ikinci bahar

rottinmayer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
18
6
45
Arkadaslar herkese iyi geceler içinden çıkamadığım bir durum hakkında yardımlarınızı bekliyorum lütfen yargılamadan empati kurarak cevaplayın. Ben 36 yaşında evlenip ayrılmış bir bayanım kendimden 8 yaş küçük , hiç evlenmemis bir beye aşık oldum. Ciddi adımlar atmak istiyoruz fakat aradaki yaş farkı beni korkutuyor. Sevgilim ileride benden sıkılır mı ? Yaşımdan dolayı utanır mı? Ailesi bu duruma ne der ? Lütfen yargılamadan kırıcı olmadan cevap verin

Arkadaslar herkese iyi geceler içinden çıkamadığım bir durum hakkında yardımlarınızı bekliyorum lütfen yargılamadan empati kurarak cevaplayın. Ben 36 yaşında evlenip ayrılmış bir bayanım kendimden 8 yaş küçük , hiç evlenmemis bir beye aşık oldum. Ciddi adımlar atmak istiyoruz fakat aradaki yaş farkı beni korkutuyor. Sevgilim ileride benden sıkılır mı ? Yaşımdan dolayı utanır mı? Ailesi bu duruma ne der ? Lütfen yargılamadan kırıcı olmadan cevap verin
Neden olsun sen bakımlı olduktan sonra. Aşk yaşa bakmazki. Demekki frekanslar uyuşmuş böyle bir karar almissiniz. Mutlu olacaginiza inanıyorum.

Cocuğun var mı? Yaşın sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sen 30 o 23 olsa olurdu. Erkeğin yaşı önemli ve o yeteri olgunluğa ulaşmış. Benimde arkadaşım ve eşi arasında 6 yaş var gayette mutlular.

Bence ciddi olursaniz sorun olur. Su an cok alimlisin, 36 yas en guzel yaslardan. 45 oldugunda sevgilin 37 olacak. Yani onun en guzel yaslarindan. Ve muhtemelen seni yanina yakistiramayacak. Sana yansitmamaya calisabilir ama icinde mutsuz olur.
Sen de daha kiskanc olursun.
5 yas olsa mesela sen 35 o 30 cok farketmezdi.
Tabii istisnalar da olabilir, ama genel durum boyle.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hayır çocuğum yok .

Burada kimdi bilmiyorum kp ve kv arasında 10 yaş vardı ama kv göstermediği için kimse anlamıyormuş bile. Benimde karşıma çıkanlar benden küçük oluyor. Kimse yaşıma inanmıyor. İş görüşmesine gittim kadın inanamadı yani biz şimdi aynı yaştamıyız dedi. :) Ben sorun olacağını sanmıyorum. Erkek arkadaşın zaten bunun bilincindedir.

Hiç de sıkıntı olmaz. Aileler devreye gırınce burada okuyoruz bazı ilişkilerde sorun çıkıyor sizde de çıkabilir ama sevgılınızın tutum ve davranışı çok önemli burda. Sıkılıp sıkılmama konusunda kimsenin garantisi yok. Belki de siz sıkılırsınız.
Allah tamamına erdirsin şimdiden.

Am
Hiç de sıkıntı olmaz. Aileler devreye gırınce burada okuyoruz bazı ilişkilerde sorun çıkıyor sizde de çıkabilir ama sevgılınızın tutum ve davranışı çok önemli burda. Sıkılıp sıkılmama konusunda kimsenin garantisi yok. Belki de siz sıkılırsınız.
Allah tamamına erdirsin şimdiden.
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler

Bence ciddi olursaniz sorun olur. Su an cok alimlisin, 36 yas en guzel yaslardan. 45 oldugunda sevgilin 37 olacak. Yani onun en guzel yaslarindan. Ve muhtemelen seni yanina yakistiramayacak. Sana yansitmamaya calisabilir ama icinde mutsuz olur.
Sen de daha kiskanc olursun.
5 yas olsa mesela sen 35 o 30 cok farketmezdi.
Tabii istisnalar da olabilir, ama genel durum boyle.
Bende bundan korkuyorum işte ablasiyla aynı yaştayim

Sorun olursa ailesi eder onu da erkek arkadaşınızın halletmesi lazım. Benim hayatım kimse laf söyleyemez benim eşime derse daha baştan sizi korursa hiiç sıkıntı yok.
Hep derim yaş değil karakter önemli.
Allah tamamına erdirsin :)

X