Masallahhhhh darısı başımaaaaaInsallah kolay ve sağlıklı doğumun olur.ben ilk doğumum da sabah 8de 4cm açıklıkla öğlen 1.20 'de doğum yaptım.20-25 dikiş vardı.dogum sonrası çok zordu 40 gün oturamadım.ikinci doğumum da sabah 9da 5 cm açıklıkla öğlen 12.30 da doğum yaptım ve hiç dikişim yoktu.dogumdan geldim sanki doğuran ben değildim hiç yatmadım.ikinci daha kolaydı yani.genelde öyle olur diye biliyorum.sizin de öyle olur inşallah
Masallahhhhh darısı başımaaaaa
Mrb birşey sorucam özel hast. Mi doğum yaptınız acaba. Sanırım devlet hastanelerinde gerek olsada olmasada kesi atılıyor ve dikişte oluyorInsallah kolay ve sağlıklı doğumun olur.ben ilk doğumum da sabah 8de 4cm açıklıkla öğlen 1.20 'de doğum yaptım.20-25 dikiş vardı.dogum sonrası çok zordu 40 gün oturamadım.ikinci doğumum da sabah 9da 5 cm açıklıkla öğlen 12.30 da doğum yaptım ve hiç dikişim yoktu.dogumdan geldim sanki doğuran ben değildim hiç yatmadım.ikinci daha kolaydı yani.genelde öyle olur diye biliyorum.sizin de öyle olur inşallah
Ikisini de devlet hastanesinde yaptim.önyargi çok ama ben çok memnun kaldım.Mrb birşey sorucam özel hast. Mi doğum yaptınız acaba. Sanırım devlet hastanelerinde gerek olsada olmasada kesi atılıyor ve dikişte oluyor
Anladım çok teşekkür ederim benimde 2. Doğumum hayirlisi artıkIkisini de devlet hastanesinde yaptim.önyargi çok ama ben çok memnun kaldım.
Hayırlı olsun bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz insallah.sizin doğum özelde mi olacak?Anladım çok teşekkür ederim benimde 2. Doğumum hayirlisi artık
Çok teşekkür ederim aminHayırlı olsun bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz insallah.sizin doğum özelde mi olacak?
Inşaallah rabbim iyilerle karsilastirsin sizi.ben eskisehir devlet hastanesinde yaptım bir kişi bile yoktu kötü davranan.Çok teşekkür ederim aminbenim ilkide buda devlet hastanesinde olacak ankara zekai tahir burakta. Ne kadar istemesemde yakın olduğundan dolayi gidiyorm artık ama ilk doğumumda hiç iyi değildi davranışlar vs
İkisinin arasından ne kadar zaman geçmişti?Insallah kolay ve sağlıklı doğumun olur.ben ilk doğumum da sabah 8de 4cm açıklıkla öğlen 1.20 'de doğum yaptım.20-25 dikiş vardı.dogum sonrası çok zordu 40 gün oturamadım.ikinci doğumum da sabah 9da 5 cm açıklıkla öğlen 12.30 da doğum yaptım ve hiç dikişim yoktu.dogumdan geldim sanki doğuran ben değildim hiç yatmadım.ikinci daha kolaydı yani.genelde öyle olur diye biliyorum.sizin de öyle olur inşallah
4 yılİkisinin arasından ne kadar zaman geçmişti?
Benim ikisinin arasında tam 12 yıl olucak, biraz tedirginim
Bence yılla alakasi yok yaBenim ikisinin arasında tam 12 yıl olucak, biraz tedirginim
Amiiiin, sağolunnBence yılla alakasi yok ya
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.bebeğinize sağ salim kavuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?