Biliyor tabi. Kızımı kendim dahil her şeyden korumak zaten görevim. Sadece bunu söylemek için gelmeseydin kız otur iki laf edelim :))) Allah herkesin çocuğunu korusun önce Allaha sonra bize emanetler. Allah bana onu koruyacak irade ve hiç versinkızın bu durumu biliyor mu? kızına dikkat et ben sadece bunu söylemek için geldim
Bana fake diyenler olmuşBaya oldu girmeyeli atarlı cevaplardan dolayı 2 gün de engelledim:)) Şimdi son durum şu ki ; Ailesi eğlenmenizi kabul etti. Eylül 27de düğünümüz var. Kadıköy rıhtımda haydarpaşa tren istasyonunun orada ki bahçede kır düğünü. Ailesi çocukları için zoraki kabullendi ama belki zamanla beni sevebilirler. Pekte sevilmelik tarzım yok ama neyse :))) Değişik bir karakterim var derler. Neyse 21 lik sevgilim nişanlım gelecekte ki eşimle fotoğrafımı koyucam. Belki 5 belki 10 yıl sonra beni aldatıp terk eder hatta kolumu kesip dinlendirir falan :)) o detaylara takılmadan mutlu olmaya calısıcam bir bakarsın onur boyu bir yastıkta yaşlanıp ölürüz. Ya da terk edilir mutsuz olurum hiç bir şey kestirilemez. Hayat kaygı duymak için coook kısa öpücükler:))))
Teşekkür ederimgüzelmissin :) yüregin de güzel bence...
ama bilemedim.. cocugun yasi kücük canim ya
kendin dahi basliga yazmissin. Baskasinin ilk hatasi diyerek. senin icin kötüde sonuclansa kabullenmissin ve deneyimlemek istiyorsun. ama ya o?
onun hayata senin gibi baktigina emin misin?
kendini taniyor biliyor mu cocuk?
yasin daha büyük olsaydi hos karsilamazdim bu durumu ama sende daha 27sin sonucta.
umarim mutlu olursunuz :)
Aldım kız sanada alayım mi balon iki tane alinca 20 tl. Helyumlu balon:)))))kendinede al, bu cevaptan sonra.
Kız fotoğraf paylaştım alırım bir like :)))Sahsı fikrim uygun degılsınız.
Hemen bakayım ilk sayfada mıKız fotoğraf paylaştım alırım bir like :)))
En son paylaştım:))) uzun uzun yazı ileHemen bakayım ilk sayfada mı
Fotoğraflar koydum bebek fake olamayacak kadar gerçeğim . Hem fake olsam daha fantasik hikaye uydururdumay onu kaçırmışım fake muhtemelen : D
Cook teşekkürler. Ailesi zorlada olsa artık kabul etti. Düğünde olacak bakalım hayırlısıHerşeyi tozpembe gören biri değilimdir ancak bu ilişkide herhangi bir yanlış görmedim.Yaş farkını dert etmeyin bence.Esas soru sevgilinizin ailesi bu evliliğe razı olacak mı?Diyelim ki razı olmadılar evlendikten sonra eşinizi dolduruşa getirecekler mi?Derseniz ki sevgilime güveniyorum o beni yarı yolda bırakmaz neden olmasın ki bu evlilik.Benim ikinci onun ilk evliliği diye kendinize yüklenmeyin.Tam tersi de olabilirdi.Bir erkek ikinci kez bakire bir kızla evlenince sorun olmuyorda bir kadın evlenince mi sorun oluyor.Bu arada bir akrabamız bu şekilde evlendi.Çok da mutlular.Sizin gibi eşi kendisinden büyüktü ve çocuğu vardı.Düğünde kadının çocuğu da vardıAile başta çok söylendi kabullenmediler ancak sonra oğulları kesin kararlı olunca onu kaybetmemek adına kabullendiler durumu
Koyduğunuz fotoğraflar başkasının da olabilir, çok zor değil bulup koymak.Fotoğraflar koydum bebek fake olamayacak kadar gerçeğim . Hem fake olsam daha fantasik hikaye uydururdum
Ahahaha turkiyede yaş farkı olan iki insan bulup koyma olasılığı ve birde sahtecilikten dava açılma söz konusu ise benim yemez fake olmaya. Vallaha gerçeğim sekerim ahirette görüşürüz:))))Koyduğunuz fotoğraflar başkasının da olabilir, çok zor değil bulup koymak.
Ahahaha teşekkür ederim :))) ben ve fettanlık aslında alığımdır biraz. Ama hazır cevap olduğum için heralde. Evet yerim onu saf temizdir ama zekidir. Bakalım Allah utandırmasın kimseyi çok öptüm senigördüm fotolarını Allah mesut etsin
valla sende çok fettan tipi varnişanlın da yaşından büyük gösteriyor ama saf bakışları biraz ele veriyor ne yalan söyliyim
Foto attım kız senden de alırım bir likeHahaha yok yemin ederim kadınım. Ve yaşadığım her şey doğru. Sporcu olduğum için üslubum fazlaca rahat sanırım zaten değişim bir karakter yapım vardır
Teşekkür ederim. Aslında doğru bir iki gün dursun kaldırırımBence fotoları kaldır. Binlerce insan var. Buradaki kimseyi inandırmak için foto koyma
Mutluluklar canım bence cok yakısmısınız bir yastıkta insallahBaya oldu girmeyeli atarlı cevaplardan dolayı 2 gün de engelledim:)) Şimdi son durum şu ki ; Ailesi eğlenmenizi kabul etti. Eylül 27de düğünümüz var. Kadıköy rıhtımda haydarpaşa tren istasyonunun orada ki bahçede kır düğünü. Ailesi çocukları için zoraki kabullendi ama belki zamanla beni sevebilirler. Pekte sevilmelik tarzım yok ama neyse :))) Değişik bir karakterim var derler. Neyse 21 lik sevgilim nişanlım gelecekte ki eşimle fotoğrafımı koyucam. Belki 5 belki 10 yıl sonra beni aldatıp terk eder hatta kolumu kesip dinlendirir falan :)) o detaylara takılmadan mutlu olmaya calısıcam bir bakarsın onur boyu bir yastıkta yaşlanıp ölürüz. Ya da terk edilir mutsuz olurum hiç bir şey kestirilemez. Hayat kaygı duymak için coook kısa öpücükler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?