- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Eşinizin konuşma hitabı nekadar çirkin öyle 2. İçin çalışmalara başlarızBayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
3 aylık iğne kullanıyorum ben ohhh mis gibi..Korunma yöntemlerine bakıcam en son ihtimalle
bende onu soracaktim 3aylik igne bazilarinda adet sorunu yapmis vs3 aylık iğne kullanıyorum ben ohhh mis gibi..
6 aylık ve aylık olanları da var.
Yaptı evet bende de oldu. 3 Ay adet görmedim.bende onu soracaktim 3aylik igne bazilarinda adet sorunu yapmis vs
Sizde boyle durum oldu mu
aylik igne daha iyi diyorlarYaptı evet bende de oldu. 3 Ay adet görmedim.
Aylık iğne de kullandım o daha rahattı. Her ay düzenli oluyordu .
Aylık iğne 3 aylığa göre daha rahat. Ben kalçadan vuruluyordumaylik igne daha iyi diyorlar
Koldan mi vuruluyor
En fazla 4 tane yapacağım deyince pasta yapmak, kek yapmak gibi kolay okudum ben bunu. En az 3 yal olsun arada da anne sütü alsın bari ilki. Peş peşe doğurmak marifet değil hakkıyla bakmak marifet. Biriniz bebek Özlemi çekmeyim diye istiyor, diğeriniz çok çocuk yapalım ben büyük aile isterim diye çocuk yapalım diyor. Where is the mantık?Bayanlar ya ben ne yapacağım bilmiyorum dertliler den biri de benim(( ben çok bebeğim olsun istiyorum yani en fazla 4 ama şimdi daha 10 aylık oğlum var. Eşim de diyor ki (senesi dolunca doktora bi kontrol e gidelim rahim düzelmişse 2 çalışmalarına başlayalım) ama rahim istediği kadar düzelsin ben kendimi hazır hissetmiyorum ki kimse gelip yardım etmicek ben bakıcam ikisine de. Psikolojim bozulur kesin şimdiden bozulmaya başladı. Epilepsi ilacı da kullanıyorum stres çok etkiliyor. Yıllardır hasta olmuyordum hastalığım tetikleyecek diye de korkuyorum. Annesi ve ablası lohusa iken yapmadıklarını koymadılar ilk günden o günden sonra 1 buçuk ay boyunca gelmediler gitmedik . şimdi bile korona var aman gelmeyin diyorlar 5 aydır torun görmüyor. Ama eşim her gün gidiyor yanlarına ihtiyaçlarını almak için vs. Tamam diyorum gidebilirsin ama işe giden sen virüs taşıyan sen biz niye istenmiyoruzz. Vel hasıl kelam böyle insanlara güvenerek yapamam ikinciyi kendime güvenmem lazım. Oda yok . Diyorum bunu kendisine. Bana cevabı (arada az yaş farkı olup bakan nasıl bakıyor. Siz yeni nesil gelinler hep kolaya kaçıyorsunuz. Ben çok çocuk severim babasız büyüdüm çocuklarım olsun istiyorum) diyo. Ama bende çocuk severim sadece aceleye gitmesin istiyorum. Sezeryan oldu ilki en fazla 4 dedi doktor. Hepsini ard arda yapıcam onlar büyüyp okula gidince bebek hasreti çökecek bana. Ne yapsam bilmiyorum akıl verin ya.
teşekkür ederim bende aylik düşünüyorumAylık iğne 3 aylığa göre daha rahat. Ben kalçadan vuruluyordum
Aynen ya böyle bi dünyaya 4 çocuk iyi cesaretAllahım 4 cocuk niye?
Onların bakımı,eğitimi?
Masallah durumunuz iyi herhlde.
Genelde çok çocuk yapalım yaaa diyen böyle adamlar asla eşlerine yardım etmeyip bir de eşlerinden çok iş bekliyor ama bu adamda öyle mi bilemedimSorun bizde galiba ya, bizim kız o kadar yoruyor ki bizi değil başka çocuk düşünmek birbirimizi göremez haldeyiz evde. Sizin çocuklar mı çok sakin uslu falan da cesaret edebiliyorsunuz (özellikle eşiniz için diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?