Doğuma Hazırlık Ikinci bebeginizi kac saatte dogurdunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Insallah kolay ve sağlıklı doğumun olur.ben ilk doğumum da sabah 8de 4cm açıklıkla öğlen 1.20 'de doğum yaptım.20-25 dikiş vardı.dogum sonrası çok zordu 40 gün oturamadım.ikinci doğumum da sabah 9da 5 cm açıklıkla öğlen 12.30 da doğum yaptım ve hiç dikişim yoktu.dogumdan geldim sanki doğuran ben değildim hiç yatmadım.ikinci daha kolaydı yani.genelde öyle olur diye biliyorum.sizin de öyle olur inşallah

Masallahhhhh darısı başımaaaaa

Mrb birşey sorucam özel hast. Mi doğum yaptınız acaba. Sanırım devlet hastanelerinde gerek olsada olmasada kesi atılıyor ve dikişte oluyor

Hayırlı olsun bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz insallah.sizin doğum özelde mi olacak?
Çok teşekkür ederim amin benim ilkide buda devlet hastanesinde olacak ankara zekai tahir burakta. Ne kadar istemesemde yakın olduğundan dolayi gidiyorm artık ama ilk doğumumda hiç iyi değildi davranışlar vs

Çok teşekkür ederim amin benim ilkide buda devlet hastanesinde olacak ankara zekai tahir burakta. Ne kadar istemesemde yakın olduğundan dolayi gidiyorm artık ama ilk doğumumda hiç iyi değildi davranışlar vs
Inşaallah rabbim iyilerle karsilastirsin sizi.ben eskisehir devlet hastanesinde yaptım bir kişi bile yoktu kötü davranan.

İkisinin arasından ne kadar zaman geçmişti?

Herkese merhaba, yaklaşık bir dört yılını kk da geçirmiş bir anne olarak geldim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk olmasına rağmen cok kolay oldu doğumum 1,5 ay erken geldi kızım
Benim suyum sızıntı şeklinde geldiği için hiç anlamadım bide erken olunca
Aksam saat 21.30 da sancim basladı öyle ağrısızdi bana göre ağrı eşığım çok çok yüksek
Anneme direk sancım basladı dedim (dakikalarıma baktım düzenliydi)doktorumu ara dedim arayamam daha 1,5 ayımız var dedi 22.30 a kadar ben doktoru ara diyorum annem arayamam diyor neyse aradı hemen hastaneye gittik nst ye bagladılar beni zaten karnım kasıliyordu hatta hemsireye yine yamuldu daha fazla yamulmasın dedim gülüştük :)))
Doktorum geldi ben normal doğum istiyordum ama çatım cok dar olduğundan sezeryan oldum
Biraz daha bekleyelim dedim doğum günümde kucağıma alicam kızımı dedim bunu söyledigimde saat 23.30 du zorla beklettim ve bitanecik doktorum ekibini topladı ve ameliyathaneye girdik kızım geldi 00.45 de hiç sancım yoktu gibi bişeydi annem esim kızım sancın yok mu diyorlardı var ama yok gibi de yani ağri eşiğim cok yüksek olduğundan bana ağrı yok gibi gelmişti

İlki zor olsa da ikinci doğumum nst muayene hazırlık vs hepsi toplamda 2 saat sürmüştür. Doğum masasına yatıp meleğimi doğurmak 20 dk falan sürdü en fazla sıfıra yakın ağrı dikişsiz efsane bi doğum:)

Benim suni ile 1.8 saat 2.3 saat surdu 8 seneden so ra hamile kaldim bu 3. Bakalim nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…