ikinci bebeğimde beni terk etti

nedirya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
69
1
96
44
İzmir
dün dr. gittim kalp atımı yok dedi bu ikinci oluyor perşenbe tekrar gel bakalım yoksa kürtaj dedi. ama çevrede insanlar kalp atımı yok dediler sonra bebeğiim doğdu diyenler var ne yapıcam bilmiyorum. yüreğim yanıyor

uzuldum canim ama belli olmaz belki gec duyulur bebisin kalp sesi
insallah bi sorun yoktur bebisin seninledir

ama dr. duyulması gerekiyorrdu dedi yani vajinal usg de görünmesi gerekirdi dedi ama yok

ama dr. duyulması gerekiyorrdu dedi yani vajinal usg de görünmesi gerekirdi dedi ama yok

canım,inşallah bir sorun yoktur.aynı şey benim de başıma geldi,ama bende hiç şüphe yoktu çünkü ultrasonda bebeğimin hareketsiz olduğunu gördüm.9. haftamdaydım ve kürtaj oldum.sen kaçıncı haftadasın,ultrason görüntüsünü sen de gördün mü?

canım çok üzüldüm inşallah birşey olmaz allah yardımcın olsun meleğin sımsıkı tutunur sana.....

cnm seni üzmek istemem ama bendede aynısı oldu içim rahat etmedi die bir hafta bekledik sonuç aynıydı kalp atışı yoktu üstelik 4haftaolmuş öleli 14haftalıktan 9haftalıga gerilemiş çürümeye başlamıştı ihmal etme rabbim inşallah kollarını boş bırakmaz hayırlısıyla evladın olur

canim seni korkutmak istemem ama ben de ilk bebegimin kalp atisini duyamamistim,megerse dis gebelikmis..
7 haftalikti kurtaj oldum...
ama insallah seninki oyle olmaz,bebisin sana tutunur....
icini ferah tut canim,iyi dusun iyi olsun insallah...

canım bende aynı şeyi iki kez yaşadım gerçekten çok zor oluyor.Rabbim yardımcın olsun...
Umarım doktorun yanılmış olur.Yüreğindeki yangını ve çaresizliğini okadar iyi anlıyorum ki. Allah'ım gelecek meleklerimizi bize bağışlar...

muhtemelen benimde bebişim öldü çünkü dr. hiç belirti yok dedi sat göre 8 haftalık olması gerekirken usg görüntüsünde 6 haftalık görünüyor ilk gebeliğimdede böyle olmuştu

ya denir bilmem hayirlisi olsun insallah rabbim tüm isteyenlerin tekrar karnini doldursun kucagina almayi nasip etsin insallah.

ya arkadasım ne desem bilmiyorum aynı şeyi bende yasadım ve suan hamileyim 14 haftalık okadar korkuyorumki bişry olacak oldu diye sende hiç belirti oldumu
yoksa gidincemi öğrendin

Canım inşallah yanılıyordur doktor, mutlaka başka bir doktara daha git.Aynı durumu bende yaşadım 12 haftalık meleğimin kalp atışı durdu. Hakkında hayırlısı olsun.

çok üzüldüm , Allah hepimizin kucağına bebişlerini almayı nasip etsin ,

benim ilk gebeliğim 11.haftada kanama ile sonlandı , düşük yapıyormuşum , kürtaj oldum ,
2. gebeliğimde şubat ayında yine 11.hafta sonlandı bu kez kalp atışları durmuştu bebeğimin , alındı ,

şimdi doktorum 2 düşük tesadüfte olabilir ama bir neden de olmuş olabilir diye bana kan testleri verdi , ayrıcada eşimle birlikte karyotiplemede istedi , sonuçları bekliyorum , bakalım ne çıkacak bilmiyorum , inşallah tedavisi mümkün bişeydir

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…