İkinci bebeğe hazır değilim:(

İnşallah o boyuta gelmeden ikna olur. Gizli işleri hiç sevmem ☹️😕
bazen ufak sırlar hayat kurtarır.
kulucka tavuğumusunuz siz ne oyle hemen ps pese dogur siz yeni gelinler bilmem ne muhabbeti yapiyor birde.
siz kulucka makinasi degil insansiniz ve karsinizdaki adam sizinde ihtiyaclariniz istekleriniz beklentileriniz olacagini idrak etmeden 2 cocugu bile yapmayin.
boyle devam ederseniz kisa bir sure sonra istedigim hic bir sey olmuyor sözumun hukmu yok mutsuzum vs vs diye konu acmaya baslarsiniz.
bu kafadaki adama ben 1 cocugu bile yapmam siz 4 diyorsunuz

Ya normalde bende devlet kurumunda çalışıyorum. Ama ücretsiz izindeyim. Şimdi bile tek maaşla zorlanıyor. Dikkatli olalım harcamalarda diye. Bende inadına herşeyi istiyorum gezmek vs baz geçmiyorum. Çok çocuk istemek kolay kendi düşünsün geçimi. Tutumluydum ama artık Yok öyle

Esin cahil. Sen de bir tuhafsın bebek hasreti cekicm fln ne yanı..eşine istemiyorum diyeceksin bu. Kabul etmezse kendi bilir. Bu devirde 4 çocuk diyorsunuz maddi durumunuz çok iyi olmalı.

Doktora birlikte de soyleseniz izin vermeyecek ki? Sezaryenin ne olugunu biliyor mu? Rahminiz kesildi sizin rahminiz.
Biliyo epilepsi hastalığından ötürü normal bile yaptırmadı . Doktora mesaj atarım olmasa. ( Hocam biz şu zman kontrole geleceğiz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum bunu eşime anlatamadım bide siz söyleseniz belki fayd eder derim. Çünkü biliyo doktorda hassas yapım olduğunu)

Esin cahil. Sen de bir tuhafsın bebek hasreti cekicm fln ne yanı..eşine istemiyorum diyeceksin bu. Kabul etmezse kendi bilir. Bu devirde 4 çocuk diyorsunuz maddi durumunuz çok iyi olmalı.
Ya maddi durum iyi olsa bile çok zor . Ya kesin değil zorlasan en fazla 4 ama o bile Zor

Zaten sezeryan olmuşsunuz bir senede toparlaması zor diye biliyorum.Tamam çocuk isteyebilir eşiniz ama sağlıklı büyütmekte önemli .Bebeğin anne sütünü en az iki yaşına kadar alması bağışıklık sistemi için önemli.Daha bunlar gibi çok şey var .Vakti geldiğinde elbet sizde istersiniz.Hayırlısı olsun.

Bayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim:KK43:(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok:KK43:. Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
Kusura bakmayın da her şey o kadar mantıksız ki...
4 çocuk büyütüp üzerine hala çoğalma isteğiniz olsun ben kendimi keserim burda.

çocuk bakımını kadının işi sanıyor ya kocan o zaman ne zaman doğuracağına sen karar verirsin..

Evliliği sadece ‘ cocooğomm olsonnn ‘ diye isteyenler yüzünden milletin hayatı kararıyor . İstemiyorsanız yapmicaksınız bu kadar ezilip büzülmeye gerek yok ki . Biraz kendinizi önemseyin . Çocuk iki kişi isteyince olur öyle ben istiyorum hadi yap demekl olmaz

Kocanız işte sperm donörü yapmıs kendisini bebek yapmak içim seks yapıp zevkini sefasını sürecek
Siz de kuluçka makinesi hayatı çocuk buyutmekten ibaret olan saçını kocasına çocuklarına süpürge eden fedakar kadın olacaksınız

Ben bu adamın suratına tükürmem bile be
Sperm bankasına giderim
Keyif benım istemıyorsam yapmam kime ne ohh iyi yere tezgah açmış sizim de sorun ettıgınız kısım sadece hazır olmamanız ve kv

bir de bebek hasreti ayyyy dimi aynen butun sorunlar bunlar

İlk çocuğunuzu iki yıl emzirmeniz gerek. Hamileyken nasıl olacak? Onun hakkına girmiş olmayacak mısınız? İkinci çocuk iyi ama ilkinin hakkına girmeden yapın yapacaksanız.

Çocuğunuzun daha öz bakım becerileri gelişmemiş. Önce onu bir yetiştirin, ele avuca gelsin de sonra düşünün düşünecekseniz. Yoksa iki çocuk da sefil sefil büyüyecekse yazık değil mi o çocuklara?

Benim çocuğum büyüdü 10 yaşında ama ikinci çocuğa enerjim yok. Ya ilk çocuğuma yeterli ilgiyi gösteremezsem diye düşünüyorum hep ve yapmıyorum.

Sonuçta bunlar civciv değil insan yavrusu. Sorumluluk ister, emek ister. Doğurup doğurup hepsine yetişemeyince sağda solda büyüyen çocuklar büyüdüklerinde ne oluyorlar görüyoruz hep birlikte.

O çocuklar oyuncak değil, Allah’ın size emaneti. Bir tane de olsa 5 tane de olsa emanete hakkıyla sahip çıkmak, onları en güzel şekilde yetiştirmek zorundasınız. Bu sorumluluğu yerine getiremeyeceğinizi düşünüyorsanız yapmayacaksınız.

Benim 5 cocuga bakacak maddi durumum var ama manevi durumum yok. Suan bir tanesi var iste 2 aylik olacak 2.yi bile istemiyorum. Üstelik kayinvalidem hep yardımcı oldu hala oluyor. Ben hergun geleyim yikayim oğlumu geri gideyim diyor ona ragmen yani. O kadar çocukla nasil ilgileneceksiniz Allah aşkına. Sadece bakmak mesele değil ki bakımı herkes yapar ilgi cok önemli. Biri ağlarken öteki oyun oynamak isteyecek falan zor yani.
Istemiyorsaniz korunacaksiniz. Baska yolu yok ki. Bir de hem istiyorum demissiniz hem istemiyorum orasını anlamadim.
Sezeryan en kanlı ameliyat bunu biliyor muydunuz rahim en kanlı organ çünkü. Ve karaciğer de öyleymiş. 2.sezeryanda kimisi deriyi koparıp dikiyormus ayni yerden kesiyormus yani bunu biliyor muydunuz? Bazısı da bir ustten kesiyormuş sanırım. Ve siz sezeryanda çıkan kan i biliyor musunuz? Bunları sizi korkutmak icin demiyorum bende sezeryan oldum ama daha 1 sene olupta 2.cocugu yapmak iyi cesaret sezeryan de. Eşiniz e gore tabi kolay nasil sa o bakmıyor..

Back
X