Bu evlilikte hata olur. İlişkinin kesilmesi gerekiyor bence. 21 yaş çok küçük bir yaş. Ben de oğlanın ailesi olsam, 21 yaşında daha ergenliği yeni atlatmış oğlumun 10 yaşında bir çocuğa babalık etmesini kabul etmem.
bu yaşlar kadın ve erkeklerde tam aşık olma yaşları. Hormonlar ve hayaller tavan, mantık ve tecrübe sıfır. Şu anda ailesini silecek kadar cesur ama yaşı 30-35 e geldiğinde hayat muhasebesini yapıp, hatalarını görmeye başladığında bunun acısı sizin evliliğinizden çıkar. Ailesinin ne kadar haklı olduğunu görecektir. 21 yaşında adamın boynuna 10 yaşında bir çocuğun sorumluluğu verilmemeli.
Siz de gençsiniz ama bir evlilik yaşamışsınız, tecrübeniz var ilişkiler konusunda. Üstelik hayatından sorumlu olduğunuz bir evladınız var. Daha mantıklı düşünebilmeniz gerekli.
üstelik ilişki 2 yıl önce başlamış. 19 yaşında bir çocukla böyle ciddi bir ilişki yaşanmaz.
Kendiniz bir hata yaşamışsınız, başkasının aynı hatasına sebep olmayın.
21 yaşında Kızım da Bana gelip 10 yaşında bir çocuğu olan biriyle evleneceğim dese kabul etmezdim. Hayat tecrübesi Olmadığını ve kafasının hülyalarla dolu olduğunu düşünürdüm. Size de aynı şeyi söylüyorum.
daha olgun ve tecrübeli taraf olarak, ayrılma kararını sizin almanız gerekir. Yoksa o şu anda gemileri de yakar, dünyaları da yıkar. Sizin mantıklı olmanız gerekiyor.
ama bu ilişkide erkek 35, kadın 40 yaşında yaşında olsa bir nebze farklı bakabilirdim. Artık ne İstediğini bilen, ayakları yere basan biri olarak Bir karar aldığını düşünürdüm.
3 çocuklu bir arkadaşım 38 yaşında, kendinden bir yaş küçük birİyle evlendi. Gayet normal karşılandı. Çünkü iki taraf da belli bir olgunlukta. Yanlış bir adım olur bence.