Söylüyorum Her şeyi söylüyorum açıkça istemiyorum diyorum kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum diyorum fiziksel olarak da kendimi hazır hissetmem lazım diyorum her şeyi diyorum ama benim dememle anlamıyor o yüzden öyle bir yola başvurdumBen sizin için üzüldüm.Siz daha böyle bir konuda bile eşinize fikrinizi dürüstçe söyleyemiyorsunuz,doktora söyleyeyim rahmim uygun değil desin falan demişsiniz.Çok yazık,insan eşine gidip de ''ben şu an çocuk istemiyorum'' deyip anlayışla karşılanmıyorsa ben o evlilikte saygı ve değer aramam.Siz bir kuluçka makinesi değilsiniz hanımefendi;insansınız,duygularınız ve düşünceleriniz var.Sırf bu duygu ve düşünceler onun hoşuna gitmiyor diye sizi başkalarıyla kıyaslıyor ve aşağılıyorsa çocuk sayısından önce düşünmeniz gereken başka problemleriniz var bence.
Yok değil canım ev işinde olsun bebek bakımı olsun her şeye yardım ediyorGenelde çok çocuk yapalım yaaa diyen böyle adamlar asla eşlerine yardım etmeyip bir de eşlerinden çok iş bekliyor ama bu adamda öyle mi bilemedim
3 aylık olan biraz kilo yaptı. Ama aylık da hiç bir sorun yaşamadım. 5 yıl kullandımHadi ya bi yan etkisi falan oluyor mu
3 aylık olan biraz kilo yaptı. Ama aylık da hiç bir sorun yaşamadım. 5 yıl kullandımHadi ya bi yan etkisi falan oluyor mu
Buyuyunce yaramaz olmicakmi saniyor. Yurumeye baslayacak konusmaya baslayacak. Buyudukce istekler ve dertler artiyor...Ya Allah var şu anki bebeğim çok arsız değil arada bir huzursuz lanıyor onun rahatlığı ile istiyor ikinciyi benim kocam yoksa onun da gözü yemez de yaramaz bir çocuğa denk gelmedi o yüzden rahat sanıyor hayatı
Hayatta şu kadar gamsız olsam yeterdi. Kadının derdi o kadar çocuktan sonra çekip çekmeyeceği bile belli olmayan bebek hasreti, kocanınki üremek, daha fazla üremek...Beynim fokurduyor yemin ederim.
Dört çocuk hayali kurup daha ilerde hasret çekmekten bahsediyor, böyle bir hasret çeşidi mi var
Adeta üremek için gelmişler dünyaya, başka bir maksat yok gibi.
Ya Allah var yardım ediyor oynatmak olsun banyo yaptırmak olsun tırnağını kesmek olsun yemeğini yedirmek olsun ya altını değiştirmeyi yapmıyor ona da okeyim tamam bir de çok küçükken uyuta biliyordu şimdi oğlum babasında uyumuyor sevmiyor yani beni istiyor hep onda sıkıntı yok ama ne kadar yardım ederse etsin o bana yardımı saat beşten sonra yapacak o işteyken kafayı yiyen ben olacağım bide kolaysa gel sen doğur diyorum ediyorum ama inadı inat ama bakalım doktorla konuştum inşallah doktorun dediğini anlar
Epilepsi hastası iseniz kendinizi yoran aktivitelerden uzak durmalısınız. 2. Çocuğu düşünmeniz için çok çok erken. 4 çocuk sahibi olmaya çalışmak ta doğru değil. Sağlığınız elden gittikten sonra o kadar çocuk sahibi olmanın anlamı yok.Bayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
Valla büyük cesaret, araları fazla olsa bile dertleri istekleri bitmiyor. Hayatınız boyunca çocuk bakmak istiyorsanız bari işi profesyonelliğe dökün de emeğinizin karşılığı olsun yoksa yazık size.En fazla diyorum . Yaş farkı az olursa sıkıntı bana .
Yani ondan gizli korunacaksanız da hap kullanmayın bence, bazı erkekler duruma uyanıp hapları değiştiriyor, bi arkadaşımın başına gelmişti. Sonra hamile kalınca aldırmadı istemese de doğurdu. Bence saklanması doğru değil zaten ama olurda yaparsanız bence iğne vs.başvurun. Güven olmaz.İnşallah o boyuta gelmeden ikna olur. Gizli işleri hiç sevmem ☹
4 çocuktan sonra hasret miBayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
İstemiyorsan yapmayacaksınız. Bu kadar basit.Bayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
Bence sağlığınızla oynamayın, bir de hamile kalırsınız bebek de etkilenir Allah korusun. sizi zorla muayene edemezler eşinizle güzelce konuşabilirsiniz, ya da gizli korunursunuzBayanlar yazdığım konuyu beğenen beğenmeyen vaktini ayırıp da bana cevap yazan herkese teşekkür ediyorumkendimce bir çözüm buldum bakalım işe yarar İnşallah sizinle de paylaşmak istedim. Benim artı olarak tiroid rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum hatta ilk hamileliğim tiroid eksikliği yüzünden 4 haftalıkken 3 haftalıkken sonlanmıştı . O yüzden tiroid ilacımı içmeyi bırakacağım Bir de doktora gitmeyeceğim çocuğu ne zaman düşünürsem o zaman doktora gitmeyi ve ilacı içmeyi düşünüyorum. Eşceğizimde bunu bile bile riske girmez yani ona Garanti verebilirim. Zaten ben ne zaman çocuk düşünürsem o zaman doktor kontrolüne gideceğim rahim düzeldi mi düzelmedi mi kan değerleri ne durumda her şeyi o zaman görürüz dedim. Ondan sonra ses çıkaramadı.
Çocukların okula başlayıp hasret çekeceğize kadar ince düşünüp kendinizi üzüyorsunuz.İnanın ağzım açık kaldı.Kayınvalideniz bakmazsa bakmasın siz istiyorsanız eğer sizin anneniz bakabiliyorsa yardım eder ya da durumunuz müsaitse bir bakıcı tutarsınız çalışmıyorsanız siz de başında durursunuz rahat edersiniz herşey olacağına varır.İstemiyorsanız neden kendinizi üzüyorsunuz ki yapmazsınız olur biter sıkmayın canınızı.Bayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?