- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet benim eltinin çocuğu 10 yaşında, kv ikinciyi yapın derken binbir çekiniyor yanlış anlaşılır mıyım diyerek.
kadın da torun istiyor napsın arada çıtlatıyor.
yaş arası 3 olmalı bence en azından birinin tuvalet eğitimi falan tamamlanmalı gerçi kayınvalideniz bakımına yardımcı olacağına söylemiş şimdi hamile kalsanız yaklaşık 2 yaş olacak çok imkansız değil ama ne hissettiğiniz herşeyden önemliIki bebek arasinda kaç yaş olmalı?
Şu an oğlum 11 aylık ben şuan kesinlikle istemiyorum.
Ama kayinbaban ve kayinvalivem çok üzerime geliyorlar.
İkincisi dogurmam icin esimde ev alana kadar istemiyor. Kaynanam oğluma çok bakıyor ve çok seviyor birlikte buyuturuz diyor. etrafimdakilerde dogur ddiyor bakaninda var.siz ne kadar ara verdiniz?
Zaten ben ve eşim istemiyoruz kv ve kp istediği kadar konussun. sadece siz ne kadar ara verdiniz onu merak ettim.
en ideal 3 yaş bence duruma göre 5-6 yaş olur ama arayı da çok açmayın .Iki bebek arasinda kaç yaş olmalı?
İkincisi dogurmam icin esimde ev alana kadar istemiyor. Kaynanam oğluma çok bakıyor ve çok seviyor birlikte buyuturuz diyor. etrafimdakilerde dogur ddiyor bakaninda var.siz ne kadar ara verdiniz?
ne zaman bebek yapacağınıza kayınvalideniz mi karar veriyor?
Benim kızlarımın arası 3 yaş 3 ay. Ben Büyük iki yaşına geldiğinde korunmayı bırakmıştım. Çocuk doktorumuza kalsa araları tam iki yaş olmalıymış. Ben çok ezilir büyüğü dediğimde fark etmez arada kaç yaş olursa olsun ezilir ne kadar az olursa o kadar iyi demişti. Ben üç yaş olmasını tercih ettim.
kim karar verecek başka![]()
ne zaman bebek yapacağınıza kayınvalideniz mi karar veriyor?
Canim 2 yilda anca toplaniyormus rahim falan acele etme bence
yeni evliyken bize de hep biz bakarız biz büyütürüz ay yapın çocuk yoksa evlatlık alacağım diye kv eşimi doldurdu durdu. eşim de annem çocuk istiyor diye çocuk yaptı kızım bir buçuk yaşında bir buçuk yıldır bakıcı parası veriyorum :)Iki bebek arasinda kaç yaş olmalı?