ikinci bebek isteyenler veya düşünenler buraya

kuzucuğum ben hamileyim hiç beklemiyodum önceki gebeliklerim tedavi ile oluyodu bu kendiliğinden oldu çok şaşırdım ikinci mucizemde geliyor ben bebişlerimi çok seviyorum rabbim en kısa zamanda hepimize verir inşallah

Mash'Allah, hadi gozun aydin..!Rabbim hayirlisi ile dunyaya gelmesini nasip etsin..!

Benim oglusum 4,5 yasina yakin..!

ayyy bende 28 oldum kızımda 8 oldu
3 aydır korunmuyorum bakalım bebişim ne zaman gelecek

3 yıl yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Şubat sonu bıraktımmm
hayırlısıyla olsa biran önce
aralarında ki yaş büyümese olumunekankayizsmile

benimde 9yaşında oğlum var ikinciyi istiyoz ALLAHIN izniyle.
bu ay hamilelik umudum çok yüksek.

kızlar merhaba bende ikinciyi istiyorum kızım 3 yaşında bakalım ne zaman nasip olacak hepimize hayırlı olsun inşallah çalışmalar çabuk sonuç verir inşallah

21 aylık oğlum var bende 2. ye hamile kalmıştım 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum şimdi 3 ay bekliycem temmuzda bende hamiş olmak istiyorum hayırlısıyla..

bende ikinciyi düşünüyorum bir oğlum var ikisi bir arada büyüsün istiyorum ama dört aydır olmuyooo neden acaba.........ben mi acele ediyorummm

canım aynen bende senin gibiyim kızım 9 yaşında ben 34 iki senedir uğraşıyoruz olmuyordu tam oldu dedim onuda martta 8 haftalıkken kaybettim şimdide bekliyorum bakalım ama şimdiki aklım olsa peş peşe yapardım

merhaba bende 2. bebegi istiyorum
bu ay ortasi kurtaj oldum spiral yuzunden, 6 haftalikti.
bir kizim var 2,5 yasinda cok ara vermek istemiyorum ama bu ay sanirim
yumurtlamadimda.
esim istemiyor suan ama ben cok istiyorum ben korunmuyorum
esim korunuyor umarim bir kaza kursunu olur yakin zamanda.

ben de istiyorum ama olmuyor oğlum 26 temmuzda 3 yaşına girecek ilk bebeğimde çok zor oldu

rabbim hepinizin kuzularını sizlere bağışlasın
benmde 25 aylık kızım var bizde ikinciyi istiyoruz nisan 4 de düşük yaptım bakalım mayısta bişeyler olacak mı

benimde 4 yaşında oğlum var 2. yi doktor tavsiyesi üzerine karar verdik (çikolata kisti nedeniyle) bu ay 5. ayım ama bu ayda ümitsizim çünkü adetime 9 gün var bende bir kasık ağrısı var herhalde yine olmadı sizden bilgisi olan varsa paylaşmasını istiyorum

Bende artik dusunuyorum ikinci cocugu..kizim artik 1 bucuk yasinda tam zamani diye dusunuyorum hayirlisi bakalim hepimiz icin..kizimla ilk denemede hamile kalmistim ama bu sefer daha uzun surecek sanki 2 aydir deniyoruz.

Merhaba kızlar benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ikinci düşünüyorum ama ccesaret eedemiyorum korkuyorum hayırlısı

arkadaşlar benim de 4 yaşında bir oğlum var.oğlumun dünya ya gelmesi zorlu bir süreçti.ondan dolayı ikinciyi düşünmüyordum.taa ki geçen yıla kadar..
geçen sene istemeden ikinciye hamile kaldım ve düşük yaptım.onu kaybettikten sonra tekrar bi bebeğim olsun çok istedim..ama şimdi istiyorum olmuyor..allah tabiki ilk önce olmayanlara versin ama hayırlısıyla bir evladım daha olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…