Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim yani gebelikiçin rahim fliim şart ama ben adetin 9 günü çekildim geneldede öyle oluyor hakında hayırlısı olsun işalhh temiz çıkar
:ecrin_bebek: günaydınnnn :ecrin_bebek:
rabbime sükürler olsun 8.haftayada girdik teyzeleri darisi sizlere bunu bütün kalbimle diliyorum :Saruboceq:
adımı listede görünce bir tuhaf oldum,adım deniz ,yaş 30, kilo 70 ,1 oğlum var,
veeee kızlar ben ikinci bebek için çok korkuyorum.. siz nasıl cesaret ediyorsunuz..ben karar veremiyorum..bazen,olsun evet evet diyorum..sonra an geliyor yok canım bakamam oğlumun rahatı kaçar dersleri vs... filan diyorum..kafayı yemek üzereyim..nasıl karar verdiniz bana biraz anlatın,lütfen.
herşeye sil baştan nasıl başlar insan ..tekrar sezeryan tekrar uykusuz geceler tekrar gaz sancıları diş sancıları vs vs .. siz unuttunuzmu bunları..kusura bakmayın sizinde hevesinizi kaçırmak istemem bu sözlerle fakat ben ikinci çocuk için geçerli bir neden arıyorum sadece kendime yani mantıklı bir sebep..bu eziyete değecek bir sebep..bana öyle bir şey söyleyin ki hemen kararımı vereyim istiyorum.
rabbime sükürler olsun 8.haftayada girdik teyzeleri darisi sizlere bunu bütün kalbimle diliyorum :Saruboceq:
tünaydın tünaydın tünaydııııın herkese merhabaopuyorumnanaktan
merhabalar canım nasılsın?a.s.
amin amin sagol canim benim ,suana kadar allahima sükürler olsun hersey normal sali günü kontrolum var ozaman 9 hafta olucak ins ilk 3 ayi bir atlatsam allahimin izniyle cünkü hala korkularla yasiyorum bisey olmaz ins .....en kisa zamanda sizlerdende hayirli haberler almayi umuyorum diliyorum sizlerde benim duamdasiniz canimcanım canım maşallahiyi gidiyor değil mi tatlım herşey yolunda değil mi?dualarımız seninle canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım:Saruboceq:
iyiyim canım sen nasılsınzemuszemus bir o topik bir bu topik seninle muhabbet ediyoruzzemuszemus yağmur var canım burda tadını çıkarıyorum ben çayı severim yağmurlu havada sen de istermisin:içelim:
amin amin sagol canim benim ,suana kadar allahima sükürler olsun hersey normal sali günü kontrolum var ozaman 9 hafta olucak ins ilk 3 ayi bir atlatsam allahimin izniyle cünkü hala korkularla yasiyorum bisey olmaz ins .....en kisa zamanda sizlerdende hayirli haberler almayi umuyorum diliyorum sizlerde benim duamdasiniz canim