- Konu Sahibi bennu beyzam
-
canım hiç düşünme yap derim ben o kadar pişmanım ki 30 yaşında anne oldum 3 yaşında bıraktım 5 yıldır yavrum gelmiyor, oğlum tek başına büyüyor ve benim niye kardeşim yok anne diyor ikinci olsun diye aklından biraz olsun geçiriyorsan durma bırak korunmayı, hemen bebeğin geleceği belli değil o yavrunu tek bırakmak en büyük haksızlık bence, yaş geçtikçe hamile kalmakta zor oluyoryaaa kizlar ben ilk kizimi 32 yasinda dogurdum suan yasim 34 ve ikinci cocuk icin herkes baski yapiyor ama ben istemiyorum dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama suan ikinci cocuga bakamam gibi geliyor...kuzimada haksizlik yapmak istemiyorum kardessiz kalmasin istiyorum ayyt boyle gelgit yaşıyorum.....
oğlunuza hemen hamile kalmış mıydınız?canım hiç düşünme yap derim ben o kadar pişmanım ki 30 yaşında anne oldum 3 yaşında bıraktım 5 yıldır yavrum gelmiyor, oğlum tek başına büyüyor ve benim niye kardeşim yok anne diyor ikinci olsun diye aklından biraz olsun geçiriyorsan durma bırak korunmayı, hemen bebeğin geleceği belli değil o yavrunu tek bırakmak en büyük haksızlık bence, yaş geçtikçe hamile kalmakta zor oluyor
canım hiç düşünme yap derim ben o kadar pişmanım ki 30 yaşında anne oldum 3 yaşında bıraktım 5 yıldır yavrum gelmiyor, oğlum tek başına büyüyor ve benim niye kardeşim yok anne diyor ikinci olsun diye aklından biraz olsun geçiriyorsan durma bırak korunmayı, hemen bebeğin geleceği belli değil o yavrunu tek bırakmak en büyük haksızlık bence, yaş geçtikçe hamile kalmakta zor oluyor
oğlunuza hemen hamile kalmış mıydınız?
yok canım 14 ay beklemiştim
inşallah cnım bu aydan itibaren üstüne düşeceğim dr pedşembe günü randevu aldımsizinkiler biraz nazlıymış ama yaşınız da öyle aman aman ileri değil ki sizin yaşlarınızda ilk bebeğini bekleyen bir sürü kadın var.belki de ummadık bir zamanda çıkar gelir sizin yaramaz:)
Ne yaptin canim dr olumsuz bir sey soylememistir umarim.inşallah cnım bu aydan itibaren üstüne düşeceğim dr pedşembe günü randevu aldım
neyse onu uygulayacağım
Benimde 4 yaşında bir kızım var ama hala cesaret edemiyorum ikinciye çünkü rahata çok alıştm :)
Ne yaptin canim dr olumsuz bir sey soylememistir umarim.
inşallah devamı gelmez arkadaşım bebişin gelmiştirhanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS
sende durumlar nasıl arkadaşım regle çok var mı?inşallah devamı gelmez arkadaşım bebişin gelmiştir
bir hafta var arkadaşım sen nasılsın durumun nesende durumlar nasıl arkadaşım regle çok var mı?
test yaptın mı tatlım?hadi hayırlı bi haber ver bana:)bir hafta var arkadaşım sen nasılsın durumun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?