Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

kızın bu durumu biliyor mu? kızına dikkat et ben sadece bunu söylemek için geldim
Biliyor tabi. Kızımı kendim dahil her şeyden korumak zaten görevim. Sadece bunu söylemek için gelmeseydin kız otur iki laf edelim :))) Allah herkesin çocuğunu korusun önce Allaha sonra bize emanetler. Allah bana onu koruyacak irade ve hiç versin

güzelmissin :) yüregin de güzel bence...
ama bilemedim.. cocugun yasi kücük canim ya

kendin dahi basliga yazmissin. Baskasinin ilk hatasi diyerek. senin icin kötüde sonuclansa kabullenmissin ve deneyimlemek istiyorsun. ama ya o?
onun hayata senin gibi baktigina emin misin?
kendini taniyor biliyor mu cocuk?

yasin daha büyük olsaydi hos karsilamazdim bu durumu ama sende daha 27sin sonucta.
umarim mutlu olursunuz :)

Bana fake diyenler olmuş))) Orjinal bir hikayem var demiştim. Burada olan burada kalır Dünyada bin bir çeşit insan var. Keşke fake olan ben değilde tecavüz ve şiddet eğilimi olanlar olsa.
Teşekkür ederim şu an hayata benim gibi bakıyor çalışkan efendi sorumluluk sahibi birisi. İleride değişir ya da yoğrulursa ben zaten yük olmam valizini kendim toplar eline veririm. Hayat zaten maddi manevi zor. Kimseye yük olmaya ya da vicdanıyla oynamaya hakkımız yok. O 30 yaşına gelene kadar çocuk yapmam yeter. O zamana kadar kendi çocuğum ile ilglenirim hem. Kızım büyüdüğünde eşim hala benimle ise aile oluruz. Bu yaşıma kadar korkarak yaşadım bir an olsun korkmadan yaşamayı seçiyorum. Allah kimseyi utandırmasın

Herşeyi tozpembe gören biri değilimdir ancak bu ilişkide herhangi bir yanlış görmedim.Yaş farkını dert etmeyin bence.Esas soru sevgilinizin ailesi bu evliliğe razı olacak mı?Diyelim ki razı olmadılar evlendikten sonra eşinizi dolduruşa getirecekler mi?Derseniz ki sevgilime güveniyorum o beni yarı yolda bırakmaz neden olmasın ki bu evlilik.Benim ikinci onun ilk evliliği diye kendinize yüklenmeyin.Tam tersi de olabilirdi.Bir erkek ikinci kez bakire bir kızla evlenince sorun olmuyorda bir kadın evlenince mi sorun oluyor.Bu arada bir akrabamız bu şekilde evlendi.Çok da mutlular.Sizin gibi eşi kendisinden büyüktü ve çocuğu vardı.Düğünde kadının çocuğu da vardıAile başta çok söylendi kabullenmediler ancak sonra oğulları kesin kararlı olunca onu kaybetmemek adına kabullendiler durumu

Cook teşekkürler. Ailesi zorlada olsa artık kabul etti. Düğünde olacak bakalım hayırlısı

gördüm fotolarını Allah mesut etsin
valla sende çok fettan tipi var nişanlın da yaşından büyük gösteriyor ama saf bakışları biraz ele veriyor ne yalan söyliyim
Ahahaha teşekkür ederim :))) ben ve fettanlık aslında alığımdır biraz. Ama hazır cevap olduğum için heralde. Evet yerim onu saf temizdir ama zekidir. Bakalım Allah utandırmasın kimseyi çok öptüm seni

Mutluluklar canım bence cok yakısmısınız bir yastıkta insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…