İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

seydam canmm hamilesin haa...hayırlı olsun tatlım çok sevindim.
evet canim hamileyim sonunda ins hersey güzel gider simdilikde öyle sükürler olsun rabbime emanetiz ,seninde kuzucun büyümüs masallah hayirla gelir ins canim kizin olucak sanirim saglikla gelsin ins canim benim

yok birşey olmayacak inşallah hep iyi şeyler düşün çok güzel bir hamilelik geçireceksin ve sağ salim alacaksın kucağına inşallah:Saruboceq:bizi habersiz bırakma olur mu?olumunekankayizsmile
amin canim cok sagol allah razi olsun .... rabbim seninde melegini tez vakitte yollar sana ins .:Saruboceq:...mutlaka yazarim canim gelismeleri

evet canim hamileyim sonunda ins hersey güzel gider simdilikde öyle sükürler olsun rabbime emanetiz ,seninde kuzucun büyümüs masallah hayirla gelir ins canim kizin olucak sanirim saglikla gelsin ins canim benim

AMİİN CANMM :Saruboceq:
evet kızım olcak ALLAHIMIN izninle...6.ayımıza girdik canmm

AMİİN CANMM :Saruboceq:
evet kızım olcak ALLAHIMIN izninle...6.ayımıza girdik canmm
masallah canim cok sevindim kaydirigubbakcemile5bende o günlere ulasirim ins ...hayirli dogumlar diliyorum canim cok öpüyorum a.s.

kızlar ara sıra girip bakıyorum bizim eski topikten kimler hamile diye. bende bu listedeydim. 3 sene bekledim ikinci meleğim için. arada 3 tane kayıp yaşadım. zor günlerdi ama sabırla bekledim. hiç ummadığım anda geldi melek kızım. şimdi çok yakında yaşına giricek inşallah. umudunuzu kesmeyin, yola devam:))

cesaret işine gelince bende acaba olurmu olmaz mı diye çok düşündüm. uzun süre ilgi sadece kendilerinde olan ilk çocuk başlarda baya bocalıyo ama zamanla hepsi azalıyo, iyiki olmuş diyor insan.

Allah analı babalı büyütsün canım tabii ilk başta sıkıntılar olur kardeşi çok isteyen kendini buna hazırlayan çocuklarda bile bocalama olur ama dediğin gibi hepsi zamanla aşılır

masallah canim cok sevindim kaydirigubbakcemile5bende o günlere ulasirim ins ...hayirli dogumlar diliyorum canim cok öpüyorum a.s.

inşallah o günlerede ulaşacaksın canım dualarımız hep seninle sen yeter ki moralini hep yüksek tutmaya çalış:13:

selam kızlaarr..nasılsınız bakeeemm..benim yeni adet tarihim 20 kasım..bugün adetimin 13. günü ama bugün kanamam oldu..neden olduğunu anlayamadım.. böyle bişey yaşayan var mı kızlaarr.. çok şaşgınım..:26:öğleden sonra hastaneye gidicem..

kızlar yeni tarih 28 kasım değiştirirseniz haberiniz olsun

Evettt yine ben yine bennnn....

ben geldim kızlar nasılsınız?ilacı yarım doz daha kestik hafta sonu da kadın doğumcuya gidiyorum uzun uzun düşündüm ve 2 sene önce gittiğim bayana gitmeye karar verdim sonuçta o benim önceki doğum hikayemi biliyor yeni bir dr gitsem tekrar baştan başlamak gerekecek en azından burda kaldığım yerden devam ederim

sevindim arkadaşım en kısa zamanda o yarım doz da çıkar hayatından da yani bir bebiş gelir hayatına tüm sıkıntılarını alııııp götüren

sevindim arkadaşım en kısa zamanda o yarım doz da çıkar hayatından da yani bir bebiş gelir hayatına tüm sıkıntılarını alııııp götüren

inşallah canım ama maalesef daha 1,5 doz var ama onu çok yavaş bitirecekmiş vücudun yeni duruma alışması gerekiyormuş sanırım kasım aralık boş geçecek ama işte bu arada kadın doğuma gidersem eğer yumurtalarda bir sorun çıkarsa onun tedavisine başlayabilirmişim hafta sonu yine dr dayım anlayacağın canım bakalım yumoşlar ne durumda

birde bu ilaçlar bende biraz kilo yaptı aslında azalttıkça kilo da vermeye başladım ama eğer daha da vermem gerekirse bu önümdeki 2 ay süratle kilo verdirecekmiş bana öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…