Tamam canım yazarım burda zaten benimki de negatif sayılır bence azıcık açık pembe olsa umutlanırdımvardir insallah canim.negatife hic cikmiyo yani bana hic denk gelmedi.etiketle beniiide yapinca
cok yeni olablr canim bekle bakalm yarina guzel haberi alirz insallahTamam canım yazarım burda zaten benimki de negatif sayılır bence azıcık açık pembe olsa umutlanırdım
Benim yerleşme kanaması gibi 4 gün az az kanamam oldu kahverengi.Hangi markayla yaptın seninki de mi redplus bi de bata kaç gün var
kiz sen oldun mi test mi yaptim ben kacrdm orasini :) hamile misinBenim yerleşme kanaması gibi 4 gün az az kanamam oldu kahverengi.
Pyro clınıce benım testim
kiz sen oldun mi test mi yaptim ben kacrdm orasini :) hamile misin
hazirsa onlarn icinde pek et olmuyo annem korkma :))Sabah salak gibi ağzıma çiğköfte felan attım ne biliyim hiç yenilmiceği aklıma gelmedi.Annem varsada çıkmaz dedi yollamadı yarına kaldıtam bir salaklık yaptım
hazirsa onlarn icinde pek et olmuyo annem korkma :))
ovv o zaman et vardr ve guzeldrde afiyet olsun canim :)Babam yaptı kız acılıca yapmış afedersin
Burda gri çizgi değil hayalet çizgi var erken zamanda adetten önce falan yaptıysanız testi çizgi pembeye dönecek gibi
Saoladın canım beraber olsun :)ovv o zaman et vardr ve guzeldrde afiyet olsun canim :)
gectimi adet kac gun var
Yok canım adetime 7 gün var daha.14 mart batgectimi adet kac gun var
Çok sağol canım inşallahResmi daha açmadan çizgin ortada canımm h.olsun şimdidennn.utkumuz
benmde ayni az once idrarla yaptim negTf.sen kanla yaptn sanirim bide normalle yapsan varsa yedekte sadece idrar.Yok canım adetime 7 gün var daha.14 mart bat
Kan ver bari yarın doktora felan git merak ederim haber ver :)Çok sağol canım inşallah
yok canim bi topik var gebelk testine kan damlatiysn daha erken cikiyms sonuc.ama kim yaptiysa pozitif oldu var bisey bi hata gibi sanki ondan dedimKullanılmış idrar testinemi kan damlatıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?