Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Benim çocuğumun babası var ki. O bana eş olacak çocuğum babasıyla gayet iyi. Iyi bir abilik yapar mı bence yapar. Ama bu bir kumar gibi her şeyi zaman gösterecek. Ben kendi adına zerre korkmuyorum üzülen ben olayım ama karşı taraf benim yüzümden hayati yanmasin

Siz kararınızı vermişsiniz zaten. Bu konu niye 🙄

Erkeklere güvenmeyin aileleri için size neler yaparlar inanın hayal bile edemezsiniz.

21 yaş çok küçük bir yaş. Eşimin 1999 doğumlu yeğeni var. 15-16 gibi. Hala annesi pantolonunu düzeltiyor. ( çocuk kızıyor)
Tabi her 21 yaş aynı değil. Sizin bahsettiğiniz bey olgun belki de. Siz kendinize güveniyorsanız devam edin. Hakkınızda hayırlısı.

21 yasindaki cocugun nasil isi iyi biraz bahseder misiniz? 30una kadar issizlik cekip sonra 3 kuruşa ikna olan bir çok insan var, 21 yasinda ev tutup doseyecek ne is yapiyor biraz anlatin büyük sevaba girersiniz.

Bunun disinda cocuk geline de cocuk damada da karsiyim.
Sizin 17 yasinda yaptiginiz hatali evliligi o da simdi yapiyor. Cunku böyle bir karar verecek kadar olgun ve buyuk degil. Bir kac yila degisir fikirleri.

Çocuk 99 lu ya benim erkek kardeşim ile aynı yaşta. 1 hafta önceki kafası şuan bambaşka olan kardeşim. 1999 bugün yks ye giren tayfa. Bilmiyorum yani 10 yaşında çocuğunuz varmış ya onlar arkadaş olur ancak.

99 üni 3. sınıf şu anda normal gittiyse. 2002liler giriyor üni. sınavına.

Konu sahibi fake değilse 2. çocuğun hayırlı olsun. Aynı yaşlardayız o yaşta çocuğa dönüp bakmam bile. Sapıkça.

Öncelikle geçmişte yaşadıklarınız sizi suclu yapmaz. Yaşanmış bitmiş en azından okulunuzu bitirip kendinize gelecek kurmuşsunuz.
Hem çocuğunuzun olması sizin için bir artı bence ilerde iki arkadaş gibi olursunuz.

Sevgilinize gelecek olursak bence de 21 yaş evlilik için küçük bence.
Çok seviyorsanız sevgili kalın en azından evlenmeyin.
Beş yıl sonra hâlâ aynı fikirdeyseniz o zaman evlenirsiniz.

Hata yapmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz. Hayatının hatası değil belki hayatının en doğru kararı olacak. Ayrıca birinin bakirliği onu üstün diğerini aşağılık kılmaz toplumun dayattığı sıfatlardan kurtulmanız gerek. Adam seviyor siz seviyorsunuz geleceği kimse bilemez anlaşamasanız bile en kötü ayrılırsınız kadınlar gibimiki doğurganlık süresi olsun başka yol çizer.

Herkese merhaba ben 27 yaşında spor antrenörlüğü yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok küçük yaşta 17 sevgilinden hamile kaldığın için evlendim. O zamanlar kürtaj serbest olmasına rağmen kıyamadım doğurdum. Fakat evliliğim cehennem olduğu için ayrıldım. Üniversite okumayı bırakmadım ve bitirip meslek sahibi oldum. Ben 2 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birisine aşık oldum hem de çok. O da bana öyle harika bir ilişkimiz olmuştu sonra bana evlenme teklifi etti. Ben de ailen onay verirse kabul ederim dedim. Tabi dogal olarak ailesi kabul etmedi. Ben 27 yaşında o 21 üstelik birde 10 yasinda çocuğum var. Beklediğim bir tepkiydi yine de çok koydu. Ailesi benimle görüşmek istedi görüştüm. Erkek arkadaşım yanımızda iken saygılı olan aile o yanımızdan ayrılıp işe gidince 1 saat boyunca beni alıp yerden yere vurdular. Sapık sübyancı muamelesi gördüm. Onlar konuştukça ben sustum en son dedim yeter ben sizi anladım konuşmaya gerek yok kalktım gittim. Sevgilimi engelledim telefon numaramı değiştim annemin evine yerleştim. Bir gün geçmeden annemi aradı dil döktü evimize kadar geldi beni ailemden istedi. Ailem kabul etti. Sonra benim ailem onun ailesini aradı gelin orta yolu bulalım çocuklar seviyor falan onun ailesinde tık yok. Sevgilim o süreçte ailesinin evini terk etti işinde başarılıydı zaten birikmiş parası vardı evini tuttu döşedi yaşına göre her zaman olgun vegüçlü birisiydi. Bir de görseniz o kadar tatlı ki kalbinde zerre kötülük yok. Poncik kalpli bir şey. 2 yildir bir kere saygısızlık etmedi cinsel olarak dokunmaya kalkmadı zaten onun ilk ilişkisi benim. Şimdi gelelim aşık soruna. Ben evlenmiş çocuklu birisiyim. O ise bakir ve ilk iliskisi benim bu da yetmezmis gibi benim yüzümden ailesiylede arasi bozuk. Kendimi pislik gibi hissediyorum. Terk ediyim hayati duzelsin diyorum onuda yapamıyorum çok aşığım onsuz nasıl devam ederim bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım o eylül ayına tarih alalım evlenelim düğüne ailemi cagirirz kendileri bilirler diyor. Ama ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne kadar olgun olsada 21 yasinda pişman olacağı bir şey yapmasını istemiyorum. Kafayı yicem tavsiye verin
Yahuuu zaten basindan bı evlilik geçmiş tecrübe edinecegin yerde ikinci evliliğini de çocukla yapmak ne demek. Bana biraz erken yaşta evlendiginiz için bastırılmış duygularınız var gibi geldi bırakın 21 yaşında ki çocuktan koca hiç olmaz. Ben niyeyse sizin davranisinizi doğru bulmadım 21 yaşında ki çocuğu ailesinden ne kopariyosun zaten o yaşlarda akıl bı karış havada olur

Ben ortada yaş farkı göremiyorum, siz de gençsiniz erkek arkadaşınız da genç. Benim çevremde erken evlenen pek yok ancak bu forumda eşi 25 yaş altı olan hanımlar var, kimse böyle tepki vermiyor. Zaten adam zorla evlenmeyecek, kendi tercihi saygı duyarım. Ailenin istemediği birliktelikler biraz sıkıntılı oluyor ama sübyancı vs. asla değilsiniz, çocukla nasıl sevgili oldun yorumlarına kulağınızı tıkayın.

+++++++
Ezberlemişler ''erkekler geç olgunlaşıyor'' lafını onu kopyala yapıştır yapıyorlar.21 yaşındaki kızlar da ona bakarsanız çocuk gibi çağımızda,buna yorum atan yok ama,forumda o yaşta evlenen bir sürü kadın var.Resmen çifte standart bu.

Sevgiliniz olgun biri olabilir konu sahibi,onu en iyi siz tanıyorsunuz.Yine de ailesinin bu kadar karşı olduğu bir durumda biraz daha şansınızı deneyin derim ailenin de onayını almak için.İleride aranızı açabilir bu durum,bugün her ne kadar ''onlar önemli değil'' dese de ailesi sonuçta.Biraz erteleyebilirsiniz eylül planlarınızı bunun için mesela.

Ailesi elbette haklı uzgünüm ama çocuk 30 olur siz 35 hadı neyse. Daha 21 yaşında en fazla ne kadar olgun olabilir.. ki olabilse 19 yaşında imiş ilk görüşmeye başladığınızda.. Sizin 2. Evliliğiniz olucak ken daha dikkatli olmanızı tafsiye ederim,ailesi haklı çünkü.
Çocuğun hatası olursunuz şuan hormonları Vs ondan kendinden büyük birinden hoşlanıyor daha tam oturmadı karakteri.
Bu evlilik hem sizin için hem de çocuk için çok tehlikeli.

Bazı yorumları okudum şok oldum burayı her zaman mantıklı kadınların yorumlarıyla dolardı çoğu zaman .Konu sahibine evlen diye gaz verenleri gördüm şok oldum. Arkadaşım senin yaşın 27 gayet olgun bi yaş karşındaki ise daha 21 yahu çocuk Şuan sana aşık olabilir ama inanki daha çok genç yani 25 ine geldiğinde başka birine de aşık olabilir olgunlaşacak çünkü .Ailesinin size hakaret vari cümleleri aşırı yanlış ama kusura bakmayın sizi istememekte çok haklılar olacak tarafı yok bu işin ama bu sizin çocuğunuzun olmasından değil karşo tarafın daha çocuk olmasından .ilk evliliğiniz yanlış bi evlilik olmuş çünkü o zamanda siz çocuktunuZ ama şuan bu çocukla evlenirseni bile bile lades dersiniz 20 yaşında bi erkek kardeşim var ve 22 yaşımda olmama rağmen yani fazla fark olmamasına rağmen arkadaşları bana çocuk geliyor .25 yaşında 19 yaşındaki birini arkaşdaş ortamına dahil etmezsimiz küçük diye nasıl sevgili gözüyle baktınız cidden garip lütfen burdaki gaza gelen yorumlara bakmayınız aşkın yaşı olmaz diye bile bile lades demeyin

Keşke biraz da bu evlilikte çocuğunuzun durumunu da göz önüne alsanız. Dünkü çocuk değilsiniz. Yaşamış geçirmişsiniz. Sadece aşkla evlilik mi yürür. Bitmeyen aşk yok unutmayın.

Bir arkadaşım geçen haftalarda kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Kız 33 çocuk 23 yaşında, hem de arkadaşım öğretmen, liseden önceki seneki öğrencisi. Çok söyledik olmaz diye ama birbirlerinden vazgeçmediler. Çocuğun ailesi çok karşı çıktı bir sene kadar istemediler, sonrasında baktılar vazgeçmiyorlar razı gelmek zorunda kaldılar. Bu arada arkadaşım daha önce evlenip boşandı.
Ben sizin evliliğinizi de uygun görmüyorum ama hayat bu, bazen yaşamamız gereken şeyi yaşıyoruz

sorun sizin 2. evliliğiniz olması değil çocuğunuzun olması da değil yaş farkı da değil. sorun çocuğun 21 yaşında olması. o 30 siz 37 olsanız sorun olmazdı. ama 21 yaş çocuktur bana göre. siz 17 yaşında bir hata yapmşsınız onun da 21 yaşında hata yapmasına neden olmayın. bence.
hakkınızda hayırlısı.

Back
X