İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

2. Buluşmada sinemaya gidilmez diye bi kanun mu var acaba?? Neden gidilmesin? 2. Buluşmaya sinemaya gidilmesinden daha önemli bi konu var burada. O da adamın patavatsızlığı, hafifliği.. Adam dediğin ağır, ciddi olur başında. Bu adam(!) hiç yaşının insanı değilmiş. Vakit kaybı, boşuna üzme kendini :)
Birbirini önceden tanıyıp yeni sevgili olmuş insanlar için gidilebilir ama daha yeni tanışan biri, evlilik yolunda ilerleyebilirler mi diye bakılırken sinemaya gidilmez, yazılı olmayan bi kuraldır bu 3. 4. buluşmada da olmaz taki tamam senle olur bu iş diyene kadar olmaz. burda tek artısı sinemaya giderek olmayacağını anlamasını sağlamış negatif bi durumdan pozitif bişey çıkmış. geçmiş olsun

İğrenç zihniyet bi herif, olsa yer sofrayı toplamadan arkasına bakmadan kaçar (anladınız siz) olmazsa da böyle salak saçma abazalıklar dener. Arkandan önünden bir ton laf eder. Bundan entel mentel de çıkmaz, üç beş sağdan soldan duyduğunu sana satmıştır. Kısacası: El değmemiş beyaz mendil arayan kirli mi kirli bir el.
Öyle gerçekten, son davranışlarıyla niyetini belli etti. İnsanlar hakkında hemen karar vermek lazım. Entelmiş, entelliği batsın tuu:kusmuk:

Birbirini önceden tanıyıp yeni sevgili olmuş insanlar için gidilebilir ama daha yeni tanışan biri, evlilik yolunda ilerleyebilirler mi diye bakılırken sinemaya gidilmez, yazılı olmayan bi kuraldır bu 3. 4. buluşmada da olmaz taki tamam senle olur bu iş diyene kadar olmaz. burda tek artısı sinemaya giderek olmayacağını anlamasını sağlamış negatif bi durumdan pozitif bişey çıkmış. geçmiş olsun
Evet sinemada ne olduğunu ve istediğini belli etti.

Entelektüel olduğundan bahsetmişsiniz afedersiniz ama ben bu şahısta entelektüellik göremedim açıkçası. Bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini, diyalogta nelere dikkat edilmesi gerektiğini her ne olursa olsun entelektüel kişi kalitesiyle gösterir kendini.
Sinemada yaptıklarının deneme amaçlı olduğunu da düşünmüyorum. Size böyle kolay kolay el, omuz sohbeti yapan biri öncekilere de yapmıştır bu bariz belli. Hem ne öyle önceki geçmiş çöplükleri karıştırıyor ki. Aceleci davranmış. Size karşı birşeyler hissettiğini de düşünmüyorum.

Yok yakınken dönün, terk edin.

Entelektüel olduğundan bahsetmişsiniz afedersiniz ama ben bu şahısta entelektüellik göremedim açıkçası. Bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini, diyalogta nelere dikkat edilmesi gerektiğini her ne olursa olsun entelektüel kişi kalitesiyle gösterir kendini.
Sinemada yaptıklarının deneme amaçlı olduğunu da düşünmüyorum. Size böyle kolay kolay el, omuz sohbeti yapan biri öncekilere de yapmıştır bu bariz belli. Hem ne öyle önceki geçmiş çöplükleri karıştırıyor ki. Aceleci davranmış. Size karşı birşeyler hissettiğini de düşünmüyorum.

Yok yakınken dönün, terk edin.
Bana karşı bir şeyler hissetmiyor, bu bariz şekilde belli...
Terk ettim zaten bir daha görüşmeyi düşünmüyorum

Sizin sebekenize göre mi görüşte bulunacağım acaba??? Aklı selim cümleler için sizin aklınız doğrultusunda cümle kurma zorunlulugu mu var burada. Bu platformda konu sahibi konuyu her açıdan ele alanlar ile sıkıntısını paylaşıyor farklı görüşler kendisine yeni fikirler sunabilir daha onceden bakmadigi bir bakış açısı kazandırabilir. 2. Kez buluşmada sinemanın tercih edilmesi o henuz tanimadigi adamın konu sahibine saygısız davranmasina yol açacak kadar bir ortam sağlamış zaten konu sahibi de bu davranislardan cok rahatsiz olmus burda konu sahibinin sucu diye bir sey soz konusu degil. Ben yeterince tanımadığım ama erkek arkadaşım olma ihtimali olan biriyle 1. Veya 10. Veya 1000. Buluşmada da sinema tercih etmezdim bu benim düşüncem. Sinema tu kaka falan değil hic taninmayan sorulariyla isgillendiren guven vermeyen adam tu kaka burada bilmem anlatabildim mi
Bazı insanlar ergenlikten çıkamadıysa değil sinema yol ortasında yapacağını yapar. Öyle bir ortamı farklı değerlendiriyor diye sinemaya gitmek ,restorana gitmek vs. sınıflandırma yapmak kadar saçma bir değerlendirme olamaz.bu hırsızın hiç mi suçu yok derler insana...

Sinema: karanlık ve yanyanayız diye ikinci kez gördüğü ve daha tanımadığı biriyle yakınlaşmak istemesi çok iğrenç.
Üstelik daha duygusal anlamda bir şeyler net değilken... Böyle birine şans veremem.
dogru dusunuyorsun daha duygulardan emin olmadan yakinlasmak hos degil iyi analiz et bence..

Bazı insanlar ergenlikten çıkamadıysa değil sinema yol ortasında yapacağını yapar. Öyle bir ortamı farklı değerlendiriyor diye sinemaya gitmek ,restorana gitmek vs. sınıflandırma yapmak kadar saçma bir değerlendirme olamaz.bu hırsızın hiç mi suçu yok derler insana...

Doğru söylüyorsunuz adamın içindeyse mekanın pek bir önemi yok. Ne olursa olsun karanlıkta oturuyoruz diye ikinci kez gördüğü birine abuk subuk el kol muhabbeti yapması gerekmezdi.

KIZLARRR:
Mesajıma cevap verdi. Kendisinin duygusal olarak bir sey hissetmediğini ve sırf iyi biriyim diye görüşmek istediğini söyledi.

Çiçek falan yalanmış yani tahmin ettiğimiz gibi. Bir de duygusal bir şey hissetmediği zaten tahmin ettim, pis yakınlaşmak istemişti bir de...

Hepinize çookk teşekkür ederim mm, iyi ki varsınız kadınlar kulübü

Şimdi sesleniyorum : SIRADAAAAAKİİiiiiii:KK55:

''Biraz düşündüm, birbirimize göre değiliz ve bir daha seninle görüşmeme kararı aldım. Herşey için teşekkürler''
Afferin öyle ol, iyi yapmissin. Icine sinmediginde, hic vaktini kaybetme. Dogru kisi geldiginde, zaten hic burda yazmani gerektirecek, kafani karistiracak seyler olmayacak.

Afferin öyle ol, iyi yapmissin. Icine sinmediginde, hic vaktini kaybetme. Dogru kisi geldiginde, zaten hic burda yazmani gerektirecek, kafani karistiracak seyler olmayacak.
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum doğru kişi beni teferruatlarla uğraştırmaz, hayırlısı olsun her daim... :)

Merhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...

Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.

Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...

Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün

Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.

Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.

Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım:mad:

Son dakika
Kızlarrrrrrrrrr:
Bir daha görüşmeme kararı aldım diye bir mesaj attım.
Hemen cevap geldi. O da kendisinin duygusal olarak etkilenmediğini ve sırf iyi biri olduğum için görüşmek istediğini söyledi.

Tahmin ettiğim gibi çiçeğin bir anlamı yokmuş. Madem duygusal olarak bir sey hissetmesin beden çiçek aldın? Bir de üstüne sarılmaya çalıştın demi pis...

Kadınlar kulübüne güveniyorum, güvenimi boşa çıkarmadınız. Hepinize çok teşekkür ederim, sevgilerimle...
Etkilenmediğini direkt yüzünüze sölemesi hiç hoş değil
Birdaha grsmeyin bnce

Back
X