evet canim hamileyim sonunda ins hersey güzel gider simdilikde öyle sükürler olsun rabbime emanetiz ,seninde kuzucun büyümüs masallah hayirla gelir ins canim kizin olucak sanirim saglikla gelsin ins canim benimseydam canmm hamilesin haa...hayırlı olsun tatlım çok sevindim.
amin canim cok sagol allah razi olsun .... rabbim seninde melegini tez vakitte yollar sana ins .:Saruboceq:...mutlaka yazarim canim gelismeleriyok birşey olmayacak inşallah hep iyi şeyler düşün çok güzel bir hamilelik geçireceksin ve sağ salim alacaksın kucağına inşallah:Saruboceq:bizi habersiz bırakma olur mu?olumunekankayizsmile
evet canim hamileyim sonunda ins hersey güzel gider simdilikde öyle sükürler olsun rabbime emanetiz ,seninde kuzucun büyümüs masallah hayirla gelir ins canim kizin olucak sanirim saglikla gelsin ins canim benim
masallahAMİİN CANMM :Saruboceq:
evet kızım olcak ALLAHIMIN izninle...6.ayımıza girdik canmm
AMİİN CANMM :Saruboceq:
evet kızım olcak ALLAHIMIN izninle...6.ayımıza girdik canmm
kızlar ara sıra girip bakıyorum bizim eski topikten kimler hamile diye. bende bu listedeydim. 3 sene bekledim ikinci meleğim için. arada 3 tane kayıp yaşadım. zor günlerdi ama sabırla bekledim. hiç ummadığım anda geldi melek kızım. şimdi çok yakında yaşına giricek inşallah. umudunuzu kesmeyin, yola devam:))
cesaret işine gelince bende acaba olurmu olmaz mı diye çok düşündüm. uzun süre ilgi sadece kendilerinde olan ilk çocuk başlarda baya bocalıyo ama zamanla hepsi azalıyo, iyiki olmuş diyor insan.
masallahcanim cok sevindim kaydirigubbakcemile5bende o günlere ulasirim ins ...hayirli dogumlar diliyorum canim cok öpüyorum a.s.
belki yumurtan çatlamıştır ondan kanam olmuştur bu günleri değenlerdir
ben geldim kızlar nasılsınız?ilacı yarım doz daha kestik hafta sonu da kadın doğumcuya gidiyorum uzun uzun düşündüm ve 2 sene önce gittiğim bayana gitmeye karar verdim sonuçta o benim önceki doğum hikayemi biliyor yeni bir dr gitsem tekrar baştan başlamak gerekecek en azından burda kaldığım yerden devam ederim
sevindim arkadaşım en kısa zamanda o yarım doz da çıkar hayatından da yani bir bebiş gelir hayatına tüm sıkıntılarını alııııp götüren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?