İkinci bebeğe hazır değilim:(

Söylüyorum Her şeyi söylüyorum açıkça istemiyorum diyorum kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum diyorum fiziksel olarak da kendimi hazır hissetmem lazım diyorum her şeyi diyorum ama benim dememle anlamıyor o yüzden öyle bir yola başvurdum

Genelde çok çocuk yapalım yaaa diyen böyle adamlar asla eşlerine yardım etmeyip bir de eşlerinden çok iş bekliyor ama bu adamda öyle mi bilemedim
Yok değil canım ev işinde olsun bebek bakımı olsun her şeye yardım ediyor

Buyuyunce yaramaz olmicakmi saniyor. Yurumeye baslayacak konusmaya baslayacak. Buyudukce istekler ve dertler artiyor...

Beynim fokurduyor yemin ederim.
Dört çocuk hayali kurup daha ilerde hasret çekmekten bahsediyor, böyle bir hasret çeşidi mi var
Adeta üremek için gelmişler dünyaya, başka bir maksat yok gibi.
Hayatta şu kadar gamsız olsam yeterdi. Kadının derdi o kadar çocuktan sonra çekip çekmeyeceği bile belli olmayan bebek hasreti, kocanınki üremek, daha fazla üremek...

Yardım etmek ne kadar yanlış bir kelime farkında mısınız? Çocuğu çeyizinizde baba evinden getirmediniz, yardım etmeyecek çocuğun sorumluluğunu eşit paylaşacak. Öğlen işte tamam, akşam geldiğinde telafi edecek. Bezini niye değiştirmiyor? Madem çok seviyor b.kundan tiksinmeyecek çocuğunun. Bütün bu saydıklarımdan çok daha fazlasını yapan ve gayet iyi kazanan bir eşim varken bile ikinciye cesaret edemedim ben siz 4 deyince bi dondum kaldım valla. Yazık değil mi size, bu dünyaya gelme amacınız doğurmak mı yalnızca? Hiç mi kendiniz için birşey yapamayacaksınız? Hem peşpeşe olması çocuklarada haksızlık, ilk çocuğunuzun daha size ihtiyacı varken ikinci bir bebek ister istemez ilgiyi azaltacak.

Epilepsi hastası iseniz kendinizi yoran aktivitelerden uzak durmalısınız. 2. Çocuğu düşünmeniz için çok çok erken. 4 çocuk sahibi olmaya çalışmak ta doğru değil. Sağlığınız elden gittikten sonra o kadar çocuk sahibi olmanın anlamı yok.

En fazla diyorum . Yaş farkı az olursa sıkıntı bana .
Valla büyük cesaret, araları fazla olsa bile dertleri istekleri bitmiyor. Hayatınız boyunca çocuk bakmak istiyorsanız bari işi profesyonelliğe dökün de emeğinizin karşılığı olsun yoksa yazık size.

İnşallah o boyuta gelmeden ikna olur. Gizli işleri hiç sevmem ☹
Yani ondan gizli korunacaksanız da hap kullanmayın bence, bazı erkekler duruma uyanıp hapları değiştiriyor, bi arkadaşımın başına gelmişti. Sonra hamile kalınca aldırmadı istemese de doğurdu. Bence saklanması doğru değil zaten ama olurda yaparsanız bence iğne vs.başvurun. Güven olmaz.

4 çocuktan sonra hasret mi

Bayanlar yazdığım konuyu beğenen beğenmeyen vaktini ayırıp da bana cevap yazan herkese teşekkür ediyorum kendimce bir çözüm buldum bakalım işe yarar İnşallah sizinle de paylaşmak istedim. Benim artı olarak tiroid rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum hatta ilk hamileliğim tiroid eksikliği yüzünden 4 haftalıkken 3 haftalıkken sonlanmıştı . O yüzden tiroid ilacımı içmeyi bırakacağım Bir de doktora gitmeyeceğim çocuğu ne zaman düşünürsem o zaman doktora gitmeyi ve ilacı içmeyi düşünüyorum. Eşceğizimde bunu bile bile riske girmez yani ona Garanti verebilirim. Zaten ben ne zaman çocuk düşünürsem o zaman doktor kontrolüne gideceğim rahim düzeldi mi düzelmedi mi kan değerleri ne durumda her şeyi o zaman görürüz dedim. Ondan sonra ses çıkaramadı.

İstemiyorsan yapmayacaksınız. Bu kadar basit.

Bence sağlığınızla oynamayın, bir de hamile kalırsınız bebek de etkilenir Allah korusun. sizi zorla muayene edemezler eşinizle güzelce konuşabilirsiniz, ya da gizli korunursunuz

Çocukların okula başlayıp hasret çekeceğize kadar ince düşünüp kendinizi üzüyorsunuz.İnanın ağzım açık kaldı.Kayınvalideniz bakmazsa bakmasın siz istiyorsanız eğer sizin anneniz bakabiliyorsa yardım eder ya da durumunuz müsaitse bir bakıcı tutarsınız çalışmıyorsanız siz de başında durursunuz rahat edersiniz herşey olacağına varır.İstemiyorsanız neden kendinizi üzüyorsunuz ki yapmazsınız olur biter sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…