Hımmm elime testi aldiğimda daha çok belli ama bilemedim :/Ben göremedim ama
Yayılınca ne oluyor ki ilk yaygınlık yoktu testi akşam yapmıştım sabah bu şekildeydi canım valla bilmiyorum iki aydır düzensiz adetim o yüzden Bilmiyorum ama bugün Yarın olmalıyım testi dün yaptımBen gordum canim. Ama yayilmis ayni zamanda test. Kac gun gecikti adetin?
Ben gördüm var çizgi benim testim gibi çıkmış adete 3 gün varken böyleydi testim hayırlı olsunZaman geçtikten sonraki halide bu :)
Silik bir cizgi var evetArkadaşlar idrar testi yaptım çok hafif çizgi görüyorum hayal mi anlamadım ama yakından çıplak gözle daha çok belli sizce var mi
Gerçekten mi Allahım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım sonra ne zaman tekrarladınız testi ve niye yaygın böyle :)Ben gördüm var çizgi benim testim gibi çıkmış adete 3 gün varken böyleydi testim hayırlı olsun
İnşallah çok sagolun yorumlariniz içinSilik bir cizgi var evet
slm canim..ben gordum 2.cizgiyi insallah hamilesin..Hımmm elime testi aldiğimda daha çok belli ama bilemedim :/
As canım yaa gerçekten mi inşalalh ama bilmiyorum çok korkuyorum esime söylemedim bile test yaptigimi idrar testini tekrar etsem mislm canim..ben gordum 2.cizgiyi insallah hamilesin..
Ayy inşallah yaaaa :)))Gördüm valla..benim de böyleydi...sat tan 2 gün önce yapmıştım...32. Haftaya geldik bile
Umarım vardır ve sağlıkla sıhhatla alırsınız kucağınıza...
Yarın tekrarlaAs canım yaa gerçekten mi inşalalh ama bilmiyorum çok korkuyorum esime söylemedim bile test yaptigimi idrar testini tekrar etsem mi
Gerçekten benimki gibi varla yok arası inşallah canım yaa insallajEki Görüntüle 1939074 testim de buydu canım
Aynen alicam testYarın tekrarla
Hımm korkuyorum kan vermeye yaaa ama tekrar idrar testi yapıp duruma göre kan veririm inşallah hayırlısı olurEki Görüntüle 1939074 testim de buydu canım bekledikçe dağılıyor ertesi gün kan verdim 61 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?