Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Bir arkadaşım geçen haftalarda kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Kız 33 çocuk 23 yaşında, hem de arkadaşım öğretmen, liseden önceki seneki öğrencisi. Çok söyledik olmaz diye ama birbirlerinden vazgeçmediler. Çocuğun ailesi çok karşı çıktı bir sene kadar istemediler, sonrasında baktılar vazgeçmiyorlar razı gelmek zorunda kaldılar. Bu arada arkadaşım daha önce evlenip boşandı.
Ben sizin evliliğinizi de uygun görmüyorum ama hayat bu, bazen yaşamamız gereken şeyi yaşıyoruz
Ogrencisiyle mi 🙄 yaw siniftaki ergen hallerini gordugu biri insana nasil cekici gelir yaw

Yaş farkında hiç takılmıyorum. Siz 33 erkek arkadaşınız 27 olsaydı evlenin derdim. Ama 21 yaşındaki erkek cidden çocuk ne kadar olgun olursa olsun çocuk. Hoş 30 a kadar bence hepsi çocuk, erkek arkadaşınız 4 sene sonra ben ne yaptım diyebilir. Bu size acı olarak döner , çocuğunuz incinir düzeni bozulur. Bence flörte devam biraz büyüsün.

Öğrenciyken de çok olgun oturaklı olduğunu söyler:)
Artik bu sapiklik gibi geliyor bana aynj seyi erkek bir ogretmen kiz ogrenci de dusunsenize ayy allah korusun cocugumu egitime yolluyorum kart zampara goz dikiyor hormonlari tavan yapmis kizimin oglumu sevgili yapıyor cok fena

Yargılayanları anlamıyorum. 27 yaşındaki erkek 21 yaşında kızla evlenince kimse yadırgamaz da tersi mi sorun?
tek çocuğunuz olması konusu düşündürücü ama velayet babada demişsiniz.
size diğer sorum da şu, evlenmeniz şart mı? Neden sevgili olarak devam etmiyorsunuz? Ki o kadar şey yaşamanıza rağmen sizin de yaşınız küçük sayılır.

Artik bu sapiklik gibi geliyor bana aynj seyi erkek bir ogretmen kiz ogrenci de dusunsenize ayy allah korusun cocugumu egitime yolluyorum kart zampara goz dikiyor hormonlari tavan yapmis kizimin oglumu sevgili yapıyor cok fena
O zamanlar kesinlikle öyle bir düşüncesi yoktu yalnız arkadaşımın. Mezuniyetten sonraki sene bir sebeple bir ortamda karşılaşmışlar ve ondan sonra bişeyler başlamış.
Ben de o gözle göremem gibi geliyor sonradan da olsa, hatta ona da söyledim yani bir erkek gibi görüp saygı duyabilecek misin diye ama hayatta insanın başına her şey gelebiliyor, büyük konuşmayayım

Midem bulanyo bu ogrt ogrenci iliskisinden yaa..ne bicim bi gozle baklyor ya??igrenc..cocugumz gibi onlar ya..uff sinir oldum
Öğrencisiyken kesinlikle bir şey yoktu aralarında, arkadaşım öyle bir kız değil. Hayatına giren erkek sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, eski eşi dahil. Ve zaten çocuk çok ısrarcı oldu, ilk başta o da direndi. Biz çocuğun adı üstünde çocuk olduğunu söyledik ama sonradan arkadaşım için yaptıklarına bakınca demek ki gerçekten olgunmuş diyorum. Lise mezunu olarak memuriyete atandı, ailesine karşı dik durdu vs.

Arkadaşlar burda pembe tablo ciziyorsunuz Ki konu sahibinin istediği de böyle sözler Ama ailesiyle bütün bağları koparıp evlenecek bu kişi Yani burda bir genç kız konu açsa, ailem kesinlikle karşı dese boşver sen evlen der miyiz hele ki 21 yaşındaki bir kıza? Hepimiz ailenin bir bildiği vardır demez miyiz? Burda da adam aynı durumda aileyle bütün köprüleri yakacak
Konu sahibi en azından sana tavsiyem onun ailesinin gönlünü yapmadan bu evliliğe yanasma bari

Yargılayanları anlamıyorum. 27 yaşındaki erkek 21 yaşında kızla evlenince kimse yadırgamaz da tersi mi sorun?
size diğer sorum da şu, evlenmeniz şart mı? Neden sevgili olarak devam etmiyorsunuz? Ki o kadar şey yaşamanıza rağmen sizin de yaşınız küçük sayılır.
Konuyu 27 yaşında 10 yaşında çocuk sahibi adamla evlenmek isteyen 21 yaşındaki bir kadın açsaydı da cevabım aynı olurdu. Bu iş olmaz. Yirmili yaşlar insanın karakterinin oluştuğu yaşlar değil. 21de istediğini 25de istemiyor insan. Çocuk en geç 4 5 sene sonra pişman olur konu sahibinin çocuk gibi büyük bir sorumluluğu var çünkü. Ki çevresindeki yaşıt arkadaşları daha rahat takılırken o hep bir mücadele içinde olacak. Kimse için ömrünün baharını yemeye değmez açıkçası. Zaten konu sahibi de mutsuz olacak bu tabloda.

Konuyu 27 yaşında 10 yaşında çocuk sahibi adamla evlenmek isteyen 21 yaşındaki bir kadın açsaydı da cevabım aynı olurdu. Bu iş olmaz. Yirmili yaşlar insanın karakterinin oluştuğu yaşlar değil. 21de istediğini 25de istemiyor insan. Çocuk en geç 4 5 sene sonra pişman olur konu sahibinin çocuk gibi büyük bir sorumluluğu var çünkü. Ki çevresindeki yaşıt arkadaşları daha rahat takılırken o hep bir mücadele içinde olacak. Kimse için ömrünün baharını yemeye değmez açıkçası. Zaten konu sahibi de mutsuz olacak bu tabloda.
Benim de önerim 27 bile olsa çok şey yaşamış bile olsan evlenme, sevgili olarak takıl oldu. 27 adam, 21 kadın ilişkisinde de aynısını derdim.

Çocuk ergenlikten yeni çıkmış.O yaşlarda hersey mümkün, herşey kolay gelir insana.Sorunsuz başlayan evliliklerde bile sonradan çok fazla sıkıntı çıkabiliyor.Baştan sorunlarla başlaması ilerisinin ipuçlarını veriyor.Sizin belki değil ama çocuğun pişman olması çok olası.

21 yaşında daha ergenlik teri vardır o çocukta, ergenlik kokusu bile geldi burnuma 21 yaş deyince. Hani olur ya hormonlardan fazla terlemekten vs tuhaf bir kokusu olur ergen çocukların. 27 yaşındasın ne işin var küçücük çocukla. Bu çocuk evlense zaten pişman olur çok geçmeden. Şimdi böyle şeylere heves ediyor çocuk ama hevesi geçince ne olacak. baştan 19 yaşında çocukla nasıl sevgili oldun orasını hiç anlamadım zaten

21 yaşındaki kız ile 27 yaşında erkek evlenmeye karar verse üstelik adamın çocuğu olsa ve ailesi istemese yine yadırgardım .21 yaşındaki erkeğin arkadaşlarıyla halısaha yaparken ya da gezip tozup eğlenmek yerine 10 yaşındaki bi çocuğa baba yapmasını istemek abes biraz adamın kendisi çocuk zaten. Onun haricinde haklısınız evlenmek şart değil sevgili olarak kalabilir evlenecek olgunluğa gelmesini bekleyebilir konu sahibi

Yo ben 93 doğumluyum o 1999 doğumlu. 16 yaşında çocukla nasıl olayım soyadım bile belli değil neden yalan konuşayım o zaman tavsiyenin ne anlamı var
Senin 21 yaşındaki halin ile sevgilinin şimdiki hali bir değil. Erkekler geç olgunlaşıyor.

Çocuk askere gidip geldi mi?Eminim ilerde fikri değişecek hayat toz pembe değil kendiniz için değil evladınız için on kere yüz kere düşünün.

Bu evlilikte hata olur. İlişkinin kesilmesi gerekiyor bence. 21 yaş çok küçük bir yaş. Ben de oğlanın ailesi olsam, 21 yaşında daha ergenliği yeni atlatmış oğlumun 10 yaşında bir çocuğa babalık etmesini kabul etmem.

bu yaşlar kadın ve erkeklerde tam aşık olma yaşları. Hormonlar ve hayaller tavan, mantık ve tecrübe sıfır. Şu anda ailesini silecek kadar cesur ama yaşı 30-35 e geldiğinde hayat muhasebesini yapıp, hatalarını görmeye başladığında bunun acısı sizin evliliğinizden çıkar. Ailesinin ne kadar haklı olduğunu görecektir. 21 yaşında adamın boynuna 10 yaşında bir çocuğun sorumluluğu verilmemeli.

Siz de gençsiniz ama bir evlilik yaşamışsınız, tecrübeniz var ilişkiler konusunda. Üstelik hayatından sorumlu olduğunuz bir evladınız var. Daha mantıklı düşünebilmeniz gerekli.

üstelik ilişki 2 yıl önce başlamış. 19 yaşında bir çocukla böyle ciddi bir ilişki yaşanmaz.

Kendiniz bir hata yaşamışsınız, başkasının aynı hatasına sebep olmayın.

21 yaşında Kızım da Bana gelip 10 yaşında bir çocuğu olan biriyle evleneceğim dese kabul etmezdim. Hayat tecrübesi Olmadığını ve kafasının hülyalarla dolu olduğunu düşünürdüm. Size de aynı şeyi söylüyorum.

daha olgun ve tecrübeli taraf olarak, ayrılma kararını sizin almanız gerekir. Yoksa o şu anda gemileri de yakar, dünyaları da yıkar. Sizin mantıklı olmanız gerekiyor.

ama bu ilişkide erkek 35, kadın 40 yaşında yaşında olsa bir nebze farklı bakabilirdim. Artık ne İstediğini bilen, ayakları yere basan biri olarak Bir karar aldığını düşünürdüm.

3 çocuklu bir arkadaşım 38 yaşında, kendinden bir yaş küçük birİyle evlendi. Gayet normal karşılandı. Çünkü iki taraf da belli bir olgunlukta. Yanlış bir adım olur bence.

Back
X