- Konu Sahibi melikekrkl
Anladım. Ara ara e nabıza bakın. Bazen erken çıkıyor doktorlar garantiye almak için 3 diyorlarYok maalesef saat 3 ten sonra çıkar dediler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Ara ara e nabıza bakın. Bazen erken çıkıyor doktorlar garantiye almak için 3 diyorlarYok maalesef saat 3 ten sonra çıkar dediler![]()
İnşallah insallah güzelce sağlıkla sorunsuz yükselsin kocaman olsun bebişinizÇok teşekkürlerdaha önce kimyasal geçirdiğim için biraz korkuyorum. Pazartesi beta vermiştim adete dört gün kala 14.3 çıkmıştı. Şüpheli Aralık dendi. Bugün sabah tekrar verdim bende inşallah yükselmiştir ya
![]()
Size birşey diyim bak tıpatıp aynı yemin ederim. En son dört yıl önce ilk çocuğuma hamile iken son aylarda mide yanması hissetmiştim. Bida da öyle bir sorunum olmamıştı. Ama son bir kaç haftadır aç olsam yanıyor tok olsam da anlamadım bende. Chatgptye sordum sonra Hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişiklikler mide ve yemek borusu kapağında gevşemelere neden olduğu için bu erken gebelik belirtileri arasında yer alır dediİnşallah insallah güzelce sağlıkla sorunsuz yükselsin kocaman olsun bebişinizbugün bende bi şüpheye düştüm ya adeti bugünde olmazsam 2 gün gecikmiş olucam midem fena iştahım açık ama mide yanmam oluyor geceleri yatamıcağım şekilde valla , akıntım oluyor beyaz ve kendiliğinden geliyor , göğüslerim şiş pek dokunamıyorm yani adet belirtileri gibi aslında ama bu mide yanmam olmazdı bu şekilde bugünde adet olmazsam yarın test yapacağım belki cuma vakti bi güzel haber veririrm bende buradan
Size birşey diyim bak tıpatıp aynı yemin ederim. En son dört yıl önce ilk çocuğuma hamile iken son aylarda mide yanması hissetmiştim. Bida da öyle bir sorunum olmamıştı. Ama son bir kaç haftadır aç olsam yanıyor tok olsam da anlamadım bende. Chatgptye sordum sonra Hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişiklikler mide ve yemek borusu kapağında gevşemelere neden olduğu için bu erken gebelik belirtileri arasında yer alır dediİnşallah insallah güzelce sağlıkla sorunsuz yükselsin kocaman olsun bebişinizbugün bende bi şüpheye düştüm ya adeti bugünde olmazsam 2 gün gecikmiş olucam midem fena iştahım açık ama mide yanmam oluyor geceleri yatamıcağım şekilde valla , akıntım oluyor beyaz ve kendiliğinden geliyor , göğüslerim şiş pek dokunamıyorm yani adet belirtileri gibi aslında ama bu mide yanmam olmazdı bu şekilde bugünde adet olmazsam yarın test yapacağım belki cuma vakti bi güzel haber veririrm bende buradan
Ay amin amin inşallah ilaç aldım reflor şurup içtim yani öyle bişeydi bugünki artık . Beklıyorum korkuyla calla bazdn kızıyorum kendime umutlanma üzülme sonra diyorum ama yinede icimden bi ses şüphe et diyor şimdi böylede yorumlar görünce bir kaç gün daha beklıcem o zaman anlasılır artkk insallah adet olmazsmSize birşey diyim bak tıpatıp aynı yemin ederim. En son dört yıl önce ilk çocuğuma hamile iken son aylarda mide yanması hissetmiştim. Bida da öyle bir sorunum olmamıştı. Ama son bir kaç haftadır aç olsam yanıyor tok olsam da anlamadım bende. Chatgptye sordum sonra Hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişiklikler mide ve yemek borusu kapağında gevşemelere neden olduğu için bu erken gebelik belirtileri arasında yer alır dedibide ben henüz gecikmedim o da var. Sen gecikmişsin bide. İnşallah vardır canım ya. Gönlünce olsun inşallah
Size birşey diyim bak tıpatıp aynı yemin ederim. En son dört yıl önce ilk çocuğuma hamile iken son aylarda mide yanması hissetmiştim. Bida da öyle bir sorunum olmamıştı. Ama son bir kaç haftadır aç olsam yanıyor tok olsam da anlamadım bende. Chatgptye sordum sonra Hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişiklikler mide ve yemek borusu kapağında gevşemelere neden olduğu için bu erken gebelik belirtileri arasında yer alır dedibide ben henüz gecikmedim o da var. Sen gecikmişsin bide. İnşallah vardır canım ya. Gönlünce olsun inşallah
![]()
Ayy tebrğk edelim bol bol dinlenib yatın mümkünse ilk aylarınızda cok dikkatli olun bol bol dua edin bebişiniz sizinle olsun allahım korusun esirgesin darısı tüm bekleyen anne adaylarına olsn insalkahKızlar pazartesi günü 14 olan beta bugün 77 olmuşçok mutlu oldum şükürler olsun rabbim umut eden herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
![]()
şimdi benim bu sonucun gebelik kesin var demek dimi ? Yani buradan düşer mi değer kimyasala falan döner mi yine korkuyorum da biraz..
Aminn inşallah canımAyy tebrğk edelim bol bol dinlenib yatın mümkünse ilk aylarınızda cok dikkatli olun bol bol dua edin bebişiniz sizinle olsun allahım korusun esirgesin darısı tüm bekleyen anne adaylarına olsn insalkah
Canım senin durumunu merak ettim var mı bir gelişme ?Eki Görüntüle 3640188 Arkadaşlr belli beliesiz bişey var ama umarım yanıltmaz ya freely marka kaset test
Ya sağolasınCanım senin durumunu merak ettim var mı bir gelişme ?
Evet canım bahsettiğin gibiyse kimsayaldı muhtemelen. Bende 4 ay önce kimyasal geçirdim mesela sonra kaldım yani olabilir.. aslında faydası oldu mu bilmiyorum ama ben bir kaç alternatif doğal şeyler denedim. Çörek otu yağı ile alt karnıma, bikini bölgesine her gece uyumadan önce on dk kadar masaj yaptım. Bu yumurtalıkları hareketlendirirmiş bide rahim soğuması diye birşey varmış ona iyi geliyormuş. Ayak altına ve alt karına çörek otu yağı ile masaj. Ben ilk evlendiğimde ilk ay şuan dört yaşında olan oğluma hamile kalmıştım. 5 ay öncesine kadar korunduk. Sonrasında tekrar bebek düşündüğüm de kimyasal geçirince neden kimyasal oldu ki diye kafama çok takıldı açıkçası. Ve doğal destekleyici birşeyler araştırdım biraz :) bir bu çörek otu yağını kullandım bir de "hayıt otu, aslan pençesi, Civan perçemi üçlüsünden oluşan bir sirke edindim her sabah suyla seyreltip onu içtim. Yani Allah bilir faydası oldu da mı hamile kaldım yok öyle mi denk geldi bilmiyorum canım ama seninle de paylaşmak istedimYa sağolasınben 2 gün gecikerek adet oldum bence benim kimyasal oldu cunku böyle bi sancı çekme yoktu yani ve poziirf gördüm eminim pembe cizgi seklınde çok sancılı oldum adetimi ayaklarımı falanda üşütmedim çok dilkat ettim kendime. Birsüeü belirtim vardı ve adetim siyah parçalı parçalı ve çok yogun geldi bide kendimş yerlere atıcak şekilde sancım oldu vardır bundada bi hayır dedim ama kimyasal geçirdiğimi düsünüyorum buna bile seviniyorum açıkcası kimyasaldan sonra gebe kalamlarda oluyomus
Ay amin allah razı olsun bu bitkisel şeylerden biraz korkıyprum cunku dengemi bozarım falan diye cesarwt edemiyorum ama yağ ile masaj olayını deneyeceim çörekotu yağını ben uzun zamandıe ara ara yutarım zaten ama karnımada masaj yapcam ayağımın altına filan bunu daja önce duymustum ama yapmamıstım çok tesekkür ederim insallah faydasıda olur ya suan daha olumlu bakıyorum allah razı olsn sizinde hayırl mübarek olsun sağlıkla kavusun benişinizeEvet canım bahsettiğin gibiyse kimsayaldı muhtemelen. Bende 4 ay önce kimyasal geçirdim mesela sonra kaldım yani olabilir.. aslında faydası oldu mu bilmiyorum ama ben bir kaç alternatif doğal şeyler denedim. Çörek otu yağı ile alt karnıma, bikini bölgesine her gece uyumadan önce on dk kadar masaj yaptım. Bu yumurtalıkları hareketlendirirmiş bide rahim soğuması diye birşey varmış ona iyi geliyormuş. Ayak altına ve alt karına çörek otu yağı ile masaj. Ben ilk evlendiğimde ilk ay şuan dört yaşında olan oğluma hamile kalmıştım. 5 ay öncesine kadar korunduk. Sonrasında tekrar bebek düşündüğüm de kimyasal geçirince neden kimyasal oldu ki diye kafama çok takıldı açıkçası. Ve doğal destekleyici birşeyler araştırdım biraz :) bir bu çörek otu yağını kullandım bir de "hayıt otu, aslan pençesi, Civan perçemi üçlüsünden oluşan bir sirke edindim her sabah suyla seyreltip onu içtim. Yani Allah bilir faydası oldu da mı hamile kaldım yok öyle mi denk geldi bilmiyorum canım ama seninle de paylaşmak istedimrabbim gönlündekine kolaylıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin canım
![]()