İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

Herkezeee tünaydınnn
İşlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum fazla kızmayın sakın bana :13:

Birde nezle oldum... Ölüyorum yorguluktan...

bende buraya günaydın deyip deyip duruyorum kendi kendime neyse yeniden günaydın:78:

Herkeze günaydınnnn..

Ben yine hasta oldum

Faranjit... Sormayın baya fenayım bu sefer.......

Pazartesi günü doktoruma gittiimm. Kan tahlillerim iyi çıktı. 5 ay daha bu hapı kullanacağım.
1 ayda bana 1 kilo bıraktı ... Allahım kilo almak istemiyorum... Napacam ben yaaa:84:

merhabalar konuyu gorunce ben de hemen yazayim dedim
bizde ikincisini istiyoruz iki aydir ama maalasef bugunde adet oldum..cok uzuldum ins. birdaha ki aya dioruz..

merhabalar konuyu gorunce ben de hemen yazayim dedim
bizde ikincisini istiyoruz iki aydir ama maalasef bugunde adet oldum..cok uzuldum ins. birdaha ki aya dioruz..

merhaba canımüzülme şimdiden daha herşey yeni birdahaki aya sitressiz girmen gerekiyor aramıza hoşgeldin bu arada.

benimde 2yaş 4 aylık kızım var arkadaşlar bende 2. bebeği düşünüyorum..Allah ım inşalllah en kısa sürede kavuşturur...sat 2 kasım beklenen regi 28 kasımmm..

merhaba kızlar bende ikinciyi istiyorum 5 aydır tık yok hatta forum bile açtım
çok üzgünüm kaç ayda doktoro gitmek gerekiyor

Merhaba arkadaşlar...
Herkezin geçmiş bayramını kutluyorum...

Sonunda geldik bakalım gene işe... Bayram süresince hiç giremedim...

Ve rgl oldum son günlerimdeyim ve tabiki hala bebiş yokk. Bu yola başlarken bebek yapmamız gerekiyor dediğim arkadaşım 10 gün önce bebeğini doğurdu yarın mevlüdü var ben hala beklemdeyim ...trejiik değilmi bencede..

Her işte bir hayır var diyor ve yeniden denemeye devam diyorum...

Herkezi kocaman öptümmmmmmmm.....

Listemizi güncelliyorum arkadaşlar.... Bilgilerimizi tam yazalım...:)

Aman sıkıldım bu muhabbetten. Kapatın ozaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…