun 21 yasinda olmasi sıkıntı. Muhtemelen ileride bosanma ile sonuclanir evliliginiz.

Yalniz sunu yazmadan gecemeyecegim o cocugu tebrik ediyorum, daha 21 yasinda ama 30-35 yasindaki adamlarin yapamadigini yapip sevdigi kadinin arkasinda durmus, ailesine boyun egmemis.
Kendi birikimi ile ev tutmus, dayamis, dosemis. Karakterli insanmis..
Burada neler okuyoruz kadinin actigi evde elini cebine bile atmadan siginti gibi yasayan 30 yas uzeri adamciklar var. Bu konuyu okuyunca vay be oldum.

Ileride pisman bile olsa suan hissettiklerinin, istediklerinin pesinden gidiyor cocuk.

Bence yakışıyorlar. Neden bu kadar olumsuz bakılmış ki, sanki kız kırk yaşında da çocuk da sübyan. İkisi de aynı jenerasyon sonuçta e iyi de anlaştıklarına göre moral bozmaya hiç gerek yok. Sadece en azından uzun bir süre çocuk yapmamaları gerek bence.

21 var 21 var. Sizin içinize siniyor mu? 20 den büyük olduğu için olabilme ihtimali var. Aileniz onaylamış. Demekki uygun. Çocuğun ailesi istememekte haklı. Bir süre sonra kabullenirler. Yeter ki sizin mutluluğunuzu görsünler.

Ayy hayır ileride kendin mutsuz olursun çocuk nasıl bir tip bilmiyorum ama daha kendi çocuk 10 yaşındaki çocuğun sorumluluğunu alamaz yapma bunu ailesi haklı ama sana dediklerinde değil öyle diyeceklerini oğlumuz bunu sürdüremez deseydi keşke

Eşim narsist ve iddia bağımlısı. Yıllarca gizledim üstünü örttüm dışarıdan çok imrenilen bir çift gibi göründük. Ama sabrım taştı artık boşanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…