İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

geldim kızlar bilgilerimi net veremiyorum çünkü bu ay sanırım sıkıntıdan 2 defa adet gördüm 15 gün arayla yani bilgisayardan hesaplatayım dedim ara çok kısa olduğundan hesaplamadı 15-20 aralık arası yine olur herhalde olmazsa ortalama 17 aralık gibi yazalım

Herkese günaydın. Burası yine hayalet topik mi olmuş. Ben eskiden de girerdim buraya, bir ara kimseler gelmez oldu. Tabii ki ben dee Şimdi de bi bakayım neler var neler yok dedim ama tekrar terkedilmiş buldum.

bende ıkıncı cocugu dusunuyorum 5 yasında kızım var 3 aydır korunmuyorum bakalım bu ay adet gormedım ama kan testı negatıf cıktı mart ayına bakcaz artık

kızlar geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı sonra ameliyat oldum ve şimdi hamileyim...
Allahhh Alllaahh nasıl yani? Gözün aydı tabii öncelikle. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ama aşılama tutmayınca nasıl bi ameliyat oldun ve hemen aynı zamanda nasıl hamile kaldıın. Merak ettim :26:

tüblerimden biri tıkalıydı ve sızıntı yapıyordu buda hamile kalmama engel oluyordu ameliyat olmam gerekiyordu ve karar verip ameliyat oldum

tüblerimden biri tıkalıydı ve sızıntı yapıyordu buda hamile kalmama engel oluyordu ameliyat olmam gerekiyordu ve karar verip ameliyat oldum

merhaba tebrikler sanırım ikinci bebiş yolda.ben de ikinciyi istiyorum bu ay nasip olursa tabi hormon testi filan yaptırdım sen de yaptırmışmıydın?:80:

kızlar beni umarım hatırlamışsınızdır bende eskilerdenim hamile olduğumu yazmıştım şimdi ise cuma günü bebeğim hayırlısıyla dünyaya gelecek bana dua edermisiniz

regl tarihime 2 gün kala yani bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama emin değilim 4 gün önce yapmıştım negatifçıkmıştı. 7 yaşında bir kızım var ve ikinci kez anne olmak istiyorum. Geçen ay korunmamaya başladık. İlk ayda hamile kalırsam çok şaşırıcam. Hepimiz için hayırlısı kızlar. Rabbim isteyen herkesi hamiş eylesinnn

kızlar beni umarım hatırlamışsınızdır bende eskilerdenim hamile olduğumu yazmıştım şimdi ise cuma günü bebeğim hayırlısıyla dünyaya gelecek bana dua edermisiniz

Allah düz kurtarsın canım. Bebeğinide senide Korusun. Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…